İKV yeni arayuzunu görüntüleyemeyen arkadaşlar bilgisayarlarında Temporary İnternet Files klasörünü temizleyerek web sayfamızın yeni arayüzüne ulaşabilirler.
İyi Forumlar
Havadislerden kalktı :S
Re: Havadislerden kalktı :S
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.
Temizledim Olmadı Format Attım Yine Olmadı :?: :?:ToRNaViDa yazdı:İKV yeni arayuzunu görüntüleyemeyen arkadaşlar bilgisayarlarında Temporary İnternet Files klasörünü temizleyerek web sayfamızın yeni arayüzüne ulaşabilirler.
İyi Forumlar
evet yok ?
Ben de temizledim bende de gözükmüyor.Bi ara gelmişti tamam heralde oldu dedim yeniden gitti..Arayüz eski havadis yok.
İlginç.
İlginç.
Merhabalar tekrardan.
Bildiğimiz üzere Anasayfamız yenilenme aşamasında, siteyi sorunsuz olarak görüntülemek için istanbuloyun.com yazarak siteye gitmeniz yeterli olacaktır. www koyduğunuzda eski görünüm çıkabilir.
Teşekkürler.
Bildiğimiz üzere Anasayfamız yenilenme aşamasında, siteyi sorunsuz olarak görüntülemek için istanbuloyun.com yazarak siteye gitmeniz yeterli olacaktır. www koyduğunuzda eski görünüm çıkabilir.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Malesef dedğiniz gibi yaptım ve yine eski arayüz çıktı
.Neyse zamana bırakmak lazım düzelir illaki.
Lathander yazdı:Merhabalar tekrardan.
Teşekkürler.
bn google ye ıkv yazıp gırıorm hıcte bı sıkıntı olmuyor
auril & DoubleLift
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
o sorn değilde acaba saat kaçta yeni sürüm indirilmeye başlancak saat 12:00 dan sonra mı başlıcak acaba
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
gm tornavida ve lathander geçici dosyaları sildim istanbuloyun diede girdim fkt olmuor
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
En erken öğlen gelir şahsi düşüncem.pasakadir yazdı:o sorn değilde acaba saat kaçta yeni sürüm indirilmeye başlancak saat 12:00 dan sonra mı başlıcak acaba