sentepeLi yazdı:Bu alcagımız cd ıcınde plus paketı nasıl hesaba yukleycez Gmler soyleyebıLırmı?
E-Pin Şeklinde Olcak :!:
mynet e epin nasıl yuklenicek peki ??
Merhabalar,
Bu ayrı bir müjde olabilir belkide;
Özel Sürüm'ün çıkması ile beraber yarın yanına girecek sistem ile artık Mynet üyelieri de E pin hizmetinden faydalanabileceklerdir. Bu Epinlerin İKV Özel Sürüm Kutu'sundan, Üyelikal'dan yada Mobil Ödeme sistemi ile temin edilmiş olması fark etmez.
E pin'lerinizi YARIN www.istanbuloyun.com 'da açılacak yeni sayfadan aktive edebilecek olacaksınız.
sentepeLi yazdı:Bu alcagımız cd ıcınde plus paketı nasıl hesaba yukleycez Gmler soyleyebıLırmı?
E-Pin Şeklinde Olcak :!:
mynet e epin nasıl yuklenicek peki ??
Merhabalar,
Bu ayrı bir müjde olabilir belkide;
Özel Sürüm'ün çıkması ile beraber yarın yanına girecek sistem ile artık Mynet üyelieri de E pin hizmetinden faydalanabileceklerdir. Bu Epinlerin İKV Özel Sürüm Kutu'sundan, Üyelikal'dan yada Mobil Ödeme sistemi ile temin edilmiş olması fark etmez.
E pin'lerinizi YARIN www.istanbuloyun.com 'da açılacak yeni sayfadan aktive edebilecek olacaksınız.
xbyreds yazdı:Ben sadece önceden edindiğim bilgilere dayanarak böyle bir yorum yaptım
İkv yönetimi sonuça, herşey olabilir ama ben kendimi sığınak ve miğratlarda ancak yarın akşam hayal edebiliyorum
Şaka yapıyorum dogru haklısın eee bakcaz artık gece saat 00,00 vurdugunda siteye vercekelrmi vermzelerse 1 saat daha bekleriz artık yatarızz... ögle 15,30 bekleriz :lol: :lol: :lol:
Arkadaşlar şaka yaptım, beklemicem sabaha kadar :lol: Zaten yarın sabah erken kalıp, hemen gidip alıcam Paketi. Sizden bana kalmaz nemelazım :lol: :lol:
Arkadaşlar bundan önceki tüm eklentilerde saat 11 civarlarında genişleme paketleri yayına geçti . Oyun için sabahlamamanızı öneririm . Yok illa sabahlıcam derseniz saat 4.00 da NTV de Lakers - Celtics maçı var 4. maç bu gece Şahsen ben maç için sabahlıcam
DoGanSarLi yazdı:Arkadaşlar şaka yaptım, beklemicem sabaha kadar :lol: Zaten yarın sabah erken kalıp, hemen gidip alıcam Paketi. Sizden bana kalmaz nemelazım :lol: :lol:
Bende bu fırsatı kaçıırmıyacaklardan birisiyim
En başta 1 paket alıcam fakat kutu ile ilgili bilgileri aldıkça plus için bi kaç kutu daha alabilirm