THE DEATH TEAM ACİL 4 KİŞİ ALINACAKTIR (ÖNEMLİ)!!!
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: THE DEATH TEAM ACİL 4 KİŞİ ALINACAKTIR (ÖNEMLİ)!!!
Bu sabah kalktığımda çarlarım susturulmuştu Danışma Hattını aradım ve bir baktım şikayet edenin Ipsinden Turancan adlı karakter olduğu tespit edildi.Madem şikayet edecektin nedenini bildirseydin bana..

- azizcan
- Teşkilat Neferi
Büyük ihtimal ben etmemişimdir o şikayeti
Yani benım karakterımde arkadaş etmiş olabilir. SAdece 1kişinin şikayeti ile susturuluyorsa Benm karakterler hiç açılmaması lazım
)

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
arkadaşlarına sahip çıkmıyorsun can önüne gelen şifreni veriorsun buda senin sorunun ve kusurun

- azizcan
- Teşkilat Neferi
KArdeşLerim onLar. Seninle kanka oldugumzu bilmıyorlarmış yanlış birşey demıssın ondan şikayet etmişTir
Boşuna kimse ceza almaz değil mi raşid.

- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
monsterdarker yazdı:arkadaşlarına sahip çıkmıyorsun can önüne gelen şifreni veriorsun buda senin sorunun ve kusurun
Alınma Ama Kimse Kimseye Şifre Verirken Sana Veya Birbaşkasına Sormuyucak Hatayı Can'da Aramak Yerine Neden Küfür Etmemeyi Denemiyorsun ?
Adosisxunruly - Turanadosis
ya raşit abi kızmışsın belli ama aynısı abimle osman abi arasındada geçti ve gerçeği örenildi sizdede aynısı olmasın ibret alın bir nevi o olaydan
selim sen önüne gelene şifre verdiğin günleri unutmamışsın çalındı soyuldu raşit abi bu konuda haklı ama can veya sen kardeşlerinize falan verirseniz buna kimse bişey diyemez orneğin abim ile benm şifre vermemiz gibi b irbirimize
selim sen önüne gelene şifre verdiğin günleri unutmamışsın çalındı soyuldu raşit abi bu konuda haklı ama can veya sen kardeşlerinize falan verirseniz buna kimse bişey diyemez orneğin abim ile benm şifre vermemiz gibi b irbirimize
bu arada saol tolga beni aydınlattığın için ben öle bilgi almıştım nese saol
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Güven meseLesiDaRKNiqHT yazdı:ya raşit abi kızmışsın belli ama aynısı abimle osman abi arasındada geçti ve gerçeği örenildi sizdede aynısı olmasın ibret alın bir nevi o olaydan

herkese güvenerek verirsin ama yakınındakilere güvenmesende verirsin çünkü yakalayıp elinden alacağını bilir kardeşine güvenmedende verir kardeşi çalmaz çünkü dimi