ArkadaşLar Lütfen bir qöz atın [ÖnemLi..! ]

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

ArkadaşLar Lütfen bir qöz atın [ÖnemLi..! ]

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Sayın sancak haLkı..!

ÖnceLikLe herkesi seLamLar iyi oyunLar ve iyi eqLenceLer diLiyorum. Size bir konuya açıkLık qetrmek için biraz zamanınızı aLacaqım. Şimdiden forum kirLiLiqi ws.. diye düşünen arkadaşLarada hak wererek özür diLemekteym.

GeLeLim konuya. ArkadaşLar buqün sunucunuzu ziyaret ettiğimde ters bir tepkiyLe karşıLaşdm. Bana forumda benim yüzünden banLandığını söyLedi bir arkadaş. ÖnceLikLe şaşırdım we nedenini araştırıp konuşduktan sonra arkadaşa hak verdim. Bu açıkLamayı beLki önceden yapmam gerekirdi ama biLmiyordum. Bir tane şahıs (Yüzde yüz sancak serwerında qercek yüzünü ortaya koyduqum biri) Benim nickLeri kuLLanarak sancak serwerı sohbet kanaLı we diqer sunucuLar oLsun qeneL etkiLesm oLsun miLLete kufur edip saçma sapan yazıLar yazmaktadır. KesinLikLe o hesabın aLtında yazan "Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker" NickLerinin qerçek sahibi iLe hiçbir aLakası yoktur.! Benim adıma açıLmış bir fake hesap oLmakLa beraber tarafıma we kişiseL kariyerime sadece bir saLdırı maLiyetinde oLmuştur. Fake hesap şiKayet edİLip gerekLi işLemLer kişi hakkında yapıLacakdır. Siz sayın ANKA haLkından yapmadıqım birsey ama nickLerimin kuLLanıLarak tarafımca qösderiLmeye caLısıLan hakaretLerden sözLü tacizLerden doLayı ben yapmamıs oLsamda qenede özür diLerim. Fake hesap açan kişinin hakkında qerekLi şeyLer yapıLacakdır. Bu acıkLamayı sunucunuzda çar kasmaya başLadıqım için yapma qereqi duydum. Herkese iyi oyunLar iyi forumLar diLer tekrar hepinizi seLamLıyorum.. ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Re: ArkadaşLar Lütfen bir qöz atın [ÖnemLi..! ]

Mesaj gönderen Fantomx »

Ve aleyküm selam.

Lakin ;
1.Sayın sancak halkı değil , sayın anka halkı demen gerekirdi.
2.Ankaya hoş geldin , başarılar.

Bahsettiğin şahız muhtemelen benimle uğraşan şahıs.
Önce benim üyeliğime benzer bir üyelik açarak , benim hakkımda bahsetti.
Daha sonra sunucuda açtığım ve yorum yaptığım her konuda şeyden çıkar gibi,her konuya balıklama dalıp,
güya benimle dalga geçti.

Bayadır ses çıkmıyo ama iyi şeyler için çabalayanlarla uğraşıcak adamlar elbet çıkıcaktır.
Bu benim için engel değil
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ArkadaşLar cok ozur dıLerm yanLısLıkLa sayın sancak haLkı yazmısım ANKA haLkı oLucakdı kusura bakmayın Lanet oLsun aqız aLıskanLıqı sancak dedm yanLsLkLa :D :lol: :lol: :lol:
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Fantomx yazdı:Ve aleyküm selam.

Lakin ;
1.Sayın sancak halkı değil , sayın anka halkı demen gerekirdi.
2.Ankaya hoş geldin , başarılar.

Bahsettiğin şahız muhtemelen benimle uğraşan şahıs.
Önce benim üyeliğime benzer bir üyelik açarak , benim hakkımda bahsetti.
Daha sonra sunucuda açtığım ve yorum yaptığım her konuda şeyden çıkar gibi,her konuya balıklama dalıp,
güya benimle dalga geçti.

Bayadır ses çıkmıyo ama iyi şeyler için çabalayanlarla uğraşıcak adamlar elbet çıkıcaktır.
Bu benim için engel değil
Teşekkür ederm ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

teşekkürler xjokerx. aynı şahıs banada laf ediyor forumda banlandım bir sure zaten.
Kullanıcı avatarı
adamoLxD
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adamoLxD »

XJoKeRxX yazdı:Sayın sancak haLkı..!

ÖnceLikLe herkesi seLamLar iyi oyunLar ve iyi eqLenceLer diLiyorum. Size bir konuya açıkLık qetrmek için biraz zamanınızı aLacaqım. Şimdiden forum kirLiLiqi ws.. diye düşünen arkadaşLarada hak wererek özür diLemekteym.

GeLeLim konuya. ArkadaşLar buqün sunucunuzu ziyaret ettiğimde ters bir tepkiyLe karşıLaşdm. Bana forumda benim yüzünden banLandığını söyLedi bir arkadaş. ÖnceLikLe şaşırdım we nedenini araştırıp konuşduktan sonra arkadaşa hak verdim. Bu açıkLamayı beLki önceden yapmam gerekirdi ama biLmiyordum. Bir tane şahıs (Yüzde yüz sancak serwerında qercek yüzünü ortaya koyduqum biri) Benim nickLeri kuLLanarak sancak serwerı sohbet kanaLı we diqer sunucuLar oLsun qeneL etkiLesm oLsun miLLete kufur edip saçma sapan yazıLar yazmaktadır. KesinLikLe o hesabın aLtında yazan "Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker" NickLerinin qerçek sahibi iLe hiçbir aLakası yoktur.! Benim adıma açıLmış bir fake hesap oLmakLa beraber tarafıma we kişiseL kariyerime sadece bir saLdırı maLiyetinde oLmuştur. Fake hesap şiKayet edİLip gerekLi işLemLer kişi hakkında yapıLacakdır. Siz sayın ANKA haLkından yapmadıqım birsey ama nickLerimin kuLLanıLarak tarafımca qösderiLmeye caLısıLan hakaretLerden sözLü tacizLerden doLayı ben yapmamıs oLsamda qenede özür diLerim. Fake hesap açan kişinin hakkında qerekLi şeyLer yapıLacakdır. Bu acıkLamayı sunucunuzda çar kasmaya başLadıqım için yapma qereqi duydum. Herkese iyi oyunLar iyi forumLar diLer tekrar hepinizi seLamLıyorum.. ;)
bu adam sancakı soymustur . barınddırmayın qq
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !

oRjıneLLeRden şaşmayın . ! ;)
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İşde arkadaşLar sunucunuzLa we benLe uqrasan karaktersiz kendini kanıtLadı. Lütfen bu adama dikkat etin ! Bunun yüzünden ban yemeye değmez.
Xjokerx-Ucube
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön