3. Elektrikli testere olabilir oyun dosyalarında gaz diye item var
Garip Görüntüler
Re: Garip Görüntüler
1. kesinlikle tesla tabancası olamaz.Anca tesla tüfeği olur 

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
1.Oyunu uzaylılar basmış
2.Beyaz büyücüler (salladım
)
3.Basit bir eylence :lol:
2.Beyaz büyücüler (salladım
3.Basit bir eylence :lol:
Merhabalar,
Ben bildiğim kadarıyla birşeyler yazmak istedim.Bu görüntüler arkadaşlar Konsept Çizimleri yani oyundan daha farklı daha gerçekci olan resimler ama tabi ki hepsi İKV fakat dediğim gibi çizimler daha gerçekci.
1-Tesla tabancası ile duran birisini görüyoruz.Yanında duranda Ecel Getirenli birisi
2-Gaffar Bey zamanını hatırladan bir resim. (Beyaz Büyücüler ile Birlikte Savaşıyor)
3 ve 4. Resim : Bunlar ise tanıtım amaclı veya istanbulu ele geçirdiklerinde savaş yapıldığını oralarda anlatabilirler.
Saygılar, Yiğitxcan
Ben bildiğim kadarıyla birşeyler yazmak istedim.Bu görüntüler arkadaşlar Konsept Çizimleri yani oyundan daha farklı daha gerçekci olan resimler ama tabi ki hepsi İKV fakat dediğim gibi çizimler daha gerçekci.
1-Tesla tabancası ile duran birisini görüyoruz.Yanında duranda Ecel Getirenli birisi
2-Gaffar Bey zamanını hatırladan bir resim. (Beyaz Büyücüler ile Birlikte Savaşıyor)
3 ve 4. Resim : Bunlar ise tanıtım amaclı veya istanbulu ele geçirdiklerinde savaş yapıldığını oralarda anlatabilirler.
Saygılar, Yiğitxcan
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
turkoxHAMSTER yazdı:1.si o tesla tabancası eminim.orda zaten gerçek oyunla ilgisi yok.biz öyle tutuyoruz ama ordaki adamların kıyafetleride oyundakine pek benzemiyor.
2.Ortaköy yeni yer olabilir ama zaten oyundan çıkıp girince galata köprüsünden görünüyorç
3. evet o ecel getiren teknolojik
Yigitxcan yazdı:Merhabalar,
Saygılar, Yiğitxcan
2 Cevap'da tamamiyle doğru cevaplardır
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Ordakilerden 1 ve 2 konsept çizimlere girmektedir. Bu nedenle orjinaliyle farklılıklar olabilir.
Bu arada oyun daha yeni yeni ısınıyor bakalım ilerde neler olacak
Herkese İyi Forumlar...
Bu arada oyun daha yeni yeni ısınıyor bakalım ilerde neler olacak
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
yha bir resim için o kadar yorum yapmışsınız belli oyunla pek alakası yok resimlerin...