morfinx35 yazdı:Ya Arkadaşlar Nedir Bu Ya :? Herkes Birbirine Hakaret Ediyor :? Biraz Saygılı Olun. Belki Büyüğünüz Belki Küçüğünüz. Sizde Saygı Denilen Kavram'dan Yokmu ? Gereksiz Şeylerle Birbirinizi Kırıyorsunuz. Giants Leyla Seni Kestiyse Gel Sen Beni Kes 1oo Karizma Verecem Sana Yeterki Kapatın Tamam mı ?.
evet derdin kp ysa hayrına karizma verelim sana forumda ağlama
Ben Tarafsızım Ama Kp Derdi İlk Dalanın Olur ve Benim Gördüğüm İlk Bugbear Daldı Bende Ordaydım Hatta Fotoda Gözkyr Ejderli Büyücü Var..Gerisine Bişey Diyemem Her Zaman Haklının Yanında Olrm..Ama Derdi Kp Olan Varsa İlk Dalanın Olmaz Mı ??
+1
Drowxbuqqbear denen ezme karaktersızın tekıdır :lol: :lol: kac kez teke tekde sawascısını yatırdıqım haLde + ws ye caqırdıqım kabuL etmeyp bahaneLer uydurması buna bır kanıttır
aha bi mlozda burda açmış kız çhar dizmiş beleşe item qelmiş bana ötüyo la yürü qit veletlerle işim yok döneklerle hiç işim yok :lol: net kasarken yendin dua et qel şimdi yen mucx :lol:
Byefsane yazdı:aha bi mlozda burda açmış kız çhar dizmiş beleşe item qelmiş bana ötüyo la yürü qit veletlerle işim yok döneklerle hiç işim yok :lol: net kasarken yendin dua et qel şimdi yen mucx :lol:
Kız çarı olması ayrı bir olay tabıkıde , zaten en son koydugu resime bakarsak ikinizinde karizma 40
Kestiği kadar kesilmiş yani neyın havasını atıyo ( Pluslu ise )
[/quote]Kız çarı olması ayrı bir olay tabıkıde , zaten en son koydugu resime bakarsak ikinizinde karizma 40
Kestiği kadar kesilmiş yani neyın havasını atıyo ( Pluslu ise ) [/quote]
aralarında geçen bir olay ben tanıdğım halde olaya girmiyorum sen niye atladın bilmiyorum ama çıkar kokusu yakında
Byefsane yazdı:aha bi mlozda burda açmış kız çhar dizmiş beleşe item qelmiş bana ötüyo la yürü qit veletlerle işim yok döneklerle hiç işim yok :lol: net kasarken yendin dua et qel şimdi yen mucx :lol:
Kız çarı olması ayrı bir olay tabıkıde , zaten en son koydugu resime bakarsak ikinizinde karizma 40
Kestiği kadar kesilmiş yani neyın havasını atıyo ( Pluslu ise )
Ulubay malı senın ne pok oldugunu ben bılıom sen bı sus.
Soze karısan dallama sancakta senın kadar ac lodos varkı ws ye gıderken bıle kesıolr anladınmı Sen sıvrı zekadan gıt baska konularda yararlan senle de papaz olmayalım
uLubayı muhattap aLmayın bı kere ınsan deqıL ıkıncısı bana 2 kes ws de 3*0 we 3*1 Lık skorLarLa yenLmesınden sonra haLa karı qıbı arkamdan konusması ınsan oLmadıqının we ezık oLduqunun en buyuk kanıtıdır