KURTXLONCASINA DİKKAT....
KURTXLONCASINA DİKKAT....
BEN O LONCADA GELDİM ATILMA SEBEBİM İSE BAŞKENT LONCASINA GİRMEM VE BENİ BİLEN BİLİER EMEK HIRSIZI DEĞİLİM ONLAR GİBİ BEN ONLARIN İÇİNDEN GLDM LONCA BAŞKANLARI KURTXSAVAŞCI HIRSZIN DÜZENBAZIN TEKİ BENDEN ÖZÜÜR DİLEDİ ZATEN DEDİ BU KONUUYU UZATMAYALIM AMA KENDİSİ KAŞINDI..BEN ANLATTIKLARI GİBİ BİRİSİ YADA BİRİLERİ DEĞİLİM TAMAM İFTİRADIR.
Re: KURTXLONCASINA DİKKAT....
OTTOMAN yazdı:BEN O LONCADA GELDİM ATILMA SEBEBİM İSE BAŞKENT LONCASINA GİRMEM VE BENİ BİLEN BİLİER EMEK HIRSIZI DEĞİLİM ONLAR GİBİ BEN ONLARIN İÇİNDEN GLDM LONCA BAŞKANLARI KURTXSAVAŞCI HIRSZIN DÜZENBAZIN TEKİ BENDEN ÖZÜÜR DİLEDİ ZATEN DEDİ BU KONUUYU UZATMAYALIM AMA KENDİSİ KAŞINDI..BEN ANLATTIKLARI GİBİ BİRİSİ YADA BİRİLERİ DEĞİLİM TAMAM İFTİRADIR.
haklısın bir iddiaları varsa kanıtlamaları gerekir
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
Bunların Hepsi kolpacı yav ne diyom sana...
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
sevmiyom o loncayı zaten :lol:
NOT: KURTXBABA O LONCADA DEĞİL

NOT: KURTXBABA O LONCADA DEĞİL

Topsecrett
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
loncanın adı güzelde loncadakilerin çoğunu sevmiyorum yanlış anlaşılmasın

Topsecrett
OTTOMAN yazdı:BEN O LONCADA GELDİM ATILMA SEBEBİM İSE BAŞKENT LONCASINA GİRMEM VE BENİ BİLEN BİLİER EMEK HIRSIZI DEĞİLİM ONLAR GİBİ BEN ONLARIN İÇİNDEN GLDM LONCA BAŞKANLARI KURTXSAVAŞCI HIRSZIN DÜZENBAZIN TEKİ BENDEN ÖZÜÜR DİLEDİ ZATEN DEDİ BU KONUUYU UZATMAYALIM AMA KENDİSİ KAŞINDI..BEN ANLATTIKLARI GİBİ BİRİSİ YADA BİRİLERİ DEĞİLİM TAMAM İFTİRADIR.
Ottoman cıkmakla en iyisini yaptın o Loncanın üyeleRi zaten daha çocuk sana göRe değiL

xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
ottoman seninde dolu loncada ottoman carın varla DDDDD bune biçim iş