Anten yaaa :lol: :lol:soulofxkrnlk yazdı:Oyunda İlk Basladıgımda Sen Bana Yardımını Esirgemiyodun Seni Cok İyi Tanırım
Sende Gittin Yha Artık Bnde Yavas Yavas Toparlınıyom.
1 İhtimale Kaldı Gitmem
Kholpashalixsoft Nereli Onu Bi Ögreniyim Ona Göre Gidecem Yada Gİtmeycem
Ne Diyelim Yolun Acık Olsun Mehmet Abi
HASSASXKALP DEN VEDA
Re: HASSASXKALP DEN VEDA
Kimin Anten olduğu belli gereksiz mal herif hani senin imzan t0p herif.ikvking yazdı:Anten yaaa :lol: :lol:soulofxkrnlk yazdı:Oyunda İlk Basladıgımda Sen Bana Yardımını Esirgemiyodun Seni Cok İyi Tanırım
Sende Gittin Yha Artık Bnde Yavas Yavas Toparlınıyom.
1 İhtimale Kaldı Gitmem
Kholpashalixsoft Nereli Onu Bi Ögreniyim Ona Göre Gidecem Yada Gİtmeycem
Ne Diyelim Yolun Acık Olsun Mehmet Abi
ReGaLuaS
requ merandan s0***** g***** ezpooo :lol: :lol: :lol:
Lan Serefsiz...Bize ıftıra attın kımsenın ınanmadıgını gorunce cekıp gıt tabıı .... Lan sen kımsınkı bızımle ugrasıp bıze ıftıra atıon bızım nası oldugumuzu butun meran bılır anlamak ıstemeyenlerde senın gıbı bole ıftıra atmaya soyunurlar....Yınede erkeklık bende kalsın dıyorum ve HAYATINDA BASARILAR dıyorum !! ... !!
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

Yolun Açık Olsun ..

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Selamun aleykum,Nora yazdı:Yolun Açık Olsun ....
Hassas yani Mehmet kardeşim;
Unutma bak oyun içerisinde benim üzerime çok iftiralar atıldı,çok yalanlar söyledi bunlara aldırış etmedim.Kimsenin beni nasıl ve ne bildiğimi bilmesine gerek yok ! beni bir tek ALLAH nasıl ve ne olduğumu bilsen yeter.
Amenna ! bak işte bu sözün çok doğru.49 lvl geldi tam oyun bozuldu.Artık küçük çocuklar bile oyuna giriyor.Aile terbiyesi görmemiş çocuklar oyun içerisinde çok olmaya başladı.HASSASXKALP yazdı:ŞİMDİ İSE OYUNUN HİÇ BİR TADI TUZU KALMADI .HASSASXKALP
İnan adamlara örs parası vermediğimizde HIRSIZ olduk,gözüm önünde ALLAH'a küfür edildi ve eden kişide 12 yaşında olduğunu rahat bir şekilde banlandıra banlandıra anlatıyor.Benden item isteyip " annesine,bacısına,babasına " küfür edip üstünede yemin edip itemleri aldığı zamanda vermeyen şeref.sizler oldu(Örnek: Fthfth)
Hayatımda görmediğim insanları gördüm.VALLAHİDE BİLLAHİDE Türkiyenin en kötü insanları İKV'de toplanmış !
ALLAH'a ve ailelere küfür etmek,hırsızlık yapmak ve iftira atmak artık MODA olmuş.İnşALLAH en kısa zamanda bu durumlar sona erer.
Kısacası Mehmet oyuna bırakmana gerek yok,eyer bırakırsan adamlar zaferi alır ve senin yenilgini gören olursa sana gülerler üstünede övünürler.Bir kaç papulçu(her kimse) için oyunu bırakman deymez.
Saygılarımla;
Muhammed Ali ( Rapkoliq ) :ugeek: [/b]
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Bir kaç çapulçu(her kimse) için oyunu bırakman deymez.MEHMETCİMRapkoliq yazdı:Selamun aleykum,Nora yazdı:Yolun Açık Olsun ....
Hassas yani Mehmet kardeşim;
Unutma bak oyun içerisinde benim üzerime çok iftiralar atıldı,çok yalanlar söyledi bunlara aldırış etmedim.Kimsenin beni nasıl ve ne bildiğimi bilmesine gerek yok ! beni bir tek ALLAH nasıl ve ne olduğumu bilsen yeter.
Amenna ! bak işte bu sözün çok doğru.49 lvl geldi tam oyun bozuldu.Artık küçük çocuklar bile oyuna giriyor.Aile terbiyesi görmemiş çocuklar oyun içerisinde çok olmaya başladı.HASSASXKALP yazdı:ŞİMDİ İSE OYUNUN HİÇ BİR TADI TUZU KALMADI .HASSASXKALP
İnan adamlara örs parası vermediğimizde HIRSIZ olduk,gözüm önünde ALLAH'a küfür edildi ve eden kişide 12 yaşında olduğunu rahat bir şekilde banlandıra banlandıra anlatıyor.Benden item isteyip " annesine,bacısına,babasına " küfür edip üstünede yemin edip itemleri aldığı zamanda vermeyen şeref.sizler oldu(Örnek: Fthfth)
Hayatımda görmediğim insanları gördüm.VALLAHİDE BİLLAHİDE Türkiyenin en kötü insanları İKV'de toplanmış !
ALLAH'a ve ailelere küfür etmek,hırsızlık yapmak ve iftira atmak artık MODA olmuş.İnşALLAH en kısa zamanda bu durumlar sona erer.
Kısacası Mehmet oyuna bırakmana gerek yok,eyer bırakırsan adamlar zaferi alır ve senin yenilgini gören olursa sana gülerler üstünede övünürler.Bir kaç papulçu(her kimse) için oyunu bırakman deymez.
Saygılarımla;
Muhammed Ali ( Rapkoliq ) :ugeek: [/b]
SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA HASSAS SEN GİDERSEN O GİDERSE BEN GİDERSEM NE OLUCAK ÇOLUK ÇOCUK MU OYNUYCAK YAPMAYIN AKADAŞLAR BU AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ İNSANLARA MI YOKSA TANIDIĞIMIZ BİLDİĞİMİZ BİR İNSANAMI GÜVENİCEZ BU OYUNUN BİR YAŞ SINIRI YOKMU? YÖNETİCİLER YETİŞEMİYORLARSA NE OLUCAK HALİMİZ? SEWDİĞİMİZ İNSANLARI KAYBETMEK ZORUNDAMIYIZ BAŞTA YÖNETİCİLER OLMAK ÜZERE HEPİNİZE SORUYORUM
KÜFÜR+İFİTRA+YALAN= MERAN İSE SORUMLUSU KİM?
Cehennemxxxxxx
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Asırlık konuları gncllemeyin
Mehmetim bu konuyu yeni görüyorum... foruma pek takılmıyorum artık... oyundada olduğu gibi forumuda da ne yaptığını bilmeyenlerle doldu çünkü... benden sana kardeş tavisyesi, bırakma kararına saygı duyduğum gibi... ilerki güncellemelerde de dönüşünü de bekleyeceğim... burda bizler eğlence için varız, sohbet için varız.... kim ne derse desin... Hassasxkalp'i tanıyan tanır... buda sana yeter...
Arada uğra özletme kendini... yeni oyununda ve ikv de başarılar..
@®$$
Arada uğra özletme kendini... yeni oyununda ve ikv de başarılar..
@®$$

Meran/Arss
- kalakenlosma
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
aynen katılıyorum adam bi sadece loncasına girdik diye hep emir veriyor bi tane kadın oyuncu vardı onu kestim diye loncadan attı sonra paramı çaldı uğursuz herif............McErdem yazdı:Meran a hayırlı uğuylu olsun .. Hrsız , Düzenbaz , Camurcu ve aciz bir insanda daha kurtulduk ! Yolun acık olsun . . .
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD