&YÖNETİCİLERE&
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: &YÖNETİCİLERE&
güncel
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
-
- Çınaraltı Müdavimi
lonca açmak başına bi kelime araya bir X olmaması lazım bence lonca açmak için özel bir görev ve (veya) maddi bir çaba olsa.... (reçete gibi birşeyde olabilir) istenilenleri yerine getiren kişinin üyelik kademesi belli bir kademe artsa (loncada hiyeralşi kurma yzb. çvş. er vs, lonca amblemi oluşturma, lonca adı belirleme, lonca üyesi alımı v.b.) bu eksiklik sadece bi reçete ile bağlanabilir... sadece bi reçete diye basite indirgemiyorum ama şimdi düşünüyorum sadece arzlarda (lodos loncalarını bilmem) şu an aklıma gelen 20 lonca ismi sayabilirim... 3 4 üyeli olanlarını kurucularının 10 15 lvl olanlarını siz düşünün....
böyle bir şey olursa şayet...
++üyenin tüm çarları o loncaya ait olur bir charı A bir charı B loncasında olmaz...
++lonca adetleri azalır ve isimleri belirginleşir...
++lonca liderine ek özellikler verile bilir... daha geniş bir kasa... lonca üyelerine kolay erişim üye listesinin arkadaş listesinde bir ilavesi (bu çok çok önemli ben lonca çarımda lonca arkadaşlarım ekliyorum özel arkadaşlarımda var yetmiyor bana... ama bulunduğum loncanın sabit bir üye listesi olursa o loncada kim online kim nerede bilebilirim pm atabilir, sohbet edebilirim.)v.b.
++lonca kanalı kolaylıkla oyuna adapte edilebilir.....
bu şekilde konuya bi yön verebilirmiyim diye düşünüyorum
görüşleriniz ilave yada olmaz dedikleriniz???
++üyenin tüm çarları o loncaya ait olur bir charı A bir charı B loncasında olmaz...
++lonca liderine ek özellikler verile bilir... daha geniş bir kasa... lonca üyelerine kolay erişim üye listesinin arkadaş listesinde bir ilavesi (bu çok çok önemli ben lonca çarımda lonca arkadaşlarım ekliyorum özel arkadaşlarımda var yetmiyor bana... ama bulunduğum loncanın sabit bir üye listesi olursa o loncada kim online kim nerede bilebilirim pm atabilir, sohbet edebilirim.)v.b.
bu şekilde konuya bi yön verebilirmiyim diye düşünüyorum

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Belli kötü geçmişe sahip karakterlerden ve belirli tarihini doldurmamış üyeliklerden lonca kurulmaması da gerekli tabiiki.Kurtlarxkadriye yazdı:lonca açmak başına bi kelime araya bir X olmaması lazım bence lonca açmak için özel bir görev ve (veya) maddi bir çaba olsa.... (reçete gibi birşeyde olabilir) istenilenleri yerine getiren kişinin üyelik kademesi belli bir kademe artsa (loncada hiyeralşi kurma yzb. çvş. er vs, lonca amblemi oluşturma, lonca adı belirleme, lonca üyesi alımı v.b.) bu eksiklik sadece bi reçete ile bağlanabilir... sadece bi reçete diye basite indirgemiyorum ama şimdi düşünüyorum sadece arzlarda (lodos loncalarını bilmem) şu an aklıma gelen 20 lonca ismi sayabilirim... 3 4 üyeli olanlarını kurucularının 10 15 lvl olanlarını siz düşünün....
bu şekilde konuya bi yön verebilirmiyim diye düşünüyorumgörüşleriniz ilave yada olmaz dedikleriniz???
Oyuna başlayalı 1 hafta olmuş, 3 ay olmuş bu kişi lonca kurmamalı.Veya kural dışı hareketten cezai işlem uygulanmışsa bu karakter lonca kuramamalı...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
Rescuer yazdı:Belli kötü geçmişe sahip karakterlerden ve belirli tarihini doldurmamış üyeliklerden lonca kurulmaması da gerekli tabiiki.Kurtlarxkadriye yazdı:lonca açmak başına bi kelime araya bir X olmaması lazım bence lonca açmak için özel bir görev ve (veya) maddi bir çaba olsa.... (reçete gibi birşeyde olabilir) istenilenleri yerine getiren kişinin üyelik kademesi belli bir kademe artsa (loncada hiyeralşi kurma yzb. çvş. er vs, lonca amblemi oluşturma, lonca adı belirleme, lonca üyesi alımı v.b.) bu eksiklik sadece bi reçete ile bağlanabilir... sadece bi reçete diye basite indirgemiyorum ama şimdi düşünüyorum sadece arzlarda (lodos loncalarını bilmem) şu an aklıma gelen 20 lonca ismi sayabilirim... 3 4 üyeli olanlarını kurucularının 10 15 lvl olanlarını siz düşünün....
bu şekilde konuya bi yön verebilirmiyim diye düşünüyorumgörüşleriniz ilave yada olmaz dedikleriniz???
Oyuna başlayalı 1 hafta olmuş, 3 ay olmuş bu kişi lonca kurmamalı.Veya kural dışı hareketten cezai işlem uygulanmışsa bu karakter lonca kuramamalı...
zaten reçete yücelen iksir reçetesi gibi basit değil... birden fazla kişinin zorlukla elde edebileceği cinsde ve adette olmalı şu anda güncel ve güçlü loncalarımız var zaten böyle bir durum söz konusu olsa kendi loncam için konuşuyorum. yönetimden üyesine herkez bu reçete için elinde olanı verir....

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- TexasxSkull
- Salgın Koruyucusu
1:Oyunun az da olsa zorlaştırılması ve her an yeniliğe açık hale getirilmesi.
2:Oyunda , maximum lvl lerin daha yukarılara çekilmesi
1. Söylediğin mantıklı ama 2.si ne katılmıyorum.Yani bi düşün 49 lwl in gelmesi 1-2 ayı buldu test aşamaları falan..
59-69 lwl gelmesi 1 yılı bulur
Zaten 1 yılda giden gider kalan kalır..
Ama oyunu bırakanların çoğu başkları yüzünden bırakıyoruz diyor,buda saçma sen oyunu bırakarak neden onlara meydan bırakıyorsunki ? Küfür ediyorsa; Yasakla,şikayet,muhttap olma.. Birsürü seçeneğin var.Asıl oyunu bırakmak isteyenler:
Çarı çalıınanlar,soyulanlar veya oyundan sıkılanlardır.. Onlar hak veriyorum, ama nedemek ben bu kişiden bıktım oyun çoluk cocuk dolu falan deyipte oyunu bırakmak
1. Söylediğin mantıklı ama 2.si ne katılmıyorum.Yani bi düşün 49 lwl in gelmesi 1-2 ayı buldu test aşamaları falan..
59-69 lwl gelmesi 1 yılı bulur
Ama oyunu bırakanların çoğu başkları yüzünden bırakıyoruz diyor,buda saçma sen oyunu bırakarak neden onlara meydan bırakıyorsunki ? Küfür ediyorsa; Yasakla,şikayet,muhttap olma.. Birsürü seçeneğin var.Asıl oyunu bırakmak isteyenler:
Çarı çalıınanlar,soyulanlar veya oyundan sıkılanlardır.. Onlar hak veriyorum, ama nedemek ben bu kişiden bıktım oyun çoluk cocuk dolu falan deyipte oyunu bırakmak
Ölümün Bizi Nerede Beklediği Belli Değil, İyisimi Biz Onu Her Yerde Bekleyelim
TexasXskuLL
İsim:Texasxskull
Lwl:40
İsim:MџĦŦ€®€MЖ
Lwl49
Lonca:Texas Team
TexasXskuLL
İsim:Texasxskull
Lwl:40
İsim:MџĦŦ€®€MЖ
Lwl49
Lonca:Texas Team
Çok haklısın, bence hesap çalındığında ve soyulduğunda ders çıkarığ biraz daha sarılmak gerekir, bu durumda oyunu bırakmak da pes etmektir.Başıma bir veya iki defa değil pek çok defa geldi bu tarz olaylar her defasında bir daha ders aldığımı düşünüyorum...TexasxSkull yazdı:1:Oyunun az da olsa zorlaştırılması ve her an yeniliğe açık hale getirilmesi.
59-69 lwl gelmesi 1 yılı bulurZaten 1 yılda giden gider kalan kalır..
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
gerçekten söylediklerine katılıyorum güzel bir konuya değinmişsin.Zaten bende 2-3 gün kadar önce buna benzer bir konuya değinip bir konu açmıştım.Yeni seviye (level) konusuna gelirsek aslında benimde hep aklımda olan bir konudur o neden bizim oyunumuz 10'ar 10'ar artıyor ve ya ilk çıktığında neden 29 seviye idi.Bu seviyeyi diğer oyunlara göre kıyasladığımızda internet sayfalarından oynanan abidik kubidik oyunlara benzetiyor oyunumuzu.Oysaki bizim oyunumuz tamamen türk yapımı,yabancı bir isim yer almıyor içerisinde ve insanı kendisine bağlayıcı bir oyun.Yani seviyelerin 10 10 değilde şöle bir geldiğinde 30 40 gibi seviyelerin geldiğini görmek istiyorum ve bunu isteyen daha başka değerli oyuncu arkadaşlarımızın olduğunada inanıyorum.Yani bende istiyorum İkv de dünyada duyulsun.İsim yapan bir oyun olsun ama en önemliside insanlar desinki ^^vaybe Türkler ne oyun yapmışlar bütün dünyayı çekiyor^^ işte bu cümle sadece oyuncularımız için değil vatanımız için önemli bir cümle.Amerikalılar bir oyun yaptılar bundan seneler önce Knıght online adında.Oyunun hala tiryakileri var. Düşünebiliyormusunuz arkadaşım o oyuna o kadar bağlanmışki maaşını oyuna yatırıyordu ve daha 2 hafta önce hesaladık tamı tamına 12bin lira para yatırmış oyuna.Bu 12 bin lira sadece bir kişiden çıkan para.Ve bu oyunu dünyada sayısız kişi oynuyor.Siz düşünün artık ülkelerine ne kadar maddi bir + geliyor bir oyun sayesinde.Bizim oyunumuzdada para yatırma vb. işlemler gerçekleşse harika olucak.Benim bu işten bir çıkarımmı olucak sanki
Tabikide hayır.Ben sadece oyunumuzun evrenselleşmesini ve isim yaparak kısa zamanda Knıght gibi devasa online oyunlara rakip çıkmasını istiyorum.
Kısacası yöneticilerimizden ve Sobee ekibinden oyunumuzla daha fazla ilgilenmesini ve daha çok ilgi göstermelerini istiyorum.Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler...
İyi oyunlar hayırlı günler...
Kısacası yöneticilerimizden ve Sobee ekibinden oyunumuzla daha fazla ilgilenmesini ve daha çok ilgi göstermelerini istiyorum.Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler...
TEK TABANCA YAŞAR BU YÜREK
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
"Tek çözüm otur baştan yaz beni" Arkanızda Turk Telekom gibi dev bir kuruluş var. E bu oyundada potansiyel var. Değerlendirilse ve eksiği değilde fazlası olan bir oyun haline getirilse şu oyundan ayrılıpda dönmeyen kalmaz herhalde.
Alpim söylediklerine katılıyorum. Zaten biliyorsun Gökhanla defalarca mail attık ama bir sonuç elde edemedik. Zaten şu an en önemli ihtiyaç lonca sistemin uygulanması. Daha sonrasında ise ulaşılması zor lwllerin ve görevlerin getirilmesi insanları biraz daha meşgul eder sanırım.
Ve yazmadığım o kadar çok şey var ki artık yazma gereği duymuyorum. Nasıl olsa dikkate alınmayacak.
Alpim söylediklerine katılıyorum. Zaten biliyorsun Gökhanla defalarca mail attık ama bir sonuç elde edemedik. Zaten şu an en önemli ihtiyaç lonca sistemin uygulanması. Daha sonrasında ise ulaşılması zor lwllerin ve görevlerin getirilmesi insanları biraz daha meşgul eder sanırım.
Ve yazmadığım o kadar çok şey var ki artık yazma gereği duymuyorum. Nasıl olsa dikkate alınmayacak.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
lonca açmak başına bi kelime araya bir X olmaması lazım bence lonca açmak için özel bir görev ve (veya) maddi bir çaba olsa.... (reçete gibi birşeyde olabilir
zaten reçete yücelen iksir reçetesi gibi basit değil... birden fazla kişinin zorlukla elde edebileceği cinsde ve adette olmalı şu anda güncel ve güçlü loncalarımız var zaten böyle bir durum söz konusu olsa kendi loncam için konuşuyorum. yönetimden üyesine herkez bu reçete için elinde olanı verir....
Kısacası yöneticilerimizden ve Sobee ekibinden oyunumuzla daha fazla ilgilenmesini ve daha çok ilgi göstermelerini istiyorum
Bahsettiğiniz konu , en azından loncalar için gerekli ve şart.Tek çözüm otur baştan yaz beni" Arkanızda Turk Telekom gibi dev bir kuruluş var. E bu oyundada potansiyel var. Değerlendirilse ve eksiği değilde fazlası olan bir oyun haline getirilse şu oyundan ayrılıpda dönmeyen kalmaz herhalde.
Artı bir emek sarfetmek gerekiyorsa ben ve umarım arkadaşlarımızın çoğu bu bedeli ödemeyi kabul edicektir.
Önüne gelen lonca açmamalı.
En başından söylüyorum.İkv Türk oyunu olması münasebetiyle bizi çeken ilk yön.
Lakin çok kolay bir oyun.En zor olan Kadim bile artık kolaylaştı.
Yürüyen yiğide yol , esen poyraza kar mı dayanır.
Yapılması gereken ilk şey defalarca kez söylediğim gibi oyunun az da olsa zorlaştırılması ,
bu gerçekleşirse oyunun çekiciliği artıcaktır.
Birde maximum level sorunu var.
Leveller bence direk şimdikinden daha yukarıda sabitlenmeli ,
oyun zorlaştırılacağı için , kasmak da bir hayli zor olacak , dolayısıyla level atlamak da zorlaşıcak.
Bu da oyunu daha çekici kılıcaktır
Konuya destek veren arkadaşlara teşekkürler.
İnşallah düşündüklerimiz gerçekleşir.
Hayırlı akşamlar İyi forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
-
- Çınaraltı Müdavimi
haykopat yazdı:Amerikalılar bir oyun yaptılar bundan seneler önce Knıght online adında.Oyunun hala tiryakileri var. Düşünebiliyormusunuz arkadaşım o oyuna o kadar bağlanmışki maaşını oyuna yatırıyordu ve daha 2 hafta önce hesaladık tamı tamına 12bin lira para yatırmış oyuna.Bu 12 bin lira sadece bir kişiden çıkan para.Ve bu oyunu dünyada sayısız kişi oynuyor.Siz düşünün artık ülkelerine ne kadar maddi bir + geliyor bir oyun sayesinde.Bizim oyunumuzdada para yatırma vb. işlemler gerçekleşse harika olucak.Benim bu işten bir çıkarımmı olucak sankiTabikide hayır.Ben sadece oyunumuzun evrenselleşmesini ve isim yaparak kısa zamanda Knıght gibi devasa online oyunlara rakip çıkmasını istiyorum.
Knight online'yi kuzenim oynuyordu bıraktırdım... şu anda ikv deil ama başka bir oyun oynuyor. sebebi de o oyunun menşei Amerika değil İsrail (diye ben duydum en azından)....
Bununla birlikte bu oyunu kimse bilmiyorken ve üyelik, anlaşmalar, ortaklıklar gibi hiçbir ek geliri yokken (1-29 lvl için diyorum) 3 yıl içinde 6 kişi yaptıysa, binlerce kullanıcısı, Sobee, Mynet ve TTnet gibi Türkiye'nin en büyük kuruluşunun desteğini arkasına almış olan bir oyundan daha iyisini beklememiz bence normal....

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)