GRUB BÖLGELERİ PiŞTİ *:)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: GRUB BÖLGELERİ PiŞTİ *:)
peki bu DVD yi felan nerden alıcaz
- DenizcixBenzoat
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
İnsanca söLediq insanca da cewap ver...Evladım dediğin kişi 16 yasında senin ile yasıtız bende sbs'ye qirdim...EmirBerkKorkmaz yazdı:Buyrun buradan yakınız...DenizcixBenzoat yazdı:19.90 tL veRiLeN paKeTi neRdeN aLcaqız....
Tövbe ya Rabb'i az forumu takip etsene sen...
Evladım yazıyor her şey! :evil:
AngeLxJesse / Denizcixßenzoat / PeNTiuM
Bir Zamanlar: xXxMuRaTxXx / xXxKaaNxXx (Ecel Getiren)
Dünyada Hiç Kimseye Güvenme Çünkü ßeyaz Gülün ßile Gölgesi Siyahtır.
Hiçbir Lonca İle Alakam Yoktur.DenizcixßenzoatKendi Şahsımadır.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Hiç belli olmuyor kb.DenizcixBenzoat yazdı:İnsanca söLediq insanca da cewap ver...Evladım dediğin kişi 16 yasında senin ile yasıtız bende sbs'ye qirdim...EmirBerkKorkmaz yazdı:Buyrun buradan yakınız...DenizcixBenzoat yazdı:19.90 tL veRiLeN paKeTi neRdeN aLcaqız....
Evladım yazıyor her şey! :evil:
Azıcık araştırsan boşu boşuna kirlilik yapmayacaksın...
Bir de yazı tipin çok sırıtıyor oradan aklıma geldi...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- DenizcixBenzoat
- İri Fare Avcısı
[/u][/b]Siz Kirlilik yapmıyomusnz ztn güncellemede gösteriyor 11 haziranda qelceq diye daha birde foruma ne koyuyorsunuz....EmirBerkKorkmaz yazdı:Hiç belli olmuyor kb.DenizcixBenzoat yazdı:İnsanca söLediq insanca da cewap ver...Evladım dediğin kişi 16 yasında senin ile yasıtız bende sbs'ye qirdim...EmirBerkKorkmaz yazdı:Buyrun buradan yakınız...DenizcixBenzoat yazdı:19.90 tL veRiLeN paKeTi neRdeN aLcaqız....
Evladım yazıyor her şey! :evil:![]()
![]()
Azıcık araştırsan boşu boşuna kirlilik yapmayacaksın...
Bir de yazı tipin çok sırıtıyor oradan aklıma geldi...![]()
AngeLxJesse / Denizcixßenzoat / PeNTiuM
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Dediklerine göre yeni sürüm indirilecekmiş siteden veya işte satın alınacakmış..Ruthlessxleader yazdı:Şuan ki oynadığımız yani ''3.1.0'' sürüm ile oynamamız mümkünmü peki ?
Yani pek mümkün gözükmüyor...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Plus paket sadece TTNET için geçerli sanırım . Bu arada Capacity deki yoğunlukta işiniz zor
Gidip alıcağım kutu olarak bakalım neler olucak 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
HaRuNN yazdı:Merakla beklenen Grup Bölgeleri Eklenti Paketi 11 Haziran 2010 Cuma günü yeni kurulum olarak yayında!
Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti'nin 3 yıllık macerasında bir dönüm noktası olan Grup Bölgeleri'ni, içinde sürpriz hediyeleri ve 29.90 değerindeki 3 aylık PLUS Paketi barındıran Özel Sürüm Kutusu ile sadece 19.90 TL ye tüm satış noktalarında sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz!
Bu özel kutu içerisinde Grup Bölgeleri kurulum dosyasını içeren İKV Özel Sürüm DVD'sini , 3 aylık İKV Plus Paketi, hem yeni hem de tecrübeli oyuncularımız için özel ipuçları içeren basılı İKV Rehberi, dev İKV posteri ve siz oyuncularımız için hazırlanan ve daha önce yayınlanmamış sürpriz içerikler bulacaksınız.
Beyazköşk"e HAYIRLI Olsun.
Herşey Tamam Güzelde Farkındamsınız İlginçtir ki sadece Grup Bölgelerinde oyun Kurulum dosyası(dvd) satışa çıkarıldı bu durum bir güzel bir kötü...
Kötü:Büyük Güncellemelerde yapılmayan bi uygulamaydı neden sadece grup bölgelerinde bu uygulama başlatıldı? Oyun Paralı olmaya başlanmasının ilk adımları denilebilir...(şahsi görüşüm).. Diyeceksiniz ki ücretsizde var gir siteye indir evet var ancak ücretsizi olduğu halde neden pakettede kurulum dosyası var burasıda ilginçtir....
iyi:Japonya ve çin liderliğinde amerika gibi ülkelerde(oyunu başka ülke yazdığı halde patentini kendisi gösterip pazara açılma gibi huyu olan ülke ) onlıe oyun rekorlarına ulaşmış oyunlara ulaşılabilmek için atılmış önemli bir adımdır ilk önce türkiye pazarına açılıp daha sonra yurdışı pazarına açılma fikri vardır(Yurtdışı tahminimce ingilizce versiyonu olarak açılacaktır...)
Yinede Bu Paketi ne yalan söyleyim bende 4 gözle bekliyorum yarın kısmetse teknosadan alıcağım
İYİ OYUNLAR/FORUMLAR

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kardeş raflarda yer almasının sebebi oyunun tanıtılması...Burhanxbizans yazdı:HaRuNN yazdı:Merakla beklenen Grup Bölgeleri Eklenti Paketi 11 Haziran 2010 Cuma günü yeni kurulum olarak yayında!
Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti'nin 3 yıllık macerasında bir dönüm noktası olan Grup Bölgeleri'ni, içinde sürpriz hediyeleri ve 29.90 değerindeki 3 aylık PLUS Paketi barındıran Özel Sürüm Kutusu ile sadece 19.90 TL ye tüm satış noktalarında sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz!
Bu özel kutu içerisinde Grup Bölgeleri kurulum dosyasını içeren İKV Özel Sürüm DVD'sini , 3 aylık İKV Plus Paketi, hem yeni hem de tecrübeli oyuncularımız için özel ipuçları içeren basılı İKV Rehberi, dev İKV posteri ve siz oyuncularımız için hazırlanan ve daha önce yayınlanmamış sürpriz içerikler bulacaksınız.
Herşey Tamam Güzelde Farkındamsınız İlginçtir ki sadece Grup Bölgelerinde oyun Kurulum dosyası(dvd) satışa çıkarıldı bu durum bir güzel bir kötü...
Kötü:Büyük Güncellemelerde yapılmayan bi uygulamaydı neden sadece grup bölgelerinde bu uygulama başlatıldı? Oyun Paralı olmaya başlanmasının ilk adımları denilebilir...(şahsi görüşüm).. Diyeceksiniz ki ücretsizde var gir siteye indir evet var ancak ücretsizi olduğu halde neden pakettede kurulum dosyası var burasıda ilginçtir....
iyi:Japonya ve çin liderliğinde amerika gibi ülkelerde(oyunu başka ülke yazdığı halde patentini kendisi gösterip pazara açılma gibi huyu olan ülke ) onlıe oyun rekorlarına ulaşmış oyunlara ulaşılabilmek için atılmış önemli bir adımdır ilk önce türkiye pazarına açılıp daha sonra yurdışı pazarına açılma fikri vardır(Yurtdışı tahminimce ingilizce versiyonu olarak açılacaktır...)
Yinede Bu Paketi ne yalan söyleyim bende 4 gözle bekliyorum yarın kısmetse teknosadan alıcağım))) Bu Önemli açılım pazarında yıllardır plus paketiyle destek olduğumuz gibi bu içeriği alarak yine destekliyeceğimden kuşkum yoktur.....
İYİ OYUNLAR/FORUMLAR
Alan kişi zaten kasma rehberi, poster vb. şeyler için alacak...
Diğer kişiler de rafta görüp beğenecek...
Ama paralı olursa İKV o güzel olmaz.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş raflarda yer almasının sebebi oyunun tanıtılması...Burhanxbizans yazdı:HaRuNN yazdı:Merakla beklenen Grup Bölgeleri Eklenti Paketi 11 Haziran 2010 Cuma günü yeni kurulum olarak yayında!
Paralı olsun olmasın ben hep burdayım yanlız bu eklenti girince cıkmıyo bende yoksa hiçmi gelmedi onu merak ettim 11 hazirandamı cıkcak
Yinede Bu Paketi ne yalan söyleyim bende 4 gözle bekliyorum yarın kısmetse teknosadan alıcağım))) Bu Önemli açılım pazarında yıllardır plus paketiyle destek olduğumuz gibi bu içeriği alarak yine destekliyeceğimden kuşkum yoktur.....
İYİ OYUNLAR/FORUMLAR
Alan kişi zaten kasma rehberi, poster vb. şeyler için alacak...
Diğer kişiler de rafta görüp beğenecek...
Ama paralı olursa İKV o güzel olmaz.![]()
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly