TAYFA LONCASI RESMİ KONUSU...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Apollyonn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: TAYFA LONCASI RESMİ KONUSU...

Mesaj gönderen Apollyonn »

TAYFAxASKR yazdı:
Apollyonn yazdı:Tayfax lere alım var mı beyler bayanlar...
Loncamizda suan alim yoktur.. Sadece tanidik kisilere biz kendimiz telif ediyoruz veya Loncamizdan bir kisi referans olursa öyle alim yapiyoruz..

Loncanızdan 2 kişiyi tanıyorum zaten.:D
Texasx Loncası Forum Sözcüsü[Buse]

şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
Fianxseraxs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxseraxs »

Selamlar ;

Kolay gelsin iyi forumlar (;
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

As :)
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

TAYFAxcover bugün yaptığın çocukluğu yaşına veriyorum ;) Fakat korkudan o madeni çekmeye gelmemene güldüm açıkcası lafta baya iş yapıyodun icraat ? ;) Neyse hem TAYFA ailesinin bir parçası olmana hemde küçüklüğüne veriyorum bu olayı ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

VicTorY yazdı:TAYFAxcover bugün yaptığın çocukluğu yaşına veriyorum ;) Fakat korkudan o madeni çekmeye gelmemene güldüm açıkcası lafta baya iş yapıyodun icraat ? ;) Neyse hem TAYFA ailesinin bir parçası olmana hemde küçüklüğüne veriyorum bu olayı ;)
siz kendinizi evliya falan sanıyorsun heralde yada bir ülke kurtardınız haberimiz yok veyahut genelkurmay başkanısınız sizi tanımıyoruz lütfen beyefendi haddinizi biliniz bu size ilk ve son uyarıdır.Beni istediğiniz mevkiye şikayet edebilirsiniz aynı cevabı alacağınızdan kanatimce eminim ;) ve bu davranışınılza alinin küçük olduğu deil sizin küçük olduğunuz ortaya çıkıyor olgun ve erişkin bir insan şikayetini uslubuyla dile getirir ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

monsterdarker yazdı:
VicTorY yazdı:TAYFAxcover bugün yaptığın çocukluğu yaşına veriyorum ;) Fakat korkudan o madeni çekmeye gelmemene güldüm açıkcası lafta baya iş yapıyodun icraat ? ;) Neyse hem TAYFA ailesinin bir parçası olmana hemde küçüklüğüne veriyorum bu olayı ;)
siz kendinizi evliya falan sanıyorsun heralde yada bir ülke kurtardınız haberimiz yok veyahut genelkurmay başkanısınız sizi tanımıyoruz lütfen beyefendi haddinizi biliniz bu size ilk ve son uyarıdır.Beni istediğiniz mevkiye şikayet edebilirsiniz aynı cevabı alacağınızdan kanatimce eminim ;) ve bu davranışınılza alinin küçük olduğu deil sizin küçük olduğunuz ortaya çıkıyor olgun ve erişkin bir insan şikayetini uslubuyla dile getirir ;)

Arkadaşın adı Ali'ymiş bunu yeni öğreniyorum . Eskiden aynı loncadaydık fakat samimiyetimiz yoktu . Bana TAYFA loncasından atıldığımı idaa etti daha birçok şey dedi bunlar beni karalamaya çalıştığının açık göstergesi ;) Loncadan atıldığımı idaa eden varsa soralım bakalım Loncadan atıldım mı ? İlk ve son uyarımız demişin :) gülümsedim sadece ... Kendimi hiçbişey sanmıyorum sadece herkesin kendini adam sanmasına şaşırıyorum o kadar ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

VicTorY yazdı:
monsterdarker yazdı:

Arkadaşın adı Ali'ymiş bunu yeni öğreniyorum . Eskiden aynı loncadaydık fakat samimiyetimiz yoktu . Bana TAYFA loncasından atıldığımı idaa etti daha birçok şey dedi bunlar beni karalamaya çalıştığının açık göstergesi ;) Loncadan atıldığımı idaa eden varsa soralım bakalım Loncadan atıldım mı ? İlk ve son uyarımız demişin :) gülümsedim sadece ... Kendimi hiçbişey sanmıyorum sadece herkesin kendini adam sanmasına şaşırıyorum o kadar ;)
Lütfen kulandığınız itham ve usluplara dikkat ediniz,çünkü bu sizin kişiliğinizin açıkça bir göstergesidir.Burada hiçkimse kendini herkesten üstün görmüyor sizin dışınızda tabiki siz en üstünsünüz.
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

monsterdarker yazdı:
VicTorY yazdı:
monsterdarker yazdı:

Lütfen kulandığınız itham ve usluplara dikkat ediniz,çünkü bu sizin kişiliğinizin açıkça bir göstergesidir.Burada hiçkimse kendini herkesten üstün görmüyor sizin dışınızda tabiki siz en üstünsünüz.

Öncelikle kendimi ondan üstte tutmuyorum .. Bu konuda asla taviz göstermem bu dünyada herkes eşittir ;) Ama hala anlamamakta ısrar ettiğiniz durum hatalı olduğunuz halde aynı davranışları sergilemeniz ;) Peki şampiyon sizsiniz diyim Tayfaxcover da şampiyon kral herşeyin sahibi kimseyi umursaz tek gerçek o ;) Ayrıca bilmeden yorum yapma hakkına sahipsinizde buda büyüklüğünüzün göstergesi heralde ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Mustafa eski adı ile Tayfaxmustafa Loncamızdan atılmamıştır. Kendi şahsi nedenlerinden dolayı aramızdan kendi isteği ile ayrılmıştır. Hala sevdiğimiz ve saydığımız bir kardeşimizdir.

Ali ile aranızdaki problemi bilmiyorum ama her ne ise bunu 2'nizin de kendinize yakışan olgunluk ve güzellik ile çözeceğinize eminim.

Yalnız bir hatırlatma yapmakta yarar görüyorum ; Bu tür konuları Loncanın etkileşim sayfası üzerinden değil, özel mesajdan tartışınız. İstenilmesi dahilinde ikinizde bana ulaşın konu her ne ise halledelim.

Son olarak bu konu hakkında burada başka bir yorum ve düşünce yazmamanız dileğimle...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KeNanIsT »

TAYFA yazdı:Mustafa eski adı ile Tayfaxmustafa Loncamızdan atılmamıştır. Kendi şahsi nedenlerinden dolayı aramızdan kendi isteği ile ayrılmıştır. Hala sevdiğimiz ve saydığımız bir kardeşimizdir.

Ali ile aranızdaki problemi bilmiyorum ama her ne ise bunu 2'nizin de kendinize yakışan olgunluk ve güzellik ile çözeceğinize eminim.

Yalnız bir hatırlatma yapmakta yarar görüyorum ; Bu tür konuları Loncanın etkileşim sayfası üzerinden değil, özel mesajdan tartışınız. İstenilmesi dahilinde ikinizde bana ulaşın konu her ne ise halledelim.

Son olarak bu konu hakkında burada başka bir yorum ve düşünce yazmamanız dileğimle...
Ben yazarım Arkadaş banadamı Kota var ? :)
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]

“Genel Sohbet” sayfasına dön