Morfinxgeridöndü & Drowxmorfin Susturuldu.
Morfinxgeridöndü & Drowxmorfin Susturuldu.
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Gereksiz Bir Konu Gibi Biliyorum. Ama Oyundan Sürekli Pm Geliyor. Cihan Küstünmü,Cihan Yokmuş Numarası Yapma Fln Diye. Arkadaşlarım Özür Dilerim Cevap Veremiyorum Susturuldum. O Yüzden Susturuldum. Kusura Bakmayın Tekrardan Kardeslerim.
Hayırlı Günler.
En son morfinx35 tarafından 10 Haz 2010 01:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Re: Morfinxgeridöndü & Drowxmorfin Susturuldu.
[/color]morfinx35 yazdı:Arkadaşlar Kusura Bakmayın Gereksiz Bir Konu Gibi Biliyorum. Ama Oyundan Sürekli Pm Geliyor. Cihan Küstünmü,Cihan Yokmuş Numarası Yapma Fln Diye. Arkadaşlarım Özür Dilerim Cevap Veremiyorum Susturuldum. O Yüzden Susturuldum. Kusura Bakmayın Tekrardan Kardeslerim.Hayırlı Günler.

cihan desene bizim loncaya gıcık bunlar qecen günde orhan mert susturuldu dünde ben susturuldum

xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Kurtxbaba yazdı:cihan desene bizim loncaya gıcık bunlar qecen günde orhan mert susturuldu dünde ben susturuldum![]()
Vallaha Serhat Ya

xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !