TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
LONCANIZA ALIM VARMIDIR ?
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yarın aranızdayım . Grup bölgeleri içinde benim eve gelmemi beklemişler sanki 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Tsk Loncası Üyelerinin ve Yönetim Kurulunun Dikkatine;
Üyelerinizden Tskxkxzwo,Tskxhxzwo,Tskxdxzwo adlı kullanıcının kullandığı ithamlar ve bunun yanı sıra sergilediği davranışlar kendimce Tsk Loncası adı altında bir üyeye yakıştıramamışımdır.Bana karşı dile getirdiği uslup ise cabası..
Umarım gereken Tsk Loncası Yönetim Kurulu tarafından uygulanacak yürürlüğe girecektir(Kanaatimce üyenin uyarılması tekrarında loncadan uzaklaştırılması ilişiğinin kesilmesi uygundur)
Dip Not:Gerekli delil şahıs kayıtları ve şahit örnekleri şahsımca gizli tutulmaktadır.İstenildiği takdirde açıklanacaktır.
Arz ve Rica Olunur
Saygılarımla
Ra$HeeD!
Üyelerinizden Tskxkxzwo,Tskxhxzwo,Tskxdxzwo adlı kullanıcının kullandığı ithamlar ve bunun yanı sıra sergilediği davranışlar kendimce Tsk Loncası adı altında bir üyeye yakıştıramamışımdır.Bana karşı dile getirdiği uslup ise cabası..
Umarım gereken Tsk Loncası Yönetim Kurulu tarafından uygulanacak yürürlüğe girecektir(Kanaatimce üyenin uyarılması tekrarında loncadan uzaklaştırılması ilişiğinin kesilmesi uygundur)
Dip Not:Gerekli delil şahıs kayıtları ve şahit örnekleri şahsımca gizli tutulmaktadır.İstenildiği takdirde açıklanacaktır.
Arz ve Rica Olunur
Saygılarımla
Ra$HeeD!

Tmm raşit bilgilerin için saol... Araştırma yapıldıktan sonra gereği yapılacaktır.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
eray yazdı:Tmm raşit bilgilerin için saol... Araştırma yapıldıktan sonra gereği yapılacaktır.
Sayın Eray Bey;
Gerekli tüm araştırmalar şahsım tarafından şahitler huzurunda yapılmıştır.Gereken bütün bilgi ve veriler özel bilgisayarımın veri tabanında bulunmaktadır.Bu veriler istenildiği taktirde e-posta adresinize e-mail olarak posta kodunuz verildiği taktirde ise posta olarak gönderilecektir.İşlemlerin hızlandırılması ve sanığın gerekli cezayı alması Arz ve Rica olunur.
Saygılarımla..
Ra$HeeD!

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Memo ikinci grubu kuruyorum sizin grup belli.
İzninle grup şöyle olacak:
Tskxdxebkk
Tskxdxkandemir
Tskxhxzozu
Tskxhxscream
Tskxkxjamescarte
Tskxkxdevlet
gelemeyecekler varsa öm atsınlar...
Yarın 5'te SIĞINAKLAR'a gidelim diyorum çünkü daha basit ve deliler filan bana ilgi çekici geliyor.
Emre Miğrat diyor ama dediğim gibi Miğrat zor...
Yarın 5'te olamayacak arkadaşlar bildirsinler...
İzninle grup şöyle olacak:
Tskxdxebkk
Tskxdxkandemir
Tskxhxzozu
Tskxhxscream
Tskxkxjamescarte
Tskxkxdevlet
gelemeyecekler varsa öm atsınlar...
Yarın 5'te SIĞINAKLAR'a gidelim diyorum çünkü daha basit ve deliler filan bana ilgi çekici geliyor.
Emre Miğrat diyor ama dediğim gibi Miğrat zor...
Yarın 5'te olamayacak arkadaşlar bildirsinler...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
K bakmayın ark lar bayadır form bakamıyorum yenı bakıyorum...
Berk sen bıze lazımsın
ayrımcılık olmasın dıye oyunda grub ları ayarlıcaz...
ben onemlı degılım sız gırmenız yeterlı ayarlarız oyunda grubları
yarın saat 3 ve 4 arası oyundayım oyunda olanlar la gırerız baktın herkez oyunda grub lasarak gırıcez ıyı form lar...
Berk sen bıze lazımsın
yarın saat 3 ve 4 arası oyundayım oyunda olanlar la gırerız baktın herkez oyunda grub lasarak gırıcez ıyı form lar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Memet raşit cevap bekliyor :!: :!: :!:monsterdarker yazdı:eray yazdı:Tmm raşit bilgilerin için saol... Araştırma yapıldıktan sonra gereği yapılacaktır.
Sayın Eray Bey;
Gerekli tüm araştırmalar şahsım tarafından şahitler huzurunda yapılmıştır.Gereken bütün bilgi ve veriler özel bilgisayarımın veri tabanında bulunmaktadır.Bu veriler istenildiği taktirde e-posta adresinize e-mail olarak posta kodunuz verildiği taktirde ise posta olarak gönderilecektir.İşlemlerin hızlandırılması ve sanığın gerekli cezayı alması Arz ve Rica olunur.
Saygılarımla..
Ra$HeeD!
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Mehmet Bey'in konuyla ilgileneceğinden eminim.Umarım kararı verirken mantıklı olanı uygularmonsterdarker yazdı:Tsk Loncası Üyelerinin ve Yönetim Kurulunun Dikkatine;
Arz ve Rica Olunur
Saygılarımla
Ra$HeeD!monsterdarker yazdı:eray yazdı:Tmm raşit bilgilerin için saol... Araştırma yapıldıktan sonra gereği yapılacaktır.
Sayın Eray Bey;
Saygılarımla..
Ra$HeeD!
Saygılarımla

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ya zaten sen grup kurmuştun bu Eray başka grup kurdu ben de karışıklık çıkmasın şifalar arasında diye kendime grup kurayım dedim..Tskxgenelkrmay yazdı:K bakmayın ark lar bayadır form bakamıyorum yenı bakıyorum...
Berk sen bıze lazımsın
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı