DrowxbugbeaR .
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: DrowxbugbeaR .
Yorum yapma o zmn HeR Konuya qiRme KEreste
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Byefsane yazdı: :lol: :lol: la demekki ben fotolarımı koysam roman olur la ne her fotoyu foruma koyuyon :lol:

Topsecrett
Mecxarapın iksiR İçtiqi oLayı düŞün uLu bu da aynen böyLe işte bosuna koymuyoRuz . Snde koyuyordun fotoları mecxarapın unutma bunları
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
Bugun bana 2 kere daldın arkadan 2 sindede sen Öldun Acaba Niye /Ben Cevaplıyım Çünki Eziqsinbbsnake yazdı:Mecxarapın iksiR İçtiqi oLayı düŞün uLu bu da aynen böyLe işte bosuna koymuyoRuz . Snde koyuyordun fotoları mecxarapın unutma bunları
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
HavaLı kız aLLahım havaLara bak yaF Kendını bişey sanıyoR BüyücüLeRin En iyisi sanıyoR Bu qün 2 Vurdum Canın 3O A qeLdi Lan veLet Hemen zihin attı öLeceqini anLaDı

DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
LeyLa Eziqine BuRak Bankada 60 KudretLe daLdı Ve LeyLa 3 İksiR İÇmesine raqmen Knowun Kudretını 70 Den aSaqı indiRemedi NeDen Ben Cevaplıyım / Hepiniz eziqsiniz Bi Şey sanıyonzu kendınızı
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Ya Arkadaşlar Nedir Bu Ya :? Herkes Birbirine Hakaret Ediyor :? Biraz Saygılı Olun. Belki Büyüğünüz Belki Küçüğünüz. Sizde Saygı Denilen Kavram'dan Yokmu ? Gereksiz Şeylerle Birbirinizi Kırıyorsunuz. Giants Leyla Seni Kestiyse Gel Sen Beni Kes 1oo Karizma Verecem Sana Yeterki Kapatın Tamam mı ?.
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
evet derdin kp ysa hayrına karizma verelim sana forumda ağlamamorfinx35 yazdı:Ya Arkadaşlar Nedir Bu Ya :? Herkes Birbirine Hakaret Ediyor :? Biraz Saygılı Olun. Belki Büyüğünüz Belki Küçüğünüz. Sizde Saygı Denilen Kavram'dan Yokmu ? Gereksiz Şeylerle Birbirinizi Kırıyorsunuz. Giants Leyla Seni Kestiyse Gel Sen Beni Kes 1oo Karizma Verecem Sana Yeterki Kapatın Tamam mı ?.
Topsecrett
Ben Tarafsızım Ama Kp Derdi İlk Dalanın Olur ve Benim Gördüğüm İlk Bugbear Daldı Bende Ordaydım Hatta Fotoda Gözkyr Ejderli Büyücü Var..Gerisine Bişey Diyemem Her Zaman Haklının Yanında Olrm..Ama Derdi Kp Olan Varsa İlk Dalanın Olmaz Mıxakrepkrallx yazdı:evet derdin kp ysa hayrına karizma verelim sana forumda ağlamamorfinx35 yazdı:Ya Arkadaşlar Nedir Bu Ya :? Herkes Birbirine Hakaret Ediyor :? Biraz Saygılı Olun. Belki Büyüğünüz Belki Küçüğünüz. Sizde Saygı Denilen Kavram'dan Yokmu ? Gereksiz Şeylerle Birbirinizi Kırıyorsunuz. Giants Leyla Seni Kestiyse Gel Sen Beni Kes 1oo Karizma Verecem Sana Yeterki Kapatın Tamam mı ?.