ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI !!!!
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI !!!!
evet arkadaşım destekliyorum.Tam destek....
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Sıfırlanırsa silahtar ve zırhçıların öğrendikleri reçeteleri kasalarına koysunlar geri. Böylelikle hiç bir kayıpta olmaz.

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
kesinlikle katılıyorum toplama puanları da sıfırlanmalı..!
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
reçeteler silinir kasaya koyma gibi bir durum olmaz.Feda olsun.1 kereye mahsus.Şöyle birşeyde var gong görevi 1 sefer mahsus 3. gongta sıfırlansın.Enerjinin kaynağı
Ama grup bölgelerinin tanıtım videosunda bir alan var bilmem dikkat ettinizmi uzay filmlerindeki Teleport istasyonalırına benziyor orada olabilirmi acabe.yada orası sadee çıkış içinmi.yada migrat içinmi ?? "+1 DESTEK"
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- Unrulyxboys
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
forumda yetkili veya yönetici konumundaki arkadaşlardan bi cvp bekliyorum artık olumlu veya olumsuz bi cvp verin bu formu ortaya yeşillik olsun diyemi yaptınız yoksa gerçekten bizlerin sesine kulak verecekmisiniz :?: :?: :?:
KUKLACI
SAVAŞCI

SAVAŞCI

- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bir konuya dört sayfalık yorum yapmış arklar bir konu hakkında bilgi alışverişine girmişler ve büyük kısmıda bir kereye mahsus kaynak silahtar ve zırhcının sıfırlanmasını istemiş bende dahil,diğeride eski forumda öneriler bölümünün bir kısmını ziyaret etim birçok öneride bulunmuşlar ama ne yazıkki bir tane yönetici arkadaşımız giripte bir öneri için yorumda bulunmamış yönetici tarafından açıklama yapılmıycaksa bu kadar insan neden kafa yoruyor.unutmayın bu oyunu sadece küçük yaşta çocuklar oynamıyor.
tüm istekler belki yapılamaz tüm önerilerde belki cevaplamaz ama en azından çoğunluğun ortak bi görüşte bulunduğu bir öneriye giripte olur veya olmaz diye yönetici arkadaşımız yorum yapsın.
sığınak ve miğrap bölümlerini görmedik ama şunuda kabul edelim ikv gelişmiyor geliştiremiyosunuz bir kısır döngü içinde gelişiyor olaylar bu şuna benzer sabah kalktığında karşında dört duvar görürsün bizde oyuna girdiğimizde aynı şeyler aynı senaryo aynı mantalite ben betadan beri oynuyorum zaten ikv kötü bir oyun olsa bunca sene oynamazdım.hiç dikkainizi çektimi bunca insan ndn bu kadar öneride bulunuyo bence nedeni şu olabilir ikv ye sahiplenmelerinden daha çekici daha yaratıcı sıkmayan bir oyun istemelerindendir.açılıcak bölümlerde önceki bölümlerdeki mantalite olursa herkes için hayal kırıklığı olucaktır.oyunu geliştirmek için kendi zihninizi yormayın yazılan önerileri toplayın o öneriler sizlere yol gösterir.daha güzel bir ikv dileğiyle
//TEŞKİLAT//
tüm istekler belki yapılamaz tüm önerilerde belki cevaplamaz ama en azından çoğunluğun ortak bi görüşte bulunduğu bir öneriye giripte olur veya olmaz diye yönetici arkadaşımız yorum yapsın.
sığınak ve miğrap bölümlerini görmedik ama şunuda kabul edelim ikv gelişmiyor geliştiremiyosunuz bir kısır döngü içinde gelişiyor olaylar bu şuna benzer sabah kalktığında karşında dört duvar görürsün bizde oyuna girdiğimizde aynı şeyler aynı senaryo aynı mantalite ben betadan beri oynuyorum zaten ikv kötü bir oyun olsa bunca sene oynamazdım.hiç dikkainizi çektimi bunca insan ndn bu kadar öneride bulunuyo bence nedeni şu olabilir ikv ye sahiplenmelerinden daha çekici daha yaratıcı sıkmayan bir oyun istemelerindendir.açılıcak bölümlerde önceki bölümlerdeki mantalite olursa herkes için hayal kırıklığı olucaktır.oyunu geliştirmek için kendi zihninizi yormayın yazılan önerileri toplayın o öneriler sizlere yol gösterir.daha güzel bir ikv dileğiyle
//TEŞKİLAT//

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Unrulyxboys yazdı:Arkadaşlar daha önce ki forumda bukonunun üstüne gittik ve ben hala toplama ve üretim puanlarının bişekilde sıfırlanması gerektiğini düşünüyorum ( GBM ye seçenek konulması gibi ) umarım eski destek devam eder ve bişekilde sesimiz yönetime duyulur
herkeze iyi oyunlar
KatıLıyoorum bu konuya . GünceL tutaLım !
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
işte buna bnde destek weririm ben üretimde herşeye puanlar dagitmişim valla 1 kereye mahsus sifirlasinlar ck güzl olur be yönetim duy sesimizii.... 
- unsall1925
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
bncede sıfırlanmalı bn çarımı betadan sonra(yannıs hatırlamıosam) oyun daha 29ken actım surekli ara verdim su an 33 lvlim verdiim puanları gorseniz acemi işi olduu nası belli oyuna buyuk guncelleme geldiinde bnce yetenekler sıfırlandıında onlarda sıfırlanmalı.Ama gbmye bunun secenegi konmamalı.
Beyaz Köşk ogitr(beta car(ama hala 37 lvl))
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bendcede mantılı en fazla 2 kere olacak ve ayrı bi buton olacak yetenek sıfırlama ve uretım ve toplama puanları sıfırlama olmalı ve ayrı ucretlendirilmeli kanımca:D[*]
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]