Lodosx uyelımları baslamıstır bilginize.....
- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Lodosx uyelımları baslamıstır bilginize.....
Üye listesi en kısa zamanda güncellenecektir..
zena ~~
- Lodosxbudainsan
- İskele Babası
A.s inş. döner slmlarımı ilet konuşursan kardeşimHisseT yazdı:Bana soranlar için ;
Gürkan la ( Kandemir ) bugün konuştum herkese selamı var agustos ayında askerliği bitiyor bir sorun çıkmazsa da aramıza dönmeyi düşünüyor .
İyi Forumlar ...
LODOSXBAŞKAN
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tea M
Lodosxwandet Loncayla alakası yoktur bılgınıze
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- Lodosxbudainsan
- İskele Babası
28Haziran pazartesi günü Lodosxloncası olağanüstü grup toplantısı yapılacaktır.Bu toplantıda önemli kararlar alınacaktır.Görüş bildirmek ve alınacak kararlar hakkında fikir beyanetmek isteyen tüm lodosxloncası üyesi arkadaşlarımızı toplantıya beklioruz.Daha geniş bilgi için Lodosxhisset ve Lodosxzena ile bağlantı kurmanız rica olunur...
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
LODOSXBAŞKAN
- Lodosxbudainsan
- İskele Babası
Saati:20:30dur...Lodosxbudainsan yazdı:28Haziran pazartesi günü Lodosxloncası olağanüstü grup toplantısı yapılacaktır.Bu toplantıda önemli kararlar alınacaktır.Görüş bildirmek ve alınacak kararlar hakkında fikir beyanetmek isteyen tüm lodosxloncası üyesi arkadaşlarımızı toplantıya beklioruz.Daha geniş bilgi için Lodosxhisset ve Lodosxzena ile bağlantı kurmanız rica olunur...
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
LODOSXBAŞKAN
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
ksb erencım gelemıcem sen cagırıyon dıye askerıye bırakmıyo okadar dedım eren kızar dıyede tabur komutanına kadar cıktım yok arkadas vermıyolarLodosxbudainsan yazdı:28Haziran pazartesi günü Lodosxloncası olağanüstü grup toplantısı yapılacaktır.Bu toplantıda önemli kararlar alınacaktır.Görüş bildirmek ve alınacak kararlar hakkında fikir beyanetmek isteyen tüm lodosxloncası üyesi arkadaşlarımızı toplantıya beklioruz.Daha geniş bilgi için Lodosxhisset ve Lodosxzena ile bağlantı kurmanız rica olunur...
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI

- Lodosxbudainsan
- İskele Babası
Komutana benden slm söle bak nası izin verio kanks:DNe zmn bitio bu senin Askerlik??lodosxpehivan yazdı:ksb erencım gelemıcem sen cagırıyon dıye askerıye bırakmıyo okadar dedım eren kızar dıyede tabur komutanına kadar cıktım yok arkadas vermıyolarLodosxbudainsan yazdı:28Haziran pazartesi günü Lodosxloncası olağanüstü grup toplantısı yapılacaktır.Bu toplantıda önemli kararlar alınacaktır.Görüş bildirmek ve alınacak kararlar hakkında fikir beyanetmek isteyen tüm lodosxloncası üyesi arkadaşlarımızı toplantıya beklioruz.Daha geniş bilgi için Lodosxhisset ve Lodosxzena ile bağlantı kurmanız rica olunur...
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
LODOSXBAŞKAN
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
Lodosxbudainsan yazdı:Komutana benden slm söle bak nası izin verio kanks:DNe zmn bitio bu senin Askerlik??lodosxpehivan yazdı:ksb erencım gelemıcem sen cagırıyon dıye askerıye bırakmıyo okadar dedım eren kızar dıyede tabur komutanına kadar cıktım yok arkadas vermıyolarLodosxbudainsan yazdı:28Haziran pazartesi günü Lodosxloncası olağanüstü grup toplantısı yapılacaktır.Bu toplantıda önemli kararlar alınacaktır.Görüş bildirmek ve alınacak kararlar hakkında fikir beyanetmek isteyen tüm lodosxloncası üyesi arkadaşlarımızı toplantıya beklioruz.Daha geniş bilgi için Lodosxhisset ve Lodosxzena ile bağlantı kurmanız rica olunur...
Saygılarımla...
Lodosxbudainsan
LODOSXBAŞKAN
alahın ıznıylle 8,5 ay sonra kanka yaw
lodosxpehivan

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI

- Lodosxzeren
- Sahaf Yardımcısı
Kadir sen yaşıyomusun ya
ben bu ezo kendini vurmuştur diye düşünüyodum sesin çıkmayınca :mrgreen:
zena ~~
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
Lodosxzeren yazdı:Kadir sen yaşıyomusun yaben bu ezo kendini vurmuştur diye düşünüyodum sesin çıkmayınca :mrgreen:
![]()
allah kalbıne gore versın ozman ezo demek olmemı ısteyenlerde varmıs

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI