aranızda iyi olan insanlarda var fakat meranın bütün hırsızları da var bu yüzden kolay yıkılacaksınız yada bölüneceksinizgenchanedan yazdı:UZUN ZAMAN SONRA GUNCELLENEN LİSTEMİZ
UNUTTUGUM ARKADASLAR LUTFEN KENDILERINI EKLESINLER.
Kodadıxhanedan ******* 0kan Cığlık
Kodadıxzeferan ******* Hüseyin Tanrıkulu
Kodadıxdeniz ******* Deniz Şanıxşer
Kodadıx ******* Boran Horozoğlu
Kodadıxthengesiz****** Koray Xxxwarriorxx
Kodadıxbela ******* ahmet Acımasızkral
Kodadıxercan ******* ercan Striker/simok/delikanlıxercan
Kodadıxömrbey ******* Ömer Ömerbey
Kodadıxsusqun *******
Kodadıxerdem ******* Erdem
Kodadıxeyes ******** Soulofxkapkaççı
Kodadıxsabit ******* Emre Koruyucexhekim
Kodadıxxunkaz ******* Serkan Unkaz/Williamwolis
Kodadıxaşk ******* Boran Horozoglu
Kodadıxpower *******
Kodadıxdevrim ******* Qadir Qadir
Kodadıxblackseax****** Emre Blackseax
Kodadıxblacksea******* Emre Wander
Kodadıxparya ******* Çimen/Ayperisi/Narçiçeği
Kodadıxzindan ******** Güliz Delikanlıxgüliz
Kodadıxçapkın ******** Bahadır
Kodadıxheal *******
Kodadıxkinger ******* Oğuz Delikanlıxpatron/Ofabregas
Kodadıxkafkas ******** Ege Thekafkas
Kodadıxsalca ******* Mustafa Delikanlıxmusti/Lodvert
Kodadıxblackxe ******** Abidin *******
Kodadıxpeynir
Kodadıxzeytin
Kodadıxzambak
Kodadıxfiery
Kodadıxarmani
Kodadıxcılas
Kodadıxzülüm
Kodadıxlegolas
Kodadıxblack
Kodadıxemir
Kodadıxlife
Kodadıxdangerman
Kodadıxefe
Kodadıxboss
Kodadıxdüş
Kodadıxhasret
Kodadıxönderlik
Kodadıxprens
Şu AN İÇİN LİSTEMİZ BUDUR aYRICA KODADIX VE DELİKANLIXLONCASI BİRLEŞMİŞTİR.
Legolas birilerinin dikkatini cekecek ama halen bizimle yola dewam etmekte.(Morukkelleci)
İyi forumlar.
TABULARI YIKMAK İÇİN (KOD ADI LAR)
Re: TABULARI YIKMAK İÇİN (KOD ADI LAR)
sürrealist
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Resimle Kanıtlanan küfürlerle ilgili bir işlem alayım o zaman
Salcayı ölesine ekledim zaten o başlı başınca bir pislik

http://img694.imageshack.us/img694/928/kodadxd.jpg
http://img812.imageshack.us/img812/5306/kodadxsalca.jpg
Salcayı ölesine ekledim zaten o başlı başınca bir pislik
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
"Yıldızdoğan"
CW
- genchanedann
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AmiR yazdı:Resimle Kanıtlanan küfürlerle ilgili bir işlem alayım o zaman
Salcayı ölesine ekledim zaten o başlı başınca bir pislik![]()
Resimlerle İLgili İşlem en kısa zamanda yapılıp bu Sayfadan duyurulacaktır.

Merhabalar,Striker yazdı:SeRRuh yazdı:Kodadıxzeytin Adlı üyenizin kişilik yoksunu oldugunu gözlemledim Gerisi size kalmış :shock:genchanedan yazdı:UZUN ZAMAN SONRA GUNCELLENEN LİSTEMİZ
UNUTTUGUM ARKADASLAR LUTFEN KENDILERINI EKLESINLER.
Kodadıxhanedan ******* 0kan Cığlık
Kodadıxzeferan ******* Hüseyin Tanrıkulu
Kodadıxdeniz ******* Deniz Şanıxşer
Kodadıx ******* Boran Horozoğlu
Kodadıxthengesiz****** Koray Xxxwarriorxx
Kodadıxbela ******* ahmet Acımasızkral
Kodadıxercan ******* ercan Striker/simok/delikanlıxercan
Kodadıxömrbey ******* Ömer Ömerbey
Kodadıxsusqun *******
Kodadıxerdem ******* Erdem
Kodadıxeyes ******** Soulofxkapkaççı
Kodadıxsabit ******* Emre Koruyucexhekim
Kodadıxxunkaz ******* Serkan Unkaz/Williamwolis
Kodadıxaşk ******* Boran Horozoglu
Kodadıxpower *******
Kodadıxdevrim ******* Qadir Qadir
Kodadıxblackseax****** Emre Blackseax
Kodadıxblacksea******* Emre Wander
Kodadıxparya ******* Çimen/Ayperisi/Narçiçeği
Kodadıxzindan ******** Güliz Delikanlıxgüliz
Kodadıxçapkın ******** Bahadır
Kodadıxheal *******
Kodadıxkinger ******* Oğuz Delikanlıxpatron/Ofabregas
Kodadıxkafkas ******** Ege Thekafkas
Kodadıxsalca ******* Mustafa Delikanlıxmusti/Lodvert
Kodadıxblackxe ******** Abidin *******
Kodadıxpeynir
Kodadıxzeytin
Kodadıxzambak
Kodadıxfiery
Kodadıxarmani
Kodadıxcılas
Kodadıxzülüm
Kodadıxlegolas
Kodadıxblack
Kodadıxemir
Kodadıxlife
Kodadıxdangerman
Kodadıxefe
Kodadıxboss
Kodadıxdüş
Kodadıxhasret
Kodadıxönderlik
Kodadıxprens
Şu AN İÇİN LİSTEMİZ BUDUR aYRICA KODADIX VE DELİKANLIXLONCASI BİRLEŞMİŞTİR.
Legolas birilerinin dikkatini cekecek ama halen bizimle yola dewam etmekte.(Morukkelleci)
İyi forumlar.
Merhabalar,
Foto ile kanıtlanmış olan her türlü küfür, hırsızlık v.b olaylar için, en kısa zamanda cezai işlem yapılıp bu konu başlığında yayınlanacaktır. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkürler. iyi forumlar.
Loncamız kuralları gereği Kodadıxzeytin hakkında 1. uyarı cezası verilmiş ve tekrarlanması halinde cezasının arttırılacağı konusunda görüş birliğine varılmıştır.
Kodadıxsalça hakkında 1. uyarı cezası verilmiş olup tekrarlanması halinde cezasının arttırılması konusunda görüş birliğine varılmıştır.AmiR yazdı:Resimle Kanıtlanan küfürlerle ilgili bir işlem alayım o zaman
Salcayı ölesine ekledim zaten o başlı başınca bir pislik![]()
"Morukkelleci" adlı oyuncu ve benzeri hareketleri sergileyen kişi/kişileremorukkelleci yazdı:size yıkmalık bişi bulcam :mrgreen:
Küçük bir yanlış anlaşılma neticesinde bahse konu olan arkadaşımızı ve akabinde de loncamızı aşağılamaya çalışma çabalarını "Basit bir kişiliğin neticesi" olarak gördüğümüzü dile getirir, Loncamızın her türlü eleştiriye açık olmakla beraber eleştiri yapmayı bilmeyen aşağılayıcı cümleler kullanan kompleks sahibi kişi yada kişilerin sözlerine kulak asmadığımızı belirtiriz.
Lonca üye alımları yapılanma süreci nedeni ile geçici olarak durdurulmuştur. Lakin kendine güvenen, ciddi, sorumluluk sahibi ve hırslı oyuncularımızın diledikleri takdirde lonca üyeliğine alınması söz konusu olacaktır.
Lonca ceza sistemi
1. uyarı : Lonca üyeleri tekrarlamamaları konusunda sadece uyarılırlar.
2. uyarı : Lonca üyeleri 2.kez uyarılırlar. Ve 1.milyon oyun parası ceza öderler. Para Lonca kasasında birikir.
3. uyarı : Lonca üyeleri loncadan ihraç edilirler. Lonca çarları silmeleri istenir. Silmedikleri takdirde bu oyuncu ile hiç bir lonca üyesi alışverişte bulunmaz, görev yardımına gitmez. Yardımda bulunan veya alışverişte bulunan üyeler hakkında da ceza sistemi uygulanır. İhraç edilen oyuncu bölge ve klan kanalından duyurulur. Foto ile kanıtlanmamış her türlü şikayet loncamız tarafından kabul edilmeyecektir. Şikayetlerinizi konu başlığımızda paylaşabilirsiniz.
KODADIX LONCA ÜYELERİNE
19/06/2010 Cumartesi günü saat 21,00 de lonca toplantımız olacaktır. Lonca yapılanması ile ilgili konular konuşulup izlenecek yeni yol hakkında bilgiler verilecektir. Katılım zorunlu olup gelemeyecek olanlar 18/06/2010 cuma günü 24,00 e kadar Kodadıxercan Kodadıxzaferan Kodadıxdevrim adlı oyunculara mazeretlerini bildirmek zorundadırlar.
İYİ FORUMLAR..
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu kelimeleri bir araya getirmek için bayağı beyin fırtınası yapmışsınız anlaşılanStriker yazdı:"Morukkelleci" adlı oyuncu ve benzeri hareketleri sergileyen kişi/kişileremorukkelleci yazdı:size yıkmalık bişi bulcam :mrgreen:
Küçük bir yanlış anlaşılma neticesinde bahse konu olan arkadaşımızı ve akabinde de loncamızı aşağılamaya çalışma çabalarını "Basit bir kişiliğin neticesi" olarak gördüğümüzü dile getirir, Loncamızın her türlü eleştiriye açık olmakla beraber eleştiri yapmayı bilmeyen aşağılayıcı cümleler kullanan kompleks sahibi kişi yada kişilerin sözlerine kulak asmadığımızı belirtiriz.
çünkü o loncadan değil şair eline ilköğretim diplomasını almış en fazla 15 kişi çıkar buna adım gibi eminim oda zorlasan yani
shut up man !
morukkelleci yazdı:bu kelimeleri bir araya getirmek için bayağı beyin fırtınası yapmışsınız anlaşılanStriker yazdı:"Morukkelleci" adlı oyuncu ve benzeri hareketleri sergileyen kişi/kişileremorukkelleci yazdı:size yıkmalık bişi bulcam :mrgreen:
çünkü o loncadan değil şair eline ilköğretim diplomasını almış en fazla 15 kişi çıkar buna adım gibi eminim oda zorlasan yani
shut up man !
Sana son sözlerim Morukkelleci!
Bir daha da seninle laf dalaşına girmem. Adım Ercan ve 30 yaşındayım. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü mezunuyum. İnan bana bu cümleleri kurmak için beyin fırtınası yapmama gerek yok. Şu süre zarfında birçok seminerlere katılıp bir çok makale vb yazılar yazdım. Bunları yazmak benim için hiçde zor değil. Bunları da belki sende benimle ilgili fikirler oluşur diye yazdım. Seninle ilgili düşüncelerime gelince; Post kasmak adına forumda her konuya gereksiz yorumlar yapan insanların düşüncelerine önem vermeyen kişiliksiz, saygısız, hayatının baharında toy bir delikanlı olduğunu görüyorum. Ama eminim yaşın ilerledikçe hayata bakış açın değişecek ve insanların düşüncelerine saygı göstermeyi öğreneceksin. iyi forumlar...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Orada iki kişinin Fotosu var Bilginize Salca ve Kodadıxdüş... Bilginize !!!
Bu arada ;
Tüm Müslüman aleminin ve Loncanızın Regaib Kandili Mübarek olsun...Ailelerinizle ve sevdiklerinizle nice Kandillere...
Rasûlüllah (sas) bir hadis-i şerifinde; "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ümmetimin ayıdır" buyurmuştur.
Ayrıca Peygamber Efendimiz, Receb ayı girince, " Âllahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazana ulaştır" diye dua ederdi.
Selam ve Dua ile
Bu arada ;
Tüm Müslüman aleminin ve Loncanızın Regaib Kandili Mübarek olsun...Ailelerinizle ve sevdiklerinizle nice Kandillere...
Rasûlüllah (sas) bir hadis-i şerifinde; "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ümmetimin ayıdır" buyurmuştur.
Ayrıca Peygamber Efendimiz, Receb ayı girince, " Âllahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazana ulaştır" diye dua ederdi.
Selam ve Dua ile
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
"Yıldızdoğan"
CW
"Yıldızdoğan"
CW
Merhaba,AmiR yazdı:Orada iki kişinin Fotosu var Bilginize Salca ve Kodadıxdüş... Bilginize !!!
Bu arada ;
Selam ve Dua ile
Bu güzel mesajınız için teşekkür ederiz. Biraz geç olsada sizlerin meran halkının ve tüm islam aleminin kandilini kutlar Cenab-ı Hakk'ın nice kandillere eriştirmesini ümit ederiz.
Kodadıxdüş hakkında da en yakın zamanda gerekli işlemler yapılıp, konumuzdan duyurulacaktır. Hassasiyetiniz için tekrar teşekkür ederiz. İyi forumlar.
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
morukkelleci yazdı:bu kelimeleri bir araya getirmek için bayağı beyin fırtınası yapmışsınız anlaşılanStriker yazdı:"Morukkelleci" adlı oyuncu ve benzeri hareketleri sergileyen kişi/kişileremorukkelleci yazdı:size yıkmalık bişi bulcam :mrgreen:
shut up man !
Bakın buda okumuş adam.. Agemennon sübyanı :
ŞekiL A:

(agamennon)
Kanıtı var. iLkokul Cocuğu
AbiLerine saygı duy weLed.. !
BağLantıLar:
Agemennon Face:
http://www.facebook.com/MrTRv
Agamennon un yakışıklılığı
viewtopic.php?f=28&t=23587[/color]
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Diamond yazdı:morukkelleci yazdı:bu kelimeleri bir araya getirmek için bayağı beyin fırtınası yapmışsınız anlaşılanStriker yazdı:"Morukkelleci" adlı oyuncu ve benzeri hareketleri sergileyen kişi/kişileremorukkelleci yazdı:size yıkmalık bişi bulcam :mrgreen:
shut up man !
Bakın buda okumuş adam.. Agemennon sübyanı :
ŞekiL A:
(agamennon)
Kanıtı var. iLkokul Cocuğu
AbiLerine saygı duy weLed.. !
BağLantıLar:
Agemennon Face:
http://www.facebook.com/MrTRv
Agamennon un yakışıklılığı
viewtopic.php?f=28&t=23587
Arkadaşım NE ALAKASı Var Agemon La Bu Konun Bos bos İşLerLe UgraşıyorSun Konuyu KirLeTMe
Ercan Abim Ragaip KanDiliniz KutLu Olsun SaygıLar
Paşaxßüyü,
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.