[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Mesaj gönderen ProfessionaL »

gicikadam yazdı:Lodosun ezici üstünlüğünü meydanlardada görmek isteriz :lol:
O meydanlara girde ezelim seni ;)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RaMo »

:lol: üstün klanımız ARZın çocukları birlik ve beraberlik klanıdır bizim klanda herkes birbirini tanır bizim klanda yardımlaşma vardır. en önemlisi bizim yanımızda klan kardeşimize hiç bir lodos karışamaz. biz bundan dolayı .ÜSTÜNÜZ ve YENİLMEZİZ !!! :lol: :lol: :lol:
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

ProfessionaL yazdı:

Meteor bölgesi yeni açılmış KankaXWoooo ile çamur çekioz adadan bi lodos çıktı ee bizde arz oldugumuzdan kestik bi baktıkki keremmiş daha sonra keremden özel mesaj geldi bana kanka sen beni artık küçük görüosun ezmeye çalışıon bi KankaXUAsman ı bide seni bir gün rezil etcem die yemin ediodu bazıları :D Daha sonraki gün adadan bana mesaj geldi bir arkadaşım yardım istio kerem die biri beni kesio koştum gittim baktım ezik kerem bunu ordada kestim görüşcez kötürüya diyerek gitti :D daha sonra bölgeden konuşuo bi sinek baktım yine kerem çölde vs yaptık megersem safım alman item dizmiş full element savunma olan beni kescek bunu ezici bir üstünlükle kestim :D Hep fiyaskoya ugradıgı için kerem ki lodoslarda hep vardır bu örnegin bakınız berkXteam adam 2500 yerdi vallahi ben 2500 yemedim derdi resme bile itiraz ederdi :D Kaç kişiyi ezdinde milleti ezmeye kalkıon la ezilip ezilip millete yalan söleyen ulvi pardon kerem
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
Nightwalker
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Nightwalker »

S.a öncelikle bir konuda dikkat çekmek istiyorum gerçekten biri yazmış Arz Klanında hep sohpet ve dostluk var lodos klanında ise item satma yarışı var Benim Hunxküheylan,Hunxemrehan,Hunxpessimistyle ve Yakamozxemrehan charlarımın hepsi arz. nedenide dostlarımın ve arkadaşlarımın hepsinin arz olması Lodosken klandan yazıyordum kadime gidilecek iflise gidilecek gelin diye gele gele 2-3 kişi geliyodu neden çünkü lodoslar sancaklarında birbirini kesiyo yada em de item kasıyo işte arz klanında bu yok 1 kere kadime gidilecek diyorum anında 30-40 kişi toplanıyor meran köprüsüne işte LODOSLARLA ARZLARIN FARKI BU...
Resim
Lodos Asteğmen Nıghtwalker
LODOS KUKLACI KOMUTANLIĞI
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Lodos klanın sohbet , dayanışma , birlik ve beraberlik yok Güçlü olmak Savaşlardan deil arkadaslıktan Beraberlikten gelir buda Arzların farkıdır ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Arkadaşlar Yok Lodoslar Ezikler Öyleler böyleler DEmek değil Amacımız Bizim Amacımız ARzların Şuanki Üstünlüğünden Kaybolan Lodos Klanını Birşeyler yapıpta tekrar olması gereken yerde görmek Bu kadar Yok aci maciz Tartışması yapmayınız...

Çok savunuyorsunuzya Klanınızı Arkadaş Lodos Klanını Bizmi kurtaracaz Çok birliktelik var diyosunuz ya Daha Sancagınızdan Çıkamıyorsunuz...

Biz dalarken arzlara sizin oturmanız eğer yakışık olan bir hareketse Ve siz Lodos klan üyeleri böyle olması konusunda hemfikirseniz o zaman problem yok Fatih arkadasımız iyi bir konuya değinmiş
gicikadam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gicikadam »

ProfessionaL yazdı:
Kötü ve arz kardeşlerimm cevabını vermiş fazla söze gerek yok....
SEn bonolarla uğraşırken biz lodos tüketiyorduk.
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:

Meteor bölgesi yeni açılmış KankaXWoooo ile çamur çekioz adadan bi lodos çıktı ee bizde arz oldugumuzdan kestik bi baktıkki keremmiş daha sonra keremden özel mesaj geldi bana kanka sen beni artık küçük görüosun ezmeye çalışıon bi KankaXUAsman ı bide seni bir gün rezil etcem die yemin ediodu bazıları :D Daha sonraki gün adadan bana mesaj geldi bir arkadaşım yardım istio kerem die biri beni kesio koştum gittim baktım ezik kerem bunu ordada kestim görüşcez kötürüya diyerek gitti :D daha sonra bölgeden konuşuo bi sinek baktım yine kerem çölde vs yaptık megersem safım alman item dizmiş full element savunma olan beni kescek bunu ezici bir üstünlükle kestim :D Hep fiyaskoya ugradıgı için kerem ki lodoslarda hep vardır bu örnegin bakınız berkXteam adam 2500 yerdi vallahi ben 2500 yemedim derdi resme bile itiraz ederdi :D Kaç kişiyi ezdinde milleti ezmeye kalkıon la ezilip ezilip millete yalan söleyen ulvi pardon kerem

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

koturuya ve gicikadam konuyu kerem arkadaşın üstüne çökertmeyin.

bilinki sizin yeriniz burası değil.Lütfen İkv oyuncusu gibi mazilerinizden bahsetmeyin....
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

arkadaşLar LutFen boş kaLede ısmetı kesıp hava atmayın emın oLun bız ıstedıkden sonra sızı doLu kaleyede tıkarız :)))

Resim
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön