MERAN--SUNUCUSUNUN :?
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MERAN--SUNUCUSUNUN :?
Evet söylediklerin dogru tam anlamıyla fakat bu şekilde adaletsızlık söz konusu 6 m menekse x- sunucusunda 3 m 14 m iridyum x- te ise 7 m yani sunucu degiştirmeye yeterli bir neden denilebilir
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Kardeşim büyük başın derdi de büyük olur emin olhanedanxbutcher yazdı:Evet söylediklerin dogru tam anlamıyla fakat bu şekilde adaletsızlık söz konusu 6 m menekse x- sunucusunda 3 m 14 m iridyum x- te ise 7 m yani sunucu degiştirmeye yeterli bir neden denilebilir![]()

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
sebebi çok açık basit diğer sunucularda maden cek anlarsın meranda kıçı kırık saf krom bile kolay cıkmıyor.
500 ametist çektim sadece 2 tane sibiryalı çıktı. sen olsan o sibirylıyı kaça satarsın
500 ametist çektim sadece 2 tane sibiryalı çıktı. sen olsan o sibirylıyı kaça satarsın
sürrealist
arkadaş doğro söylüyorbanderas yazdı:sebebi çok açık basit diğer sunucularda maden cek anlarsın meranda kıçı kırık saf krom bile kolay cıkmıyor.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
dostum o iş tamamen şans işi emin ol.Sen madenin başında 1-2 saat beklersin çıkmaz.Adam gelir bi kere çeker sibiryalıyı cebe katar başlar sibiryalı satılır die bağırmayabanderas yazdı:sebebi çok açık basit diğer sunucularda maden cek anlarsın meranda kıçı kırık saf krom bile kolay cıkmıyor.

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Başkasını bilemem fakat 176 Tungsten'de 1 Şelit çıktı o günden sonra Şelite 15m deselerde Normal Geliyor banaItaat yazdı:Gerçekten Dediğin Doğru Bi Şelit 10m 12m Olurmu
Şöyle bir durum var Madeni olan fiyatını kendisi koyar. karşıdaki kişi alır veya almaz...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

SeRRuh yazdı:Başkasını bilemem fakat 176 Tungsten'de 1 Şelit çıktı o günden sonra Şelite 15m deselerde Normal Geliyor banaItaat yazdı:Gerçekten Dediğin Doğru Bi Şelit 10m 12m Olurmu![]()
Şöyle bir durum var Madeni olan fiyatını kendisi koyar. karşıdaki kişi alır veya almaz...
EVET BENIM SANA SATTIGIM GIBI :mrgreen:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Ben Beyazköşk ve E.o Sunucusunda Oynadım . Orda Fiyatlar Hep Standart En Fazla 1 m farkla Değişyor.Merandaki Piyasayı Bozan Adamlar var Mesala Adam Diyor Şelit 12 m birininde acil şelite İhtiyacı Var Gidiyor alyor diğer Kişi Düşünyoki Ben bu şeliti 12 den Satam Niye Ben Kerizmiym Ucuzdan Vercem
Öyle Dewam Ediyor.

- physcopath
- Cin Avcısı

bir de şu şaheserler çıkınca piyasa iyice bozuldu bence bir de 49 lar gelmeden önce şelit 1m di..... Eski arkadaşları takı seti 150 bn alman takı seti 250 bn civarındaydı ... çok pis çıkışlar oldu fiyatlarda 
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

ARKADASLAR AMA BUNA BIR COZUM BULMAK GEREK ADAMA YALVARIYORUM 1 SELITE 13 M ISTIO YAZIKTIR YA
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez