ben böyle sorumsuzluk görmedim
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ben böyle sorumsuzluk görmedim
yaw yarım saatir oyuna giremiyorum bende 2 kere şifreyi değiştirdim bu yöneticler önden niye duyuru yapmıyor yarım saatir çarımı çalındı diye neler yaşadım burda bu kadarda olmaz yaw yeter be biraz işinizi düzgn yapın
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: ben böyle sorumsuzluk görmedim
sakin ol oyun icin bu kadar kasmaya degmez kendini.bir car gider biri acılır bir item gider yenisi gelir.ölüme bile care var bu oyunda bknz : şifacılar 
Kendini bil..
- hadise8787
- Cin Avcısı
arkdşım sorun oyun hatası veya çarımn çalınması değil yöneticler önceden bir duyu yapsın yeter şifreyi değiştirdm al verdikleri şifreye bak 5 rakam 3 sayı bu şifreyi gerene kadar oyundan sıklırım değiştirilmiyomuş bide
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Bir sorun olduğu zaman öncelikle etrafını kontrol et.hadise8787 yazdı:yaw yarım saatir oyuna giremiyorum bende 2 kere şifreyi değiştirdim bu yöneticler önden niye duyuru yapmıyor yarım saatir çarımı çalındı diye neler yaşadım burda bu kadarda olmaz yaw yeter be biraz işinizi düzgn yapın
TTNET de giremediysen sobee yi dene birde mynet i dene
Biz öyle yaptık ve gördük ki ttnet ten kaynaklı bir durum ve emin ol senden önce haberdar olup yapmaya çalşıyolar.
Lütfen hemen veryansın etmeden yardım isteme yoluna git ki çözüm üretilebilsin insanlar.
Direk oyun kaynaklı bir hata olsa emin ol kimse giremez ve forum karışırdı.
,

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
sürekli aynı şey oluyor ama bunun için bişey yaptıklarını sanmıyorum oyunda hayvan kesiyorum tık oyun duruyor geri başlıyo oyun ölmüşüm bu ne ya
sürrealist
oyuna neden giremiyoruz ne sacma bi hal çaresine bakmadılar gitti yıllardır 
sen yarım saatten bahsediyorsun gece bi düştüm kaç kere kurdum oyunu ama genede oyuna giremedim
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
RedsxLine yazdı:Bir sorun olduğu zaman öncelikle etrafını kontrol et.hadise8787 yazdı:yaw yarım saatir oyuna giremiyorum bende 2 kere şifreyi değiştirdim bu yöneticler önden niye duyuru yapmıyor yarım saatir çarımı çalındı diye neler yaşadım burda bu kadarda olmaz yaw yeter be biraz işinizi düzgn yapın
TTNET de giremediysen sobee yi dene birde mynet i dene
Biz öyle yaptık ve gördük ki ttnet ten kaynaklı bir durum ve emin ol senden önce haberdar olup yapmaya çalşıyolar.
Lütfen hemen veryansın etmeden yardım isteme yoluna git ki çözüm üretilebilsin insanlar.
Direk oyun kaynaklı bir hata olsa emin ol kimse giremez ve forum karışırdı.
,
Anlamadığım bir şey var. Diyelim ki benim üyeliğim ttnetten. Sobe yada mynet üyeliğim yoksa napıcam ?
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
tamamen katılıyorum giremediysen bekle 1-2 gün yine giremezsen o zaman başla feryat etmeyePlaton yazdı:sakin ol oyun icin bu kadar kasmaya degmez kendini.bir car gider biri acılır bir item gider yenisi gelir.ölüme bile care var bu oyunda bknz : şifacılar

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham