oyun ucretlenırse ya plus paket kalksın herkes pluslu gbı olsun yada ben bu oyunu oynamam artı ne #@!? oyuna para plusa para net e ayrı para elektrık ohcomplex yazdı:Ücretlense güzel olur, her ipini koparan oynamaz.
Grup Bölgeleri 21 Haziran Düşünceler.
Re: Grup Bölgeleri 21 Haziran Düşünceler.
19 liraya 3 ay plus alacan işte daha ne istiyorsun, ondan sonra da aylık plusunu almaya devam edersin.Cccxjumbo yazdı:oyun ucretlenırse ya plus paket kalksın herkes pluslu gbı olsun yada ben bu oyunu oynamam artı ne #@!? oyuna para plusa para net e ayrı para elektrık ohcomplex yazdı:Ücretlense güzel olur, her ipini koparan oynamaz.yok yok bıde oyun para ıle satılırsa vallaha oynamam
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
oyun eğer ücretlenirse sobee fakir kalır kimse almaz oyunu. 20 lira ucuz eğer ücretlenirse alırım ama maddiyat olarak durumu iyi olmayanlarda var.
ben jokerin babasıyım
Ben bu pakette herhangi bir Migrat ve Sığınaklar eklentisini görmedim ve yazmıyordu?

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Pardon yeni gördüm

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- Gossoonxmurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ne 21 yı yaf adamları yanlıs yönlendırıyosnz gelıor ıste 11ınde ama keske gelmese daha ıyıydı:D