Öncelikle Hayırlı Akşamlar
Böyle bir konu açmamdaki amacım bir arkadaşımın başına gelen ve benimde başka birini şikayet ederek gördüğüm bir haksızlıktan ibaret
Konuya şöyle gireyim arkadaşım birine susturmasını açtırdığını söylüyor ve o kişide bu yazışmayı şikayet ediyor.
Sonuç olarak süresiz uzaklaştırma alıyor.
Buraya kadar herşey normal gibi görünüyor gerekçe yönetim taklidi ve cezasıda süresiz uzaklaştırma büyük uğraşlarla hesabı açtırabildik.
Bir diğer konuya gelirsek
Bir kullanıcı hatta isminide vereyim Kıralxarthur özelime hesabımı unutmam gerektiğini kendisinin GM Zembekoğlu olduğunu yazıyor ve ben bu şahsı şikayet ediyorum aldığı ceza 3 gün uzaklaştırma iki olayda da gerekçe yönetim taklidi gibi görünüyor fakat biri sınırsız uzaklaştırma alırken diğeri neden üç gün alıyor.
Bir diğer konuda yakın zamanda başımıza geldi ve halen uğraşmaktayız sonuç almak için.
Daha önce arkadaşımın kullandığı fakat şuan elinde olmayan bir hesapla bir Gm arkadaşa küfür ediliyor.
ceza süresiz uzaklaştırma işin ilginç tarafı arkadaşımın kendi hesabınında üç gün uzaklaştırması varken bile bu uzaklaştırmanın süresiz olarak uzatılıyor.Bildiğim kadarıyla kişilere değil suç işleyen karakterlerin bulunduğu hesaplara ceza veriliyor nasıl oluyorda o anda kullanılamayan bir hesaba ayrıca bir moderasyon uygulanabiliyor.
Birde aklıma takılan bir şey daha bizlerinde Ailesine küfür ediliyor kimi zamanlar buna ceza olarak üç gün susturma veriliyorda bir Gm ye küfür edildiğinde neden süresiz uzaklaştırma veriliyor onların Aileleri dahamı kıymetli oluyor.
Başlıktada belirttiğim gibi Sizce Oyundaki Moderasyonlar Adil mi?
Sizce Oyundaki Moderasyonlar Adil mi?
- SheRqann
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Sizce Oyundaki Moderasyonlar Adil mi?
Yanlız Kaldım Diye Üzülme Sakın Öyle Bir Dostun Varki Şah Damarından Bile Yakın
Sherqan SherqannMeCZuP
Sherqan SherqannMeCZuP
Re: Sizce Oyundaki Moderasyonlar Adil mi?
Oyun içi moderasyon ile ilgili şikayet / ceza itirazı için www.istanbuloyun.com/ikvdestek iletişime geçebilirsiniz.
N’oublie pas d'ou tu viens..
Ciddimisin sen söylemesen millet bilmiyor adam burda ne anlatmaya çalışıyor laf olsun diye yorum yapıyosunTarky yazdı:Oyun içi moderasyon ile ilgili şikayet / ceza itirazı için www.istanbuloyun.com/ikvdestek iletişime geçebilirsiniz.
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
susturma yerine lvl düşürme olsaymış cezalar da 1 lvl düşürsün adamı bak bakalım suç/küfür oluyor mu 
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

Merhabalar,
Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Size gelen bildirim e postaları ticket paneli tarafından verilen cezaları gösterir. Ticket Paneli'nde ise en fazla 3 gün yasaklama verilebilmektedir. Bu durumlar ayrıca GM'lerimize iletilir ve onlar cezayı süresiz yaparlar. Ayrıca sizde bireysel olarak konuyu İKV Destek sayfasından bize aktardığınızda yine ceza süresize çevrilir.
Benzer bir durum uygunsuz isimler içinde geçerlidir. Ticket Panelimizde karakter adları görünmediği için uygunsuz isimleri direk olarak İKV Destek sayfasından bizlere bildiriniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Size gelen bildirim e postaları ticket paneli tarafından verilen cezaları gösterir. Ticket Paneli'nde ise en fazla 3 gün yasaklama verilebilmektedir. Bu durumlar ayrıca GM'lerimize iletilir ve onlar cezayı süresiz yaparlar. Ayrıca sizde bireysel olarak konuyu İKV Destek sayfasından bize aktardığınızda yine ceza süresize çevrilir.
Benzer bir durum uygunsuz isimler içinde geçerlidir. Ticket Panelimizde karakter adları görünmediği için uygunsuz isimleri direk olarak İKV Destek sayfasından bizlere bildiriniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
superKambocya yazdı:susturma yerine lvl düşürme olsaymış cezalar da 1 lvl düşürsün adamı bak bakalım suç/küfür oluyor mu
auril & DoubleLift
1 lvl charla yaparsa charları silinsinDrowxauril yazdı:superKambocya yazdı:susturma yerine lvl düşürme olsaymış cezalar da 1 lvl düşürsün adamı bak bakalım suç/küfür oluyor mupeki 1 lwl carla yaparsa ne olucak 0 lwl mi
![]()
![]()
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

Oyundaki moderasyonlar kesinlikle adil değil, ceres gibi kim neden kaç gün ceza almış açıklanmalı ayrıca gm ailesi bizim ailemizden dahamı değerli denildiği gibi eşitlik istiyoruz.
- SheRqann
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Lathander in konuya cevap yazması güzel fakat bu benim istediğim cevap değil.
Bizler mailimize bildirim mesajı gelmediğinde ban sürelerini öğrenebilmek için kendimizce geliştirdiğimiz bir taktiği uygularız karakter transferi yapmaya çalışırız ve sonuçta ban cezası olan bir karakterin kaç gün ceza almış olduğunu öğreniriz.Benim arkadaşım cezası pazartesi akşamı bitiyordu.Fakat şimdi bakıldığında haziran 2013 e uzatılmış garip değilmi sizce Lathander bey
Birde dediğim gibi sizlere kötü söz söylenemiyor bizler ise hergün çocuk yaşta sayılacak insanlardan yada zeka yaşı çocuk olanlardan akla hayale gelmedik küfürler yiyoruz.Sonuç adam üç gün susturuluyor.
Sizler ise hemen kurtulabilmek için basıyorsunuz banı sizin için önemli değilki adam size kötü kelime kullanmış kendinizce
Emin olun ki benim Ailemde sizin Aileniz kadar değerli size bişey söylendiğinde ters geliyor ve adamı oyun dünyasından uzaklaştırıyorsanız bizlerede kötü söz söylendiğinde o adamı oyun dünyasından uzaklaştıracaksınız
Sizde bizde mutku olacak gerçi oyuncu sayısı azalacak ama çürükler ayıklanacak
Bizler mailimize bildirim mesajı gelmediğinde ban sürelerini öğrenebilmek için kendimizce geliştirdiğimiz bir taktiği uygularız karakter transferi yapmaya çalışırız ve sonuçta ban cezası olan bir karakterin kaç gün ceza almış olduğunu öğreniriz.Benim arkadaşım cezası pazartesi akşamı bitiyordu.Fakat şimdi bakıldığında haziran 2013 e uzatılmış garip değilmi sizce Lathander bey
Birde dediğim gibi sizlere kötü söz söylenemiyor bizler ise hergün çocuk yaşta sayılacak insanlardan yada zeka yaşı çocuk olanlardan akla hayale gelmedik küfürler yiyoruz.Sonuç adam üç gün susturuluyor.
Sizler ise hemen kurtulabilmek için basıyorsunuz banı sizin için önemli değilki adam size kötü kelime kullanmış kendinizce
Emin olun ki benim Ailemde sizin Aileniz kadar değerli size bişey söylendiğinde ters geliyor ve adamı oyun dünyasından uzaklaştırıyorsanız bizlerede kötü söz söylendiğinde o adamı oyun dünyasından uzaklaştıracaksınız
Sizde bizde mutku olacak gerçi oyuncu sayısı azalacak ama çürükler ayıklanacak
Yanlız Kaldım Diye Üzülme Sakın Öyle Bir Dostun Varki Şah Damarından Bile Yakın
Sherqan SherqannMeCZuP
Sherqan SherqannMeCZuP