Wild Loncası (DİZ) çöküyor..!!
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Wild Loncası (DİZ) çöküyor..!!
Böyle konular gıcıklık olsun diyede acılmaz forum kirliligidir.Forum kimsenin oyuncak parkuru deil oyun hakkındaki görüşleriniz bildirmek ve oyuncuların buluşma noktasıdır.
En son Crazyronaldo tarafından 09 Haz 2010 17:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
-
- Salgın Koruyucusu
kabul gel ama Savasxölümle gelecem veya zalimle gel kabul çar silmesine + 100 m sine gel kanatmasız gel gör neler oluyor kardeşim
- freze61
- Teşkilat Neferi
Asimeleqq şimdi bu yazacaklarımı iyi oku bi dahakine tekrarlamam sana bu oyunu oynatmam
1. sadece bir kişinin ws de yada her ne olursa olsun ölmesi Lonca nın diz çökmesi anlamına gelmez sen bu anlamı çıkartıyosan kuyruk acın vardır
2. zaten veysel büyücü sen savaşçısı onu orada kesmen çok normal zaten arkadan daldıgın fotoda belli
3. bu senin veysel ile aranızdaki bir sorun Loncaya laf etmeye hakkın yok
4. Eğer içinde azıcık erkeklık varsa bak azıcık diyorum hatta bırak erkekligi insanlık varsa gel Charına ws edelim ben kaybedersem yemiğn ederim verecem sende yemin et verecegine gel ws edelim
Wild Loncasının gücü Her hangi bir olay bir ws bir kişinin ölmesine bağlı kalamaz. Belliki bu arkadaşın loncadan biri ile kuyruk acısı var gel ben o kuyrugu keseyim acın BİTSİN
1. sadece bir kişinin ws de yada her ne olursa olsun ölmesi Lonca nın diz çökmesi anlamına gelmez sen bu anlamı çıkartıyosan kuyruk acın vardır
2. zaten veysel büyücü sen savaşçısı onu orada kesmen çok normal zaten arkadan daldıgın fotoda belli
3. bu senin veysel ile aranızdaki bir sorun Loncaya laf etmeye hakkın yok
4. Eğer içinde azıcık erkeklık varsa bak azıcık diyorum hatta bırak erkekligi insanlık varsa gel Charına ws edelim ben kaybedersem yemiğn ederim verecem sende yemin et verecegine gel ws edelim
Wild Loncasının gücü Her hangi bir olay bir ws bir kişinin ölmesine bağlı kalamaz. Belliki bu arkadaşın loncadan biri ile kuyruk acısı var gel ben o kuyrugu keseyim acın BİTSİN
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
Herhangi Biri veya (WİLD LONCASI) üyeleri bu konu hakkında yorum yapmayınız gereksiz bir konudur.

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
-
- Salgın Koruyucusu
freze61 lan daha dün kesdim dün seni Zalimfelekle 3 0 yendim gelip burda çar silmesine filan konusupda beni dellendirme hem sana giren cıkan ne onla benim aramda olan birşey gel bir daha kesim seni çar silmesine + 500 m + setine yiyosa gel
Alican abi sen benim arkdaşlarıma benden habersiz neden kafa tutuyorsun anlamıyom Halilde beni kesti o kadar 3 0 aldım diye adamı reklammı yapman lazım Olgun gibi davran lütfen alican abi benim adımıda verme halil arkdaşımdır zaten benm
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
-
- Salgın Koruyucusu
veysel lafını duyunca sölediğin sözler değişmesin erkek ol azıcık 2 dk önce sölediğin lafa bak simdiki lafa bak daha dün 3 0 kesdim diyordun ben buraya yazıncan adamla aran kötü olmasın die o.... avrat gibi dönme
Sen bana dedin onu kesebiliyomusun bende dün ws yaptık epey dedim en son 3 0 aldım dedim veysel felan ne alaka Senin forma yazacagını nerden bileyim ben HER ŞEYİ forma yazarsan ohoo oyun denen bişey kalmaz
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
-
- Salgın Koruyucusu
VARSA ÇAR SİLMESİNE WS ATACAK ADAMDA OYUNDA KAREKTERİM BELLİ BOŞ BOŞ KONUSMADAN OLMUYOR BU LAFLAR GELİN ATALIM NEYİNE DİYORSANIZ
-
- Salgın Koruyucusu
SEN ÖNCE SÖLEDİĞİN SÖZLERİN ARKASINDA VLLA SENİ S..... ARTIK KILIMI KIPIRTMAMDAN NE HALİN VARSA GÖR KİMİN DOST KİMİN DÜŞMAN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM BU FOTO SAYESİNDE VEYSEL KARDEŞ SENİNDE BİR DERDİN VARSA SÖLE SEN BAŞ TACISIN