[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği
ayrıca lodoslar aciz falan değil ben öle düşünmüorm gayet iyi bi klanız .. Sadece kp düşkünleri biraz bozuor o kadar .. ama emin oL arz çarımda war arzlar daha beter
Gayet iyiyiz çok şükür İstedikmi her türlü ama sancakta ws yapmayı tercih edioruz o ayrı mesele .. Keşke sana qösterebilseydim arzların saatlerce kaleden çıkmadığını.. Bununla ilqili video bile wardı pc de ..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Uzun Zamandır Uğramadığın Pek Belli Volkan.Bir Sor Neden . Herkesin Elindeki Ecel Ve Kadim Kim Tarafından Kesilmiş . Biz Bu Konunun Tartışmasını Yapıyoruz.İlk Kesen Lodoslar 2.Gün Ortadan Kayboldular.Sağ oLsun aRzlar Her Gün Görevi Olan Arkadaşların Kadim görevlerini Layığıyla Yapıyor.Sorun Burası İşte.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
hay allahım kıtab mı yazıonuz yorumalra bak oku oku bıtmıo max 3 satır yorum neyinize yetmıo 
Benjiro
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yapılan yorumları okumak gerçekten çok uzun zamanımı aldı yorum yapan herkez ya arz klanı cok güçlü bilmem ne demiş yada lodos klanı cok güçlü bilmem ne demiş arkadaşlar arkadaşın değindiği konu klanın guclu olup olmaması değil gibi geldi bana daha cok birlik ve beraberliğin olmamasından bahsetmis ve sebebini sormus ama olay baska boyutlara gelmis sadece tek birşeye kızdım yorumlarda handanı kesemiyoruz kale müsait değil denmiş bende soruyorum lodos arkadaşlara diger sunucularda nasıl kestiler o zaman öyle ya handan kale zor yerde onlar nasıl kesti gökten direk handanın yanına düşmediler ya biz ismeti kesmeye gitmeden bir gun önce keşif yapıpda gidiyorduk sizde canı gönülden kesmek isteseniz sizde arastırırdınız zaaflarını sadece hiçbirşey zor değil sadece yapmak iste yeter derler... ve bence daha fazla tartışmaya gerek olmasın o ona laf sokuyor o buna her iki klanında kendine has bir stili vardır arzlarda klan bölgesinde sohbet vardır bu lodoslarda yoktur bence burda önereceğiniz tek şey yada lodos klanın bölgesinde sohbete tesvik etmek birlik ve beraberliği sağlamaktan baska birşey olmaz hepinize oyunda başarılar diler iyi forumlar dilerim...
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
yorumlarınıza cok ama cok güldüm
hala gülüyorum lodoslar aciz he ne kdr basit söylüyorsunz 2/3 kisi değil bu klan 300/500 kişilik tabi nerden bileceksiniz o eski 39 lwl dönemlerde lodosların gücünü
arzlar kaleden cıkamazlardı adamlar sırf kaleden cıkmak icin klandan ayrılırlardı
em lere gelince arz ların hic lodosları ezici bir şekilde yendigini hatırlamıyorum sadece em icin değil lodoslar 30 / 0 yenerken nerdeydi arzların o süper gücleri smdi 49 lwl lerde 3/5 grub toplanıp 5/10 kere kadimi kesmekle yok meteorda lodosları sıkıstırıp sonra gelip lodos lar aciz diyenlere tek sözüm bunu herkez biliyor o arz klanının yarısı lodos bunu unutmayın o icindeki smdi arz olup lodosları eleştirenlerin yarısı koyu lodostu
bunu sizlerde biliyorsunuz bn meteorda 39 lwl ken 1 arz bulamıyordm cunki arz yoktu arz lodoslardan bi kac grub gittide arzlar kendilerine geldi smdi o arzlar lodosları eleştiriyolar
onlar kendilerini iyi biliyor
smdi gelip lodoslar aciz yok coluk cocuk toplulugu deniyor adı üstünde bir oyun bu cocukta olucak cocukta buna kmse bise diyemez ama 3/5 kisi yüzünden lodoslar aciz deniyorsa bn buna evet demem diyemem herkezin kalitesi ortada herkezin asıl gücü ortada smdi gelip burda lodoslar 2/3 cocuk yuzunden 2 gun sancakta sıkıstırıldı die aciz bir klan olamaz onu diyenler gecmise baksın sonra lodoslar söle böle die eleştirsin
... iyi forumlar..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Merhabalar
Cok öznel yargılar var. Mesela Şahxhan'ı en iyi tank olarak nitelendirmek kendi fikrinizdir.
Onun dışında mesela Sakal var. (Orti)
Gercekten lodos klanına gönlünü vermis Kerem gibi arkadasların savunması cok dogal. Ama Lodos'tan Arz'a gecmis arkadaslarımızdan da anlıyoruz ki gercekten artık bugün Lodos gücü yoktur. Günün 24 saatinde Meteor Bölgesi'ne Arzlar hakim diyorum, itirazı olan var mı?
Zaten gece belli saatlerden sonra Lodos bulamıyoruz, muhafızlarınız bizden çekiyolar.
Em konusuna gelince, tamamen şans işi. Hangi takımdan oyuncu düşmezse kazanir.
Ayrica bence Kadim kesme karşılaştırmaları cok yanlıs. Düzgün bir tank iki klanda da var Şahxhan gerekse oyunda daha fazla oldugundan, gerekse daha fazla tanıdıgı oldugundan tanklığı daha cok yapmaktadır ama o bile Arz klaninda.
Ve bu arada illa ki eski Lodos-Arzları tartışacaksak eski klan savaşını ARZLAR kazanmıştır.
Cok öznel yargılar var. Mesela Şahxhan'ı en iyi tank olarak nitelendirmek kendi fikrinizdir.
Onun dışında mesela Sakal var. (Orti)
Gercekten lodos klanına gönlünü vermis Kerem gibi arkadasların savunması cok dogal. Ama Lodos'tan Arz'a gecmis arkadaslarımızdan da anlıyoruz ki gercekten artık bugün Lodos gücü yoktur. Günün 24 saatinde Meteor Bölgesi'ne Arzlar hakim diyorum, itirazı olan var mı?
Zaten gece belli saatlerden sonra Lodos bulamıyoruz, muhafızlarınız bizden çekiyolar.
Em konusuna gelince, tamamen şans işi. Hangi takımdan oyuncu düşmezse kazanir.
Ve bu arada illa ki eski Lodos-Arzları tartışacaksak eski klan savaşını ARZLAR kazanmıştır.
bu er meydanlarına şans isi diyenlere katılmıyorm yüzlerce er meydanına girdim hem 39 lwl de hem smdi hic sansa dayalı bir yer oldugunu düşünmüyorum. sadece akıl zeka tecrübe ve dayanısmaya baglıdır bu er meydanlarında herkez marifetlerini gösterir düşme konusunda orası kisinin pc sine kalmıstır net kopar herhangi bir aksaklık olur oyundan duser bn 10 kisile 12 kisi ye karsı savasıp 30 a 20 yendigimizi hatırlıyorum smdi er meydanları sansa dayalı diyenlere katılmıyorum er meydanları sansa değil dedigim gibi akıl zeka tecrübe ve el becerisine dayalıdır 
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Ve bu arada ;
Yeraltinda iridyum'a topaz'a yapışmış arkadaşlar nasıl Lodoslar üstün yakıştırmasını yapiyolar anlamiyorum.
Meteor Bolgesi'nde hic Lodos gücü görmedim yeni levellerden beri..
Yeraltinda iridyum'a topaz'a yapışmış arkadaşlar nasıl Lodoslar üstün yakıştırmasını yapiyolar anlamiyorum.
Meteor Bolgesi'nde hic Lodos gücü görmedim yeni levellerden beri..
'' pc sine kalmıstır net kopar herhangi bir aksaklık olur oyundan duser ''
İşte şans burası daha neyi ariyosun
İşte şans burası daha neyi ariyosun
Konu 2 Farklı Klanın Değerlendirilmesine Gitmesin Lütfen.Herkes İstediği Yorumu Yazmakta Özgür.Ancak Konu Dışına Çıkılmaması Gerekir.
Şimdi Gel gelelim ziyaovic ' e ziyacım sanırım tüm yorumları okumamışsın gibime geliyor :?
Kısaca özetlim Sana Lodosların Ne Kadar Birbirilerinden Habersiz Yardıma aciz Görevlere Hasret
oLduğunu ArzLarın Hergün lodos sancağı Bastığı Halde Lodosların Umursamaz Tavrını Tartışıyoruz..
Biz Eski 39 Levellerdeki Lodos'u İstiyoruz.39 Levellerdeki Lodosların Gücünü Birlik ve Beraberliği Şimdi günümüzde Ne Kadar Konuşuluyorsa Ne Kadar arzlar Dahil Kabulleniyorsa bugünde arzların Gücü Birlik Ve beraberliği de Şimdi Konuşmamız Gerek.
**39 Levellerde Ne Kadar Güclü Lodos Arkadaşlar Olduğunu Bildiğimiz Halde Günümüzde O kadar Güçlü Değilsek Başımız Sıkıldığında o 39 Levelleri Hatırlatmayalım.**
Geçmiş Bitmiştir.Şimdi'ye Bakacağız..
İyi Forumlar...
Sagoist/Byfth
Şimdi Gel gelelim ziyaovic ' e ziyacım sanırım tüm yorumları okumamışsın gibime geliyor :?
Kısaca özetlim Sana Lodosların Ne Kadar Birbirilerinden Habersiz Yardıma aciz Görevlere Hasret
Biz Eski 39 Levellerdeki Lodos'u İstiyoruz.39 Levellerdeki Lodosların Gücünü Birlik ve Beraberliği Şimdi günümüzde Ne Kadar Konuşuluyorsa Ne Kadar arzlar Dahil Kabulleniyorsa bugünde arzların Gücü Birlik Ve beraberliği de Şimdi Konuşmamız Gerek.
**39 Levellerde Ne Kadar Güclü Lodos Arkadaşlar Olduğunu Bildiğimiz Halde Günümüzde O kadar Güçlü Değilsek Başımız Sıkıldığında o 39 Levelleri Hatırlatmayalım.**
Geçmiş Bitmiştir.Şimdi'ye Bakacağız..
İyi Forumlar...
Sagoist/Byfth
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih