İyi forumlar;
Yaklaşık olarak 1 saattir diger sunucuları geziyorum amacım ise meden ve item fiyatları diger sunuculardaneden bu kadar ucuz bizde bu kadar pahalı bunu tartışmak istiyorum
Aklıma cok neden geliyor fakat konduramıyorum
1-Meranda maden cekilmiyor yada özen gösterilmiyor (ben boş maden bulamıyorum cekmek icin)
2-Her kişide recete var herkez üretim yapıyor (İmkansız)
3-Madeni ceken maden satmiyor (Buda söz konusu olamaz)
başka bilemediğimiz bi neden mi var :evil: :evil:
MERAN--SUNUCUSUNUN :?
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MERAN--SUNUCUSUNUN :?
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: MERAN--SUNUCUSUNUN :?
piyasayı artıran şahıslar var bunları gören pahalıya kitlemeye calısıyor dolayısıyla pahalı olunca kımse almıyor sonuc maden sıkıntısı kanımca bu olayın büyük etkisi var.
Kendini bil..
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Platon yazdı:piyasayı artıran şahıslar var bunları gören pahalıya kitlemeye calısıyor dolayısıyla pahalı olunca kımse almıyor sonuc maden sıkıntısı kanımca bu olayın büyük etkisi var.
bence yanlıs bu pıyasaya söz sahibi kişiler cok mu paraları varda hakimiyet kurabiliyor sorun farklı bişey
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

bilmıyorum ne kadardır meran sunucusundasin ama su diyalogla anlatayım.
A kişisi : [şelit]
B kişisi : ne kadar
A : 13 m
bu diyalogu goren C kişisi elinde olan şeliti 10 m ye satmayı düsünürken birden fiyat degistirir ve üstüne de koyarak 15 m fiyat soyler soranlara.dolayısıyla pahalı oldugu icin maden elde kalır satılmaz.ya da fiyatın ilerki zamanlarda daha da artacaganı madenin degerlenecegini düsünen sahıs biraz daha elinde tutar.sonuc olarak bir maden basında 4-5 kisi oturur piyasadaki şaheser receteler haric bütün receteler hemen hemen cöp olur.(kararlı kisilerin azmi dısında böyledir)
piyasada ucuza bulup kapatayım moduna gecer ve maden asla iridyum haric 10m üstünden satılmaz.benim gözledigim boyle.
A kişisi : [şelit]
B kişisi : ne kadar
A : 13 m
bu diyalogu goren C kişisi elinde olan şeliti 10 m ye satmayı düsünürken birden fiyat degistirir ve üstüne de koyarak 15 m fiyat soyler soranlara.dolayısıyla pahalı oldugu icin maden elde kalır satılmaz.ya da fiyatın ilerki zamanlarda daha da artacaganı madenin degerlenecegini düsünen sahıs biraz daha elinde tutar.sonuc olarak bir maden basında 4-5 kisi oturur piyasadaki şaheser receteler haric bütün receteler hemen hemen cöp olur.(kararlı kisilerin azmi dısında böyledir)
piyasada ucuza bulup kapatayım moduna gecer ve maden asla iridyum haric 10m üstünden satılmaz.benim gözledigim boyle.
Kendini bil..
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Tamam güzel bi yaklaşım lakin diğer sunucularda yüzlerce kişi oynuyor bu senin söylediklerin tabulara uymuyor
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Sunucular arası fiyat farkının en temel farkı sunucudaki online kişi sayısıdır.
Bunu da açarsak online kişilerdeki vizyonu olan kişi sayısıdır.
Vizyondan kasıt item kasıp çarlarını dizen yada maden çekip üretim yapan veya stok yapan kişilerdir.
Hiç bir grup stok yaparak piyasayı oynatamaz bunun için bit kaç milyar paranın günlük dönmesi gerekir buna da güç dayanmaz.
Vizyonsuz kişilerden kasıt üstünü az çok dizip item kasmaktan ziyade ws klan vs işlerde bulunmaktır.
Bunların hepsi normal ve olası durumlar en temel faktör her zamanki gibi kişi sayısının azlığıdır.
Kişi sayısı arttıkça iki grubun da sayısı artar ve piyasada daha çok para dönmeye başlar rekabet ortamı ve kendi malına satma isteğide fiyatları aşağıya çeker.
Örnek gözlük fiyatları insanlar kastıkça fiyatlar düşer çünkü müşteri bulamazlar kimse kasmasa naylon olmasa fiyatlarda fırlar özetle.
Vizyondan kasıt item kasıp çarlarını dizen yada maden çekip üretim yapan veya stok yapan kişilerdir.
Hiç bir grup stok yaparak piyasayı oynatamaz bunun için bit kaç milyar paranın günlük dönmesi gerekir buna da güç dayanmaz.
Vizyonsuz kişilerden kasıt üstünü az çok dizip item kasmaktan ziyade ws klan vs işlerde bulunmaktır.
Bunların hepsi normal ve olası durumlar en temel faktör her zamanki gibi kişi sayısının azlığıdır.
Kişi sayısı arttıkça iki grubun da sayısı artar ve piyasada daha çok para dönmeye başlar rekabet ortamı ve kendi malına satma isteğide fiyatları aşağıya çeker.
Örnek gözlük fiyatları insanlar kastıkça fiyatlar düşer çünkü müşteri bulamazlar kimse kasmasa naylon olmasa fiyatlarda fırlar özetle.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

arkadaş da farklı bi acıdan yorumlamıs katılıyorum arkadasın yazdıklarına da.
Kendini bil..
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

RedsxLine yazdı:Sunucular arası fiyat farkının en temel farkı sunucudaki online kişi sayısıdır.
evet mantıklı yani buda demek oluyorkı meranda oynayan kişi sayısı diger sunuculara göre daha mı az yani
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
malesef öyle fiyat olarak bize yakın olan sunucularda bizim gibi az oyunculu sancak tılsım gibi yerlerdir.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill