Arkadaşlar benimde şifrem çalındı.Fax gönderdim.Beni tekrar arayacaklarını sölediler.Aradıklarında ise ücretli hizmet almadığımı söylediler.Ben daha önceden ikv mynet plus paket almıştım dedim.Bana müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini sölediler.20 dakika aradım düşüremedim sonra TAM TAMINA 3 kere telefonu açtılar cevap vermediler.Ben sesimin yankı yaptığını duyuyordum.TELEFONU AÇIYORLAR AMA AÇIK BIRAKIYOLAR . BU KADARDA TERBİYESİZLİK OLMAZ YAHUUUUUU.BU NE REZİLLİKTİR ARKADAŞLAR YAHU BU NE YAWWW. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Bunlar bugün oldu.
Ne yapıp edip hakkımı arayacağım ve şifremi alacağım.Sonrada sobeye aktaracağım diğer karakterlerimi aktardığım gibi.Bence herkes Karakterlerini sobee ye aktarmalı.Çünkü Sobenin sahibi Mevlüt Dinç.Oyununda sahibi o.Aynı zamanda en güvenli hesapta Sobee nin.Bence herkes Sobee ye aktarmalı karaterini.
Sorarım size havale ile üyelik al aracılığı ile mynet hesabıma plus paket almıştım.Bu mynet ücretli hizmeti sayılmıyomu??????????
Mynet REZİLİĞİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
Mynet REZİLİĞİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
- QuickDeath
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Mynet REZİLİĞİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kardeş haklısın mynetin ilgisizliği önceleride sorun yaratıyodu. şuan en güvenli hesap dediğin gibi sobee. ben sobee ye aktardım çarlarımı kafam çok rahat valla mynet gibi sorunlarla uğraşmıyorum.
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ya arkadaş ben şifremi istiyom.Karakterimi sobee ye aktarayımda sonra alsınlar Hesabımı başlarına çalsınlar.Bir dahada uğraşmam mynetle zaten.Yeterki şu çalınan hesabımdaki karakterimi sobee ye bi aktarayım .Yazık 1,5 yıllık emeğim o karakter.
-------Secretman--------
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Mynet hesabını cep telefonuna kayıt ettirerek 5 dk içinde yeni şifre alabilirdin veya Mynet hesabının iletişim e-posta adresini başka bir e-posta adresini seçerekde yeni şifre alabilirdin.
haklısın en güvenli sobee

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben mynet incep telefonuna şifre gönderdiğini bilmiyodum.Zaten oradada cep telefonu şart değil.Eğer ücretli mynet hizmetinden yararlandıysanız şifre verebiliriz diyolar.Ben mynet plus aldım.Bana diyolarki siz ücretli hizmetlerimizden yararlanmamışsınız diyo.Ama yarın tekrar arayacağım ve yaptıkları terbiyesizliklerini yüzlerine vuracağım sonrada üyelik al ile aldığım mynet plus ı mın epin ve şifresini yüzlerine vuracağım.
-------Secretman--------
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Arkadaşlar ve GM ler lütfen ! size bişey soruyorum.Mynet hesabına havale yolu ile üyelik al dan alınan plus mynet şifremi geri almam için yeterli değil mi.Yani mynet hesabıma aldığım plus mynet ücretli hizmeti değil mi?.Lütfen sorumu yanıtlayın.
-------Secretman--------
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
evet Mynet bu konuda cok ilgisiz kalıyor
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün tekrar aradım adama hesabımı söylüyom.Bana sinirli sinirli çocuk azarlar gibi tekrar kodlayarak söyle diyo.Söyledim bana diyoki hesabınıza ücretli üyelilk alınmamış diyo.Ya almıştım diyıom epin var şifre var diyom.Bana diyoki ben onu bunu anlamam bidaha fax yollayın diyo. L.NET HERİF BENLE ÇOCUK AZARLAR GİBİ KONUŞUYO.SES KAYDI OLMASA BİLİRDİM BEN ONA DİYECEĞİMİ DE İŞTE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Şimdi anlıyom Sobee nin neden karakter tranferine başladığını.Bence yerden göğe kadar haklısınız.İyiki mynet ten birazda olsa ayrıldınız.Bence bu oyunun tamamen mynetten ayrılması gerekiyo.
Sorumu yanıtlamadınız.Arkadaşlar mynet hesabıma 2009 eylül ünde havale işe üyelik aldan aldığım plus paket mynet ücretli hizmeti sayılmıyomu????
Şimdi anlıyom Sobee nin neden karakter tranferine başladığını.Bence yerden göğe kadar haklısınız.İyiki mynet ten birazda olsa ayrıldınız.Bence bu oyunun tamamen mynetten ayrılması gerekiyo.
Sorumu yanıtlamadınız.Arkadaşlar mynet hesabıma 2009 eylül ünde havale işe üyelik aldan aldığım plus paket mynet ücretli hizmeti sayılmıyomu????
-------Secretman--------
Çarın çalındığı zaman plussa işe yarıyor ondan önce aldığın pluslar etkilemiyor . . ! :?
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz