1 ADIM.
PC'nizde sağlam bir güvenlik yazılımını güncel olarak bulundurunuz.
- Size özel olan üyelik bilgilerinizi (Üye adı, şifre, doğum tarihi vb) kimse ile paylaşmayınız.
- Güvenilmeyen kaynaklardan dosya alış verişi yapmayınız.
- Özellikle forumlar ve e-postalar yolu ile gönderilen sahte giriş sayfalarına dikkat ediniz. Sisteme giriş yaparken sayfanın uzantısının mynet.com olmasına dikkat ediniz.
Dediklerimi Yapın.
İlk önce normal mynete girin oyunda kullandıgınız üyelik ile sonra vercem linke tıklayın.
http://mobil.mynet.com/register.aspx
bu linkte tıklayarak mynete telefon numaranınız kaydettirin bu numarana kaydetme ne işe yarar eger şifreniz çalınır ise kaydettirdiginiz numara ile sms atarak yeni şifre alabilirsiniz.
Üyeliğinize bağlı mobil onaylı cep telefonunuz varsa, yeni şifre almak için SIFRE UYE yazarak turkcell hattı kullanıyorsanız 3575'e, diğer GSM operatörlere ait bir hatta sahipseniz 0 544 290 90 26'ya sms il gönderin. Yeni şifreniz sms ile hemen gönderilecektir.
2 ADIM.
0212 328 15 15 mynet müşteri hizmetlerini arayarak şifrenizin çalındıgını belirtiniz fakat şöyle bir şey var sizden ne konuda yardım istersiniz diyor sizde istanbul kıyamet vakti oyuncusuyum şifrem çalındı diyor sonra sizden en son aldıgınız plus tarihini veya E-Pin şfiresini sorar plus almamış iseniz ve E-pin şifresini bilmiyor iseniz yeni şifre vermiyorlar onun için aldıgınız plusa ve E-pin numaralarını bir yere not edin.
3 ADIM.
Keyloger'den Korunma.
Ilk önce keylogger ın ne demek olduğunu açıklamakla başlayalım.Keyloggerlar klavyeden basılan her tuşun loglarını tutan casus yazılımlardır. Bu yazılımlar siz internette gezinirken gireceğiniz paraloların ve kişisel bilgilerinizi bir metin dosyasına kaydedip başka bir kullanıcıya ulaştırır. Internet cafeye gidip icqyu kullandıktan sonra ertesi gün aynı icqya bağlanmak istediğinizde size yanlış parola hatası verebiliri veya kredi kartınızda para
çekilmiş olabilir.Son zamanlarda sözde kendini uyanık sanan cafe sahipleri bu yazılımları bilgisayarlarına kurup müşterilerin şifrelerini çalmaktadır. Bende bu zararlı yazılımlardan nasıl kurtulabileceğinizi anlatmaya başlıyorum.
Piyasada bir sürü keylogger bulunmaktadır ve her keylogger değişik bir mantıkla log tutmaktadır.Bu yüzden hepsinden aynı yöntemle kurtulmak mümkün değildir. Basit bir keyloggerdan kurtulmak için Başlat>Çalıştır "msconfig" (tırnaklar yok) yazıp açılan pencereden Başlangıç sekmesine gelerek listede açılışta çalışmaya başlayan programları görerek keylogger programınıda tespit ederek başlangıçta çalışmasını durdurabilirisiniz.
Bazı gelişmiş keyloggerlarda ise keyloggerları yok etmek bu kadar kolay değildir.Şimdi size bu programlardan nasıl kurtulabileceğinizi anlatacağım.
Ghost Keylogger programının bilgisayarda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için synconfig.exe adlı dosyayı aratıp sistemde olup olmadığını öğrenebilirisiniz.
Ve ghost keylogger programının hangi dizinde olduğunu öğrendikten sonra o dizine gidip uninstall.bat dosyasını çaılıştırın.Artık ghost keyloggerdan kurtuldunuz.
Diğer bir keylooger programı olan iOpus starr programının sistemde olup olmadığını anlamak için windows\system klasöründe starrcmd.exe dosyasını aratın.Eğer öyle bir dosya varsa ve kaldırmak istiyorsanız Başlat>Çalıştır "starrcmd" (tırnaklar yok) yazın ve çıkan programda settings sekmesine gelin.Ardından Advanced Setup tuşuna basarak "Uninstall Starr" diyin.Bir diğer yöntme ise Başlat>Çalıştır "regedit" (tırnaklar yok) yazıp kayıt defterini açarak düzen>bul a gelip wsys.exe diye aratıp çıkan tüm kayıtları silmeniz gerekir.
Bir diğer Keylogger programı olan Invisible Keylogger Stealth programının sistemde olup olmadığını anlamak için vikxd.vxd dosyasını aratın.Eğer öyle bir dosya sistemde
bulunursa kaldırmak için program ekle/kaldırdan iks yazan programı kaldırmayı deneyin.Eğer öyle bişi yoksa windows klasöründe system.ini dosyasında bulunan
"device=vikxd.vxd" ve "vikxdlog=c:\kitkat\kitkat1.dat" yazan satırları silin.
Bu keyloggerlardan kurtulmanın bir diğer yöntemi ise Anti-Keylogger programını kullanmak.Programı www.anti-keyloggers.com adresinden indirebilirsiniz.Program
keylogger ları bulup kaldırabiliyor.Yanlız deneme sürümünde sadece keylogger ları buluyor.Yani kaldırmıyor.Programın tam sürümü için biraz parayı gözden çıkarmanız
gerekiyor.Tabi crackleyip belesh kullanmakta sizin elinizde..
xxxTUGİİxxx
Selametle.
Charlarınız Bundan Sonra Çalınmayacak
Re: Charlarınız Bundan Sonra Çalınmayacak
Çok güzel açıklamışsın kardeşim.Bi de benim bir sorunum var. 15 tane çarım 7 hesapta hepsine bir tek numara ile gvenli hale getirebilirmiyim
Sayılarımla
İyi Oyunlar
Sayılarımla
İyi Oyunlar

Öyle Birşey olacagını zannetmiyorum ama dene istersen bi
sağollllllllllllllllllllllllllll :mrgreen:
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Teşekkürler...
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
onaY MESaJı BeKLIyoRRum!
Xsniper
===EMİNÖNÜ===
DosT LoNCaSIII
@@@DoSTxSiVaSLıı@@@
===EMİNÖNÜ===
DosT LoNCaSIII
@@@DoSTxSiVaSLıı@@@
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şu oLay doqrumudur.
Mynet müşteri hizmetlerini arıyorsun en son aldıqın e-pin i sölüyorsun şifreni alıyorsun.
Misal ben eylülde aLdm en son pLusımı e-pinimide bılıyorum.
yani arayıp sölesem kesin yeni şifre verirlermi.
Mynet müşteri hizmetlerini arıyorsun en son aldıqın e-pin i sölüyorsun şifreni alıyorsun.
Verirler çünkü yeni şifre için en son aldıgınız epin numarasını istiyorlar. bence saçma bir uygulama ama istiyorlarkaBocNn yazdı: Şu oLay doqrumudur.
evet guzel bılgı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''