kurtreis yazdı:Günaydın Güzel Yurdumun Güzel İnsanları yorucu bir gecenin ardından yine birlikteyiz ...
hayırdır abi noldu ne yorucu gecesi :?:
İki gündür Hastanedeyim Hasanım valide hastanede yatıyor bende refakatçi kalıyorum yanında yoruyor hastane odaları insanı öyle bir duş almak için geldim eve biraz dinlenip çıkıcam zaten ...
Allah şifasını versin abi
kolay gelsin sanada çok zor iştir sevdiğin biri hastanede yatarken öyle beklemek
allah şifa versin reis yatana zor bakana da zor allah şifa versin tekrar
Yönetim Kadromuz , Savaş Komutanlarımız , Görev Takımı Komutanımız , Üyelerimiz...
Son Şekli Yukarıda Belirtimiz Gibidir.
Yeni Görevlerine Gelen Arkadaşlarımıza , Loncaya Katılan Yeni Kardeşlerimize Hayırlı Olsun Diyorum.
Murat Kardeşim Sanada Geçmiş Olsun Diliyorum , Annene De Alahtan Acil Şifalar Diliyorum.
Sonrada Hasan Ve Murat Sana Gelelim : )
Bu Son Haftalarda Oyuna Ve Foruma Bakmakta Çok Zorluk Çekiyorum.Nedeni İse İdmanlarım.
İdmanlarım Haftada 6 Güne Çıktı Sadece Pazartesi Gunleri Boşum Ve O Gunumde Yengenize Gidiyo Artık
İdmandan Geldikten Sonra Oyunda Sizlerle Oluyorum Zaten , Forumuda Karışmayın Bende
Maşımdan Keserseniz Napacaz Biz Nasıl Geçinecez
Konu başlığı açtım da 3 demişler bu gece 11 gibi 2 günüm kalacak bn 3 gün ne yapacağım konuşmadan yaw :S Tam da yan hesapta çevriye görevleri yaklaşmışken