benım soylemıs olduklarım bu vs sonucu rosafın 3 tırsbenden 0 sonucu gerceklık kazandırmıstır bu konu burada kapanır Duru yu ustundekı cop ıtemlerıyle bıle yenerken 2 sayı verebılıyorsan normalse kendı sahsının ıtemlerı varken sayı alamamanda normal bısey... oyunda en ıyı en guclu benım dıye bır sey yok oyle kımsede yok herkez yenılebılır ama onemlı olan yenılmeyı kabullenmek onemlı olan yenılgıden sonra yenebılmek onemlı olanRosafin yazdı:Merhaba ;
Tırsbenden ile attığımız ilk ws de onun kazanmaması ahmaklık olurdu netice de kazandı ve sözümü tutup 3 senelık Arz charımı Lodos yaptım buraya kadar herşey güzel.Konunun foruma taşınması liberal düşünceler içersin de beni küçük düşürmek idi lakin canımı oldukça sıkmakta böyle basit konular foruma taşınmamalı diye düşünüyorum herneyse olan oldu konu açıldı herkes yorumunu yaptı.Şahsımdan tek bir kelime yazılmadı.
Cvp olarak şu fotoları koymam yeterli olacaktır umarım konu daha fazla uzamaz.
07/06/2010 Rosafin ws Tırsbenden
Rosafin 3 Tırsbenden 0
İyi Forumlar. ...
bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Re: bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
İsmail Boşuna yazmışsın Ne sen nede Başka Biri Duruyuu yenemez.. + bİZ kimsenin yalkası degiliz oyunu Bırakmamış olsam ben alırdım Seni
ama oyunnu bıraktıım.. bi laf varya İt gölgesinde Yatar Benim Gölgem Ne büyüktür Der Seninde O mesele..
;);)

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Halil burada senin yorumunu görmezden geliyoruz artık sabrımı taşırma loncadayken köpek gibi dolanırdın orda burda artık yok lonca bize köpek oldun kendine çeki düzen ver halil yanlış yoldasın bidahada kabusx isimli bir karaktere sen söylesin sen su sun busun dediğini görmiyim..

-
- Sahaf Yardımcısı
çene yapcanıza son 1 ws daha atın kim yenerse o ustadır yok ben uykusuzdum yok benim itemlerim yoktu diye kendinizi kandırıyonuz son 1 ws daha atın sonuca göre olay kapanır gider... ama bazı duruyu çekemeyenler kişiler var antenleri yanlarından eksik etmesinler....
Birisi yönetici abisine yalvarmıs gibi görünüyor beni banlatacak kadar düşmüşler...
Realxonlyy Bysuskunn
Birisi yönetici abisine yalvarmıs gibi görünüyor beni banlatacak kadar düşmüşler...
Realxonlyy Bysuskunn
- caramio
- Salgın Koruyucusu
Bu ws'nin ne şartlar altında yapıldığını biliyorus...Duru bile konuya cevap yazmazken siz neden rahatsız oluyosunuz anlamıyorum!!!...""-Herzamanki gibi Fırsatçı etiketini iyi taşıyosun Herkes kendi çamurunu temislesin önce sonra etrafına baksın""...Geçmişi kimse unutmadı..
[quote="hasretsuskun"] Birisi yönetici abisine yalvarmıs gibi görünüyor beni banlatacak kadar düşmüşler...
Realxonlyy Bysuskunn[/quot] seni banlatmak düşmek mi oluyor? yoksa küfürlü kelimeler kullandığın için forumda bu tarz konuşmaları engellemek adına yönetimin görevini hassasiyetle yapmasını istemek mi.seninle asla kişisel bir sorunum yok ayrıca yönetimi ve küfürlü kelimeleri kullandığın kişiyide hiç hazetmediğimi bilmelisin.kusura bakma şahsına yapılmış bir şey değildi.
Realxonlyy Bysuskunn[/quot] seni banlatmak düşmek mi oluyor? yoksa küfürlü kelimeler kullandığın için forumda bu tarz konuşmaları engellemek adına yönetimin görevini hassasiyetle yapmasını istemek mi.seninle asla kişisel bir sorunum yok ayrıca yönetimi ve küfürlü kelimeleri kullandığın kişiyide hiç hazetmediğimi bilmelisin.kusura bakma şahsına yapılmış bir şey değildi.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Forum Kuralları:
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.