bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Real Living Real War

Re: bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert

Mesaj gönderen Cordelio »

Rosafin yazdı:Merhaba ;
Tırsbenden ile attığımız ilk ws de onun kazanmaması ahmaklık olurdu netice de kazandı ve sözümü tutup 3 senelık Arz charımı Lodos yaptım buraya kadar herşey güzel.Konunun foruma taşınması liberal düşünceler içersin de beni küçük düşürmek idi lakin canımı oldukça sıkmakta böyle basit konular foruma taşınmamalı diye düşünüyorum herneyse olan oldu konu açıldı herkes yorumunu yaptı.Şahsımdan tek bir kelime yazılmadı.
Cvp olarak şu fotoları koymam yeterli olacaktır umarım konu daha fazla uzamaz.
07/06/2010 Rosafin ws Tırsbenden
Rosafin 3 Tırsbenden 0

Resim
Resim
Resim

İyi Forumlar. ...
benım soylemıs olduklarım bu vs sonucu rosafın 3 tırsbenden 0 sonucu gerceklık kazandırmıstır bu konu burada kapanır Duru yu ustundekı cop ıtemlerıyle bıle yenerken 2 sayı verebılıyorsan normalse kendı sahsının ıtemlerı varken sayı alamamanda normal bısey... oyunda en ıyı en guclu benım dıye bır sey yok oyle kımsede yok herkez yenılebılır ama onemlı olan yenılmeyı kabullenmek onemlı olan yenılgıden sonra yenebılmek onemlı olan
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

İsmail Boşuna yazmışsın Ne sen nede Başka Biri Duruyuu yenemez.. + bİZ kimsenin yalkası degiliz oyunu Bırakmamış olsam ben alırdım Seni :D ama oyunnu bıraktıım.. bi laf varya İt gölgesinde Yatar Benim Gölgem Ne büyüktür Der Seninde O mesele.. ;););)
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

Halil burada senin yorumunu görmezden geliyoruz artık sabrımı taşırma loncadayken köpek gibi dolanırdın orda burda artık yok lonca bize köpek oldun kendine çeki düzen ver halil yanlış yoldasın bidahada kabusx isimli bir karaktere sen söylesin sen su sun busun dediğini görmiyim..
Resim
Resim
Resim
Resim
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hasretsuskun »

çene yapcanıza son 1 ws daha atın kim yenerse o ustadır yok ben uykusuzdum yok benim itemlerim yoktu diye kendinizi kandırıyonuz son 1 ws daha atın sonuca göre olay kapanır gider... ama bazı duruyu çekemeyenler kişiler var antenleri yanlarından eksik etmesinler....

Birisi yönetici abisine yalvarmıs gibi görünüyor beni banlatacak kadar düşmüşler...

Realxonlyy Bysuskunn
Kullanıcı avatarı
caramio
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen caramio »

Bu ws'nin ne şartlar altında yapıldığını biliyorus...Duru bile konuya cevap yazmazken siz neden rahatsız oluyosunuz anlamıyorum!!!...""-Herzamanki gibi Fırsatçı etiketini iyi taşıyosun Herkes kendi çamurunu temislesin önce sonra etrafına baksın""...Geçmişi kimse unutmadı..
  • Resim
Hira
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hira »

[quote="hasretsuskun"] Birisi yönetici abisine yalvarmıs gibi görünüyor beni banlatacak kadar düşmüşler...

Realxonlyy Bysuskunn
[/quot] seni banlatmak düşmek mi oluyor? yoksa küfürlü kelimeler kullandığın için forumda bu tarz konuşmaları engellemek adına yönetimin görevini hassasiyetle yapmasını istemek mi.seninle asla kişisel bir sorunum yok ayrıca yönetimi ve küfürlü kelimeleri kullandığın kişiyide hiç hazetmediğimi bilmelisin.kusura bakma şahsına yapılmış bir şey değildi.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları:
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön