miillete epin satan kişi
miillete epin satan kişi
selamun aleyküm arkdaşlar armızda bazı insanlar epin satmaktadır bunlar Packer Ottmanxwarrıor milete epin satmaktadır. Buna bi çara bulunmasını dilerim Miletin prasını alıp oyundan kaçıyorlar Bügün Karaxxxcezanın 5m sini çaldılar. Sayın gm buna bi care bulunmasını isteriz
Re: miillete epin satan kişi
Merhabalar,
E-Pin satışı bahanesi ile hesap bilgilerinize ulaşmak isteyen kullanıcıları, oyun dahilinde şikayet ederek ceza almalarını sağlayabilirsiniz.
Bu ve/veya benzeri durumlar için defalarca nitelememize rağmen yine tekrar etmek gerekirse;
- "Bana üye adı ve şifreni ver, seni plus yapayım."
- "Elimde fazla E-Pin var üye adı ve şifreni ver yükleyeyim."
- "Ben Yönetici XXX'im şifreni ver seni plus yapayım."
Tatsızlığında vaatlere katiyen itimat etmeyiniz! Bu ve/veya benzeri içerikli yazıları oyun dahilinde "Şikayet Et" butonuna tıklayarak bizlere ulaştırabilirsiniz.
Sizlerin nezdinde benzer durumlardan muzdarip olan tüm kullanıcıların dikkatine.
Teşekkürler,
Kindar
E-Pin satışı bahanesi ile hesap bilgilerinize ulaşmak isteyen kullanıcıları, oyun dahilinde şikayet ederek ceza almalarını sağlayabilirsiniz.
Bu ve/veya benzeri durumlar için defalarca nitelememize rağmen yine tekrar etmek gerekirse;
- "Bana üye adı ve şifreni ver, seni plus yapayım."
- "Elimde fazla E-Pin var üye adı ve şifreni ver yükleyeyim."
- "Ben Yönetici XXX'im şifreni ver seni plus yapayım."
Tatsızlığında vaatlere katiyen itimat etmeyiniz! Bu ve/veya benzeri içerikli yazıları oyun dahilinde "Şikayet Et" butonuna tıklayarak bizlere ulaştırabilirsiniz.
Sizlerin nezdinde benzer durumlardan muzdarip olan tüm kullanıcıların dikkatine.
Teşekkürler,
Kindar
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: miillete epin satan kişi
Geçende birisi bana hile lazım mı demişti onu oynatcaktm biraz versene dedim de keşke şikayet etseydim :mrgreen:
Bunlar çok oluyor geçende çakma gm atx captain açmışlar senin hakkında şikayet var diyorlar :mrgreen: :mrgreen:
Bende yedim
Bunlar çok oluyor geçende çakma gm atx captain açmışlar senin hakkında şikayet var diyorlar :mrgreen: :mrgreen:
Bende yedim
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)