Saygılı olmak ..
Saygılı olmak ..
Aslında İKV gerçekten mükemmel bir oyun .. İnteraktif olması ve diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak sohbet, alışveriş hatta v.s denilen bire bir düello bile yapılabilmesi şahane... He şey buraya kadar çok iyi ancak gücü diğer oyuncuya yetmeyince anne gibi aie gibi kutsal değerlere ktü söz sarf eden gençler, fiyat beğenmeyince "OHAA !" diye saygısızca hakaret edenler ö.mesaj ile yada direk alenen küfredenler ..Hırsızlık yaparak karakterlerini "Adam etmeye çalışanlar"... Neden bunları yaşıyoruz? Bizim toplumumuzun bu kadar aciz yada küfürbaz olacağını zannetmiyorum ..Benimde hatalarımolmuştur belki ama küçük büyük kimi rahatsız ettiysem özür dilerim... Oyunun oyun olduğunu unutarak birbirimizi kırmayalım. Kimimiz bizlerden yaşça çok küçük olmasına rağmen akranlarına bile edilmeyecek lafları çok rahat karşısındakine söyleyebilirken kimimizde yaşça yetişkin olmamıza rağmen çocuk gibi küfredebiliyor yada ağız dalaşına giriyoruz.. Gelin oyunu güzelleştirelim .. Bu mesajımı okuyan arkadaşlar sadece bir dakika düşünelim neden böyleyiz ? Küfürsüz ve hakaretsiz, yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı bir oyun isteyenlerin desteğini bekliyorum. Sizlerde buradan düşüncelerinizi lütfen paylaşın ...
Eskilerden kim kaldı ?
- Meshuggah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Saygılı olmak ..
Gerçek hayatta olduğu gibi sanal alemdede bir doyumsuzluk sözkonusu, insanoğlunu kemiren doyumsuzluk..Amacına ulaşmak için çabalamak yerine daha kolay ve aciz yollara başvurarak başkasının emeğini sömürmek, tartışma-konuşma becerisi olmayanların karşısındakini ezme içgüdüsü ile küfüre başvurması sadece özgüveni olmayan insanlara mahsustur..Bunu uzun uzadıya tartışmak isterim ammavelakin sayfalar yetmez.. İnsanın doğduğu andan itibaren aile terbiyesi ve kendini eğitebilmesi ile alakalı bir durum ne yazıkki bunu oyunda engellemek çok zor..Gönül isterki herkes birbirine saygılı bi şekilde varolma psikolojisine fazla kaptırmadan(egolarını kontrol ederek) birşeyler yapabilsin..

Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bununla İlgili bir Pakt kuralım
Şaka bir yana bende tam destek veriyorum.
Şaka bir yana bende tam destek veriyorum.
HİPHOPSTYLE
dogru soyluyorsun
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Evet Çok Güzel Bi Konuya Değinmişsin Kuklacı Sunucusunu Bırakmamın Bir Nedenide Küfürler,Hakaretler Ve Bölgede Tartışma Yapmalarıdır. Bende Destekliyorum.
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
İnsanoğlu en iyisini en fazlasını istemeyi yani aç gözünü ne zaman doyurmayı başarırsa bu sorunun sonu ozaman gelir...
Elbetteki destek veriyoruz ama çok zor...
Elbetteki destek veriyoruz ama çok zor...
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- Darknessxdream
- Salgın Koruyucusu
Hüseyin Abi Bu Konuda Sana Katılıyorum
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Bunun Üzerine Bir Kaç Kişile GÖrüştüm Zaten Böyle Küfüra Karsı Bir Proje Hazırlamayı Düşünüyordum AMa Benden Önce Açılmıs Her Zaman Destek Veririm Yasaklı Listemde Nerdeyse Yer Kalmadı ...