''turanist'' Çar Çalındı

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

''turanist'' Çar Çalındı

Mesaj gönderen Kenancolak »

turanist Beta Çarı Çalındı

Çar DünGece Bana Pm Atan Yavuzsultanslm adlı çar tarafından alındı fakrında olmasıdm sanırm o çar Sahte 1 Lvldi Sanırımm Benden şunu istedi kenan senın hesapta boş yer varmı dedi var bu hesapta yo kdeidm turanist olan çarda var dedim tmm benın çari ona atmam gerekiyor Dedi neyse tel onyu verdim bana gelen onay kodunu sölememi istedi verdim meğersemo giridği kod hesabuma çar atmak için dğeil içinde Olan turanist Çarını Almak İçinmiş Şifre İstiyor Herkezden Sakın Vermeyinizz

Djateşxx
Djateşxxx
Djateşxxxx
Ancyraxateş
Bunlar Çalınmadı Sadece turanist Çarı Çalındı
AncyraxDjateşI
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ''turanist'' Çar Çalındı

AyrıcaYönetimden Hesabun Geri Sarılmasınıda Burdan İstiyoru mDestektenden Belirttim

Djateşxx
Djateşxxx
Djateşxxxx
Ancyraxateş
AncyraxDjateşI
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leosmontuu »

Aslında karakterin tüm güvenliği sizin ellerinizde.Bu yüzden forumdan yapacağınız şikayetler asla değerlendirilmez.

Bu tür bildirimlerinizi İkv Destek ekibine yollamanız gerekmektedir.Gerekenleri yapıcaklarından emin olabilirsiniz.

www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Leosmontuu yazdı:Aslında karakterin tüm güvenliği sizin ellerinizde.Bu yüzden forumdan yapacağınız şikayetler asla değerlendirilmez.

Bu tür bildirimlerinizi İkv Destek ekibine yollamanız gerekmektedir.Gerekenleri yapıcaklarından emin olabilirsiniz.

www.istanbuloyun.com/ikvdestek

Zaten desteğe gerekli mail atılmış forumdan sadece uyarı yapılmış dikkatsiz arkadaş :D
Neyse g.olsun ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Ancyraxyavuz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ancyraxyavuz »

Kenancolak yazdı:turanist Beta Çarı Çalındı

Çar DünGece Bana Pm Atan Yavuzsultanslm adlı çar tarafından alındı fakrında olmasıdm sanırm o çar Sahte 1 Lvldi Sanırımm Benden şunu istedi kenan senın hesapta boş yer varmı dedi var bu hesapta yo kdeidm turanist olan çarda var dedim tmm benın çari ona atmam gerekiyor Dedi neyse tel onyu verdim bana gelen onay kodunu sölememi istedi verdim meğersemo giridği kod hesabuma çar atmak için dğeil içinde Olan turanist Çarını Almak İçinmiş Şifre İstiyor Herkezden Sakın Vermeyinizz

Djateşxx
Djateşxxx
Djateşxxxx
Ancyraxateş
Bunlar Çalınmadı Sadece turanist Çarı Çalındı
Selamun aleykum

Değerli Kardeşim Biz seninle bu olayı konuştuk oyunda ama bizi oyunda çekemeyen çok bu senin yazı sayesinde Kendini bilmeyenler fırsat belledi ve oyunda tasvip etmediğim kelimeler kullandılar
1.BEN ANCYRAX LONCASI BASKANI ANCYRAXYAVUZ BU OYUNU BETADAN BERİ OYNUYORUM BU GÜNE KADAR KİMSE BANA BENDEN ŞİFRE İSTEDİ İTEMİMİ ÇALDI PARAMI ÇALDI DİYEMEZ DERSE YALAN SÖYLEDİĞİNİ HERKES BİLİR
2.ANCYRAX LONCASININ KESİN KURALIDIR KİMSE ŞİFRE İSTEYEMEZ VE KİMSE ŞİFRE VEREMEZ (Ancyraxabdullah diye bir kardeşimiz vardı hakkında şifre istedi idaasıyla loncadan uzaklaştırıldı belkide istemedi ama sadece iddaa üzerine uzaklaştırıldı ) KURALLARIMIZ AÇIKTIR VE SERTİR KATIDIR.
3.KENANLA OYUNDADA KONUŞTUK BEN OLAYIM YASİN OLSUN PİYASADA BİZİM ÇAKMAMIZ ÇOK BİZ KİMSEDEN NE İTEM NEDE ŞİFRE İSTERİZ BU NU HERKES BİLİR KENAN SENDE BİLİYORSUN BU OLAYI
4.KENDİNE BU OLAYI BİZE SALDIRMAK AMACIYLA FIRSAT BİLENLERE SON SÖZÜM SİZ SADECE KENDİ ALTINIZA YAPARSINIZ VE O YAPTIGINIZI ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRIR VE ONUNLA OYNAR KENDİNİZİ BÖYLE MUTLU EDERSİNİZ
Dip Not:Arkadaşlar ne var sanki oyunu oyun gibi oynasanızda insanları rakip deyil arkadaş görseniz ve başka insanın ismini kullanıp başka insanların emeğini çalmasanız çaldıgınız çarın içi boş ama o çarın manevi degeri var çalan arkadaşında işine yaramaz GERİ VER O ÇARI EĞERKİ O ÇARI GERİ VERİRSEN BUL BENİ OYUNDA VEYA BURADA SANA AÇIKTAN TÜM BEYAZKÖŞK ÖNÜNDE SÖZ VERİYORUM 100 M PARA VERECEM
Selam ve dua ile
Ancyraxyavuz
Yavuzsultanslm
Alemin Hava Attığı yerde Bizim rüzgarımız eser Can Dostum.
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tekrar Söylüyorum Çari Çalanın Yavuzsultanslm le Hiçbir Alakası Yokturr Çarı Çlan Kişi Sahte 1 Lvl Açarak Çalmiştir... Yavuz Abi Senden Tekrar Özür Diliyorum Olayda Adının Geçmesini Bende İstemezdim

OyundaBazı Kişiler Yavuzsultanslm e Çari Se nÇaldın Diyip Aşalamaya Çalişanalr Var Çarı O Değil Onun Sahte çarini Açarak Çaldılarr

Djateşxx
Djateşxxx
Djateşxxxx
Ancyreaxateş
AncyraxDjateşI
Kullanıcı avatarı
Tskxkxpsycho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkxpsycho »

Geçmiş olsun inşallah geri alırsın.
Geri Dönüş
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Her ne kadar üzülsem de diğerlerinin dediği gibi dikkatsizliğin yüzünden gitmiş. :cry:
Bir dahakine dikkatli olursun inşallah bu arada yönetim inşallah hesabını geri verdirir tek temennimiz o olsun...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

EmirBerkKorkmaz yazdı:Her ne kadar üzülsem de diğerlerinin dediği gibi dikkatsizliğin yüzünden gitmiş. :cry:
Bir dahakine dikkatli olursun inşallah bu arada yönetim inşallah hesabını geri verdirir tek temennimiz o olsun...

Hatasız Kul Olmaz Hata Yaptım Farkındayımm

Djateşxx
Djateşxxx
Djateşxxxx
Ancyraxateş

Yapmak İsteyipTe YapamadıklarımızdanPişman Oluruz
AncyraxDjateşI

“Genel Sohbet” sayfasına dön