e tamam ben de epey çaba lazım dedim olmaz demedim kiturkoxHAMSTER yazdı:kertenkele yazdı:Hahahhahaa lag'ı kaldırmak mıOveRCLocK yazdı:Evet bu tür hatalar var. Yeni sürümde(grup bölgeleri) birçok hata düzeltilecek. Ayrıca ileride bu tür hatalar için optimizasyon yapılacaktır.hanedanxbutcher yazdı::?: lag evet ama soyle bısey soz konusu savaşcı deparladı yanıma geldı 1 tane sert vurdu ıkıncı sanıyede aramda 1 m mesafe gozukuyor hem vurmus oluyor hem yanıma gelmemıs oluyor bu oyunun hatasımıdır sızce :?:
bunu yapmak için epey bi çaba lazım
oyun her geçen zaman altyapısını geliştiriyor.Bu imkansız bişey değil.0 a indirmek mümkün değil çünkü bu tür laglardaki sorun sizin pc niz yada net inizden kaynaklanıyor olabilir.Ama neden azltılamasın?
Ya artık kafayı yiyicem ne biçim bir oyundur bu!
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ya artık kafayı yiyicem ne biçim bir oyundur bu!
yaw 2, 3 sene sonra bölgeden bölgeye ışınlanacaz takmatın bu kadar duvardan geçmerelere felan 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Grup Bölgelerini beklemenizi tavsiye ederim.Herşey zamanla düzelecek 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
birader madenleri hızlı çekiom die bu gün bi adamda bana laf atıo tabi direk şikayet edip yasakladım...bu işin taktikleri vardır hile değil onlar....mertberat1 yazdı:Oyunda o kadar çok açık varki adamlar hangisini kullanacağını şaşırıyor.
Duvardan geçen mi dersin madeni saniseyle çekenler mi dersin.
Adam daha madenin noktaları çıkmadan çekiyor.
+
Oyunda bir problem var.Karakter seçme sayfasından en soldaki karaktere tıklıyorum karakterin altında sarı yuvarlak halkalar çıkması gerekirken en sağdakinde çıkıyor halkalar.Başlat deyince de hiçbir karaktere girmiyor nasıl düzelecek bu?
MasTR yazdı:Asıl sorunun bende de oluyor olma sebebleri ekran kartının zayıf kalması örneğin bir film-dizi izledikten sonra yada başka bir oyun oynadıktan sonra İkv yi açmayı denersen bu sorunla karşılaşırsın bu sorundan kurtulmanın tek çözümü Reset atıp başka bir oyun yada film-dizi açmadan önce İkv oynamak:) Bu sorunla karşılaştığın her vakit reset atmadan girişin zor:)
Yada oyuna girersin karakterin çok hızlı hareket eder 2 adımda düşersin...Bu 2. tip hatada da reset atıp gireceksen
pc yi acar acmaz ikv yi acıyorum ama yınede lag oluyor :? neden
auril & DoubleLift