Onlıne oynda olan ark ları yazdım tamam bu hafta degerlendırıleceksınız sonra kasmayan bırbır uye lıstesınden sılınecek ıyı form lar ıyı oyunlar kolay gelsın herkeze...
SAYGILARIMLA...
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Beyler BEn Kendal Benım Forum Üyeliği Boşu Boşuna Dondurmuşlar anlamadım Ama Forumu Ozanınkinden Takip Edecem...
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

Beyler Alın Size Benden Bir Foto xD
Bu Benim Haa...
Not: Bunu Sayfamızı Güncel Tutmak İçin Bıraktım...

Not: Bunu Sayfamızı Güncel Tutmak İçin Bıraktım...

Buda Ozan İle Ben xD

- VicTorY
- Demirci Çırağı
eray yazdı:Ben sana keserkende kusura bakma dedim dimi. Mezarlıkta adamı deli ettiler . Mcrea ve Görgütanığı hem kestiler hemde kesilcekelrinde labirente kaçtılar. Kusura bakma diyorum tekrar sabrında bi sınırı var . Sen denk geldin seni kestim. Bana her zaman böyle yapıyorlar . Sana bi kere yapmışız bunu mu çok görüyorsunVicTorY yazdı:Bugüne kadar mehmet ve iboyla olan dostluğumdan ötürü size hep destek oldum hep yardım ettim ama yeter artık ! Buraya kadarmış bugün sabah karizma alırken Tskxhxalbay bana vurmaya başladı dur dedim devam etti ve kesti karizma alırken yapılıcak en son davranış bu insanlığa sığarmı ? Devam et böyle ! Bugünden itibaren TSK loncasına eski desteğimden eser kalmamıştır ... Siz yaparken biz ellemeyiz elliyene lafımız olur bu konuda asla yanlışımız olmadıdaBen sadece söyliyceğimi söyledim benden aldığı desteği çok az kişiden aldı bu lonca
Artık yok o kadar .
![]()
Çok görüyorum varmı itirazın paşam
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Tamam paşam kendin bilirsin . Memet için alttan almıştım ama neyse...VicTorY yazdı:eray yazdı:Ben sana keserkende kusura bakma dedim dimi. Mezarlıkta adamı deli ettiler . Mcrea ve Görgütanığı hem kestiler hemde kesilcekelrinde labirente kaçtılar. Kusura bakma diyorum tekrar sabrında bi sınırı var . Sen denk geldin seni kestim. Bana her zaman böyle yapıyorlar . Sana bi kere yapmışız bunu mu çok görüyorsunVicTorY yazdı:Bugüne kadar mehmet ve iboyla olan dostluğumdan ötürü size hep destek oldum hep yardım ettim ama yeter artık ! Buraya kadarmış bugün sabah karizma alırken Tskxhxalbay bana vurmaya başladı dur dedim devam etti ve kesti karizma alırken yapılıcak en son davranış bu insanlığa sığarmı ? Devam et böyle ! Bugünden itibaren TSK loncasına eski desteğimden eser kalmamıştır ... Siz yaparken biz ellemeyiz elliyene lafımız olur bu konuda asla yanlışımız olmadıdaBen sadece söyliyceğimi söyledim benden aldığı desteği çok az kişiden aldı bu lonca
Artık yok o kadar .
![]()
Çok görüyorum varmı itirazın paşam?
İyi formlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- VicTorY
- Demirci Çırağı
eray yazdı:Tamam paşam kendin bilirsin . Memet için alttan almıştım ama neyse...VicTorY yazdı:eray yazdı:Ben sana keserkende kusura bakma dedim dimi. Mezarlıkta adamı deli ettiler . Mcrea ve Görgütanığı hem kestiler hemde kesilcekelrinde labirente kaçtılar. Kusura bakma diyorum tekrar sabrında bi sınırı var . Sen denk geldin seni kestim. Bana her zaman böyle yapıyorlar . Sana bi kere yapmışız bunu mu çok görüyorsunVicTorY yazdı:Bugüne kadar mehmet ve iboyla olan dostluğumdan ötürü size hep destek oldum hep yardım ettim ama yeter artık ! Buraya kadarmış bugün sabah karizma alırken Tskxhxalbay bana vurmaya başladı dur dedim devam etti ve kesti karizma alırken yapılıcak en son davranış bu insanlığa sığarmı ? Devam et böyle ! Bugünden itibaren TSK loncasına eski desteğimden eser kalmamıştır ... Siz yaparken biz ellemeyiz elliyene lafımız olur bu konuda asla yanlışımız olmadıdaBen sadece söyliyceğimi söyledim benden aldığı desteği çok az kişiden aldı bu lonca
Artık yok o kadar .
![]()
İyi formlar
Şuan bu konuşma uzamasın ..
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Bende uzamasın diye senden özür diledim ama sen nabtın ? başka türden konuştun tmm olay büyümesinVicTorY yazdı:eray yazdı:Tamam paşam kendin bilirsin . Memet için alttan almıştım ama neyse...VicTorY yazdı:eray yazdı:Ben sana keserkende kusura bakma dedim dimi. Mezarlıkta adamı deli ettiler . Mcrea ve Görgütanığı hem kestiler hemde kesilcekelrinde labirente kaçtılar. Kusura bakma diyorum tekrar sabrında bi sınırı var . Sen denk geldin seni kestim. Bana her zaman böyle yapıyorlar . Sana bi kere yapmışız bunu mu çok görüyorsunVicTorY yazdı:Bugüne kadar mehmet ve iboyla olan dostluğumdan ötürü size hep destek oldum hep yardım ettim ama yeter artık ! Buraya kadarmış bugün sabah karizma alırken Tskxhxalbay bana vurmaya başladı dur dedim devam etti ve kesti karizma alırken yapılıcak en son davranış bu insanlığa sığarmı ? Devam et böyle ! Bugünden itibaren TSK loncasına eski desteğimden eser kalmamıştır ... Siz yaparken biz ellemeyiz elliyene lafımız olur bu konuda asla yanlışımız olmadıdaBen sadece söyliyceğimi söyledim benden aldığı desteği çok az kişiden aldı bu lonca
Artık yok o kadar .
![]()
İyi formlar
Şuan bu konuşma uzamasın ..Mehmet ve iboyla uzun süren geçmişimiz var senlede 1-2 muhabettimiz oldu .. Oyundayken bi arkadaşın ismini vermiyim çok saygı gösterdiğim olayı büyütmememiz gerektiğini söyledi peki dedim
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bi oyuna gıreyım bakam kımler kasıyo:D

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- CcCxhasanxCcC
- İskele Babası
mehmettt zaten charım 5 lwl di knk su andan itibaren siliyorum charı allah'a emanet ol başarılar diliyorum sana loncaya girme amacım birlik beraberlik ti ama benden çok başkalarına değer veriyorlar başarılar sana...
D..x..OroNTeZ UnderGranD..x..D
!!..AKIL ALMAZ YAPTIKLARIMA , AKLINIZ ALMAZ YAPACAKLARIMA..!
!!..AKIL ALMAZ YAPTIKLARIMA , AKLINIZ ALMAZ YAPACAKLARIMA..!