Cihadx lere ne oldu böyLe item aktarıyorum Cihadxblackdewil den itemi verdiqiim an adam dusuyr sifacısıyla gelıp carm CaLndı dıyor.Ne bu 1 günde 2 Cihad Cihadxgraffe Cihadxblackdewil
Game Over İsTaNBuL KıyaMet VakTi..
Cihadx
Re: Cihadx
kardeşim Cihadx leri çekemeyen şerefsizlerin İşi bunlar muhtemelen grup la çalışıyolar
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Ya Ben Hem O arkadaŞımın ÇaRına uzuLyrm Hmde Bnm ıtemLerme
Game Over İsTaNBuL Kıyamet VaKTi..
Game Over İsTaNBuL Kıyamet VaKTi..
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
Neyse Geçmiş oLsun Kardeşm..
Game OveR İsTaNBuL Kıyamet VaKTi.. :?
Game OveR İsTaNBuL Kıyamet VaKTi.. :?
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
hıc sıkıntınız olmasın ben geoınce gereken cvbı cekemeyenlere verırım
Dalıma Zarar Verenin Ağacını Kökünden Keserim...
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
PaLa yazdı:hıc sıkıntınız olmasın ben geoınce gereken cvbı cekemeyenlere verırım
Teşekkürler kardeşim . Çarı geri aldım fakat boş . İtem alıyorum şuan .
lan pala nerdesin olm gel artık oyuna yaPaLa » 08 Haz 2010 17:27
hıc sıkıntınız olmasın ben geoınce gereken cvbı cekemeyenlere verırım
- vincexcarter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Öncelikle Herkese Merhaba !
Kendimce Aldığım Karara Göre Cihadx Loncasından Ayrılıyorm... Cihadxkerbela, Cihadxkuzey, Cihadxblackdewil, Cihadxbüyüücgirl, Cihadxnuh, Cihadxgenerous, Cihadxislam Sağlıcakla Kalın...Sizler İle oyunda Tek tek Konusup Bunu Paylaşmak Isterdm Ama oyunda Göremıyorm Sizi.
AyrıLma Sebebimi Soracak Olursanız. Size Şöyle İzah Edeym;
Tamamen Şahsi Kararımdır.Kimseyle Kişisel Problemlerm yada Lonca İçi Problemlerden boyle bi Karar Almadm...Biliyorsunz ki Pek Oyuna Giremiyorm Ve Cihadx Charımdada Pek Oynayamıyorm...Ve bunun Yanında Bazı Lonca Üyelerinin Takındığı Davranışlarda Kararıma Az Çok etkili Olmuştur Fakat İsm vermiceğim Okursa Anlicaktır... O Yuzden Bir Oyun Uğruna Tartışmak İstemiyorm Bu Kişisel Mesele Yüznden Loncanın Zedelenmesini İstemem Bu yuzden Kararımı Aldm Ayrılıyorm Geride Kalanlarn Mutlu bir Geçirmesi Dileğimle...
Hepiniza Tek tek İkv Hayatınızda Başarılar Dilerm... Allah' a Emanet Olun Sağlıcakla Kalın...
Neşeniz Daim Olsun, Esenlikle Kalın...
Vincexcarter...
Kendimce Aldığım Karara Göre Cihadx Loncasından Ayrılıyorm... Cihadxkerbela, Cihadxkuzey, Cihadxblackdewil, Cihadxbüyüücgirl, Cihadxnuh, Cihadxgenerous, Cihadxislam Sağlıcakla Kalın...Sizler İle oyunda Tek tek Konusup Bunu Paylaşmak Isterdm Ama oyunda Göremıyorm Sizi.
Tamamen Şahsi Kararımdır.Kimseyle Kişisel Problemlerm yada Lonca İçi Problemlerden boyle bi Karar Almadm...Biliyorsunz ki Pek Oyuna Giremiyorm Ve Cihadx Charımdada Pek Oynayamıyorm...Ve bunun Yanında Bazı Lonca Üyelerinin Takındığı Davranışlarda Kararıma Az Çok etkili Olmuştur Fakat İsm vermiceğim Okursa Anlicaktır... O Yuzden Bir Oyun Uğruna Tartışmak İstemiyorm Bu Kişisel Mesele Yüznden Loncanın Zedelenmesini İstemem Bu yuzden Kararımı Aldm Ayrılıyorm Geride Kalanlarn Mutlu bir Geçirmesi Dileğimle...
Hepiniza Tek tek İkv Hayatınızda Başarılar Dilerm... Allah' a Emanet Olun Sağlıcakla Kalın...
Vincexcarter...
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
:idea:VatanXLydeR yazdı:PaLa yazdı:hıc sıkıntınız olmasın ben geoınce gereken cvbı cekemeyenlere verırım
Teşekkürler kardeşim . Çarı geri aldım fakat boş . İtem alıyorum şuan .
Karakteri nasıl geri aldığını sorabilir miyim?
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Öncelikle Herkese Merhaba !
Vincexcarter...
knka konuşmamız lazım benim modem bozuldu yaptırayım konusucaz senle