Celciusxblack Hırsızdır MİROGLU adlı büyücü charımı çaldı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

miroglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Cadı

Celciusxblack Hırsızdır MİROGLU adlı büyücü charımı çaldı

Mesaj gönderen miroglu »

Arkadaşlar işte fotoları. Bakın Domuzda büyücü charımı askerx adlı arkadaş görmüş haber verdi hemen gittim oraya. neden çaldın dedim. "Bu hesabın içinde şifacı char var zannettim onun için çaldım üzgünüm" dedi Ve "benim hiç şifacı charım olmadı" dedi. "Eğer bana 49 lwl bir şifacı charı verirsen bunu geri vericem yoksa 30m ver" dedi. "O da olmadı 30m na satarım" dedi. Ve dikkatinizi çekerim orada konuşurken bölgeye veya herhangi bi yere bu char satılıktır diye bişey yazmadı sadece bana özelden söyledi. Yani kimse bilmiyor satacağını. Herneyse uzatmıcam. Bu yeraltı çıkışa doğru gitti.Köprüyü geçtikten sonra oyundan çıktı. Resimlere dikkatli bakın. 5 Dk geçmeden "Celciusxblack" adlı şahıs geldi ve dedi ki; "aa" "Sen değilmiydin az önce 30 m na char satan ama o büyücüydü" dedi. "Parasını peşin verdim şimdi şifresini alıcam"dedi ve çıktı oyundan aradan 2 dk geçmedi tekrar girdi "şifre yanlışmış kandırdı beni" dedi.Ve dikkatinizi çekerim Sadece söylemekle yetindi ne bir telaş ne bir üzüntü hiç bir şey adam da. Fotolar kanıt iyi bakın YÖNETİCİ ARKADAŞLAR Bİ İRTİBATA GEÇİN BENİMLE LÜTFEN...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Illturkeyllı

Re: Celciusxblack Hırsızdır MİROGLU adlı büyücü charımı çaldı

Mesaj gönderen flash »

Böyle düzenbazlar oyunda oldukça işimiz var bizim umarım en kısa sürede geri alırsın abi karakterleri ben de bırakmıyacağım bu işin peşini emek var o karakterlerin hepsinde
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

Geçmiş Olsun...
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
miroglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen miroglu »

saol zaza
Kullanıcı avatarı
DIALPMA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DIALPMA »

MİROĞLU geçmiş olsun oyunda aynı adam banada charın satılık mı dedi ben hayır dedim zaten beta char alıcaksan ve ya satıcaksan sağlam adamlara sat tanınmamış kişilere satma bundan sonra da satıcağını düşünmüyorum ama satarsan ilk önce kefil bul sonra sat.
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen :D
miroglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen miroglu »

DIALPMA yazdı:MİROĞLU geçmiş olsun oyunda aynı adam banada charın satılık mı dedi ben hayır dedim zaten beta char alıcaksan ve ya satıcaksan sağlam adamlara sat tanınmamış kişilere satma bundan sonra da satıcağını düşünmüyorum ama satarsan ilk önce kefil bul sonra sat.

Hayır ben hiç bir şekilde hayatımda char satmamışımdır. Ama Çok samimi olduğum birisine benzer char açarak kandırdı işte beni.Yani satma olayı falan ya da girişimi kesinlikle yoktur
Kullanıcı avatarı
IIStanfaDeII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIStanfaDeII »

Geçmiş Olsun Diyorum Kardeş İnşallah Charını Geri Alırsın
Stanfade ?

Istanfade ?

ÇoK YaKıNdA...

Resim
miroglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen miroglu »

Saol kardeşim. Peşini bırakmıcam o haysiyetsizin.
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

miroglu yazdı:Arkadaşlar işte fotoları. Bakın Domuzda büyücü charımı askerx adlı arkadaş görmüş haber verdi hemen gittim oraya. neden çaldın dedim. "Bu hesabın içinde şifacı char var zannettim onun için çaldım üzgünüm" dedi Ve "benim hiç şifacı charım olmadı" dedi. "Eğer bana 49 lwl bir şifacı charı verirsen bunu geri vericem yoksa 30m ver" dedi. "O da olmadı 30m na satarım" dedi. Ve dikkatinizi çekerim orada konuşurken bölgeye veya herhangi bi yere bu char satılıktır diye bişey yazmadı sadece bana özelden söyledi. Yani kimse bilmiyor satacağını. Herneyse uzatmıcam. Bu yeraltı çıkışa doğru gitti.Köprüyü geçtikten sonra oyundan çıktı. Resimlere dikkatli bakın. 5 Dk geçmeden "Celciusxblack" adlı şahıs geldi ve dedi ki; "aa" "Sen değilmiydin az önce 30 m na char satan ama o büyücüydü" dedi. "Parasını peşin verdim şimdi şifresini alıcam"dedi ve çıktı oyundan aradan 2 dk geçmedi tekrar girdi "şifre yanlışmış kandırdı beni" dedi.Ve dikkatinizi çekerim Sadece söylemekle yetindi ne bir telaş ne bir üzüntü hiç bir şey adam da. Fotolar kanıt iyi bakın YÖNETİCİ ARKADAŞLAR Bİ İRTİBATA GEÇİN BENİMLE LÜTFEN...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Merhabalar,

Tekrardan Geçmiş olsun Kanıtlarınızı alıp ikvdestek@sobee.com.tr adresine yollayınız gereken işlemi orda yapıcaklardır.Forum üzerinden ilgilenmiorlar kardesim hak yerini bulması için Lütfen bu adrese şikayetinizi basvurun.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
MIQRoPSS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MIQRoPSS »

Senin yine iyi karakterlerin çalınmış benim karakterleri çalsalar yine iyi ama silmişler veletler yapıcak bir şey yoq artık

“Genel Sohbet” sayfasına dön