YENİ GÖZLÜKLER :@

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: YENİ GÖZLÜKLER :@

Mesaj gönderen StReetVaNdaL »

ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

(1)-Öncelike Yeni Gelen Gözlüklerden Dolayı Ben Şikayetciyİm Herkes Bir Söylenti Söylüyor Eger Bu Gerçekten Böyle Birşey
Göz Önüne Gelicekse Oyundaki Kişi Sınırı Gerçekten Düşücektir.Yeni Gelen Gözlükler Sadece kpSi olan Şahısa Sadece
Yarıcak İse Ve Eğerki Böyle Bi Mevzu Söz Konusu İse Oyunda Çok Kötü Kırıntılar Bırakacaksınız Size Bildirmek İsterim..
Ayrıca Ben Degil Sunucunun Yarısı Bu olayla Karşı Karşıya Herkesle Konustum GÖrüştüm..

Cevap : Dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek :). Yahu İkv yönetimi birşey yapıyorsa bunu tüm sonuçları ile değerlendiriyordur elbette. Burada belirtilen hangi hususu Yönetim ekibinden biri açıkladı ? Eğer yönetim birşey demediyse oyuncular ne derse desin boşadır. Eğer kp ile gözlük alınacaksa bunu kolaylaştıracak , bunu zevkli hala getirecek çözümlerde olacaktır. Derindeki Sır Paketi ile YENİ GÖZLÜKLER gelmedi. Bu yüzden KP 'li emler kaldırıldı. Oyunculara daha faydalı olacak İTEMLİ emler başlatıldı. Buradan yola çıkarak İKV Yönetiminin zihniyetine akıl eldirebilrsiniz. Daha bekleyin GRUP bölgeleri kaynıyor ;) Hazır olunca bize sunacaklar.
:arrow:

(2)- Biz bu oyunu Severek oynuyor isek Ve Bu oyuna Para Yatırıyor İsek Sadece Siz Degil Bizimde Görüşlerimizi Önplana Çıkartarak Değerlendirerek Aktiviteler yapabilirsiniz..

Cevap : İKV Yönetiminin ; sizin fikirlerinize önem vermediğini düşünüyorsanız Destek bölümünde "OYUNCU ÖNERİ " diye bir seçenek olmazdı. Aksine oraya atılan mailler değerlendirilmeye alınıyor. Eğer bize sunacak seçenekler var ise bunlar uygulanmaya çalışılıyor. Bknz; Kasanın iki bölümlü olması ...
Ariyetten Forumumuz üzerinden ANKET Yapılıyor ve bu anketlerde değerlendirilmeye tabii tutuluyor.

(3) -Ayrıca Sunucu Oyuncularıyla pek fazla ilgilenmiyor ve Görüşlerini Almıyorsunuz Eminönü Sunucusu Bundan Gerçekten Çok Rahatsız Sadece Kendi Adıma Konuşmuyorum En başta Dedigim gibi Ben Hiç bir Arkadaşımın oyunu bırakmasını İstemem Onun için Sizde Bu yazdıklarımı Dikkate alırsanız sevirim...

Sunuculardaki oyuncularla ilgilenecek bir durum ortada yok. İKV Yönetimi gerek forum , gerek ise HAVADİSLER 'den duyuruları yapıyor. Bu zamanda herkez kendisinin yöneticisidir. Şikayetleriniz yaparak , gerekli şikayette bulunuyorsunuz. Öner için ise yukarıda belirttiğim hususlar geçerlidir.

mckeremV
Lilreb

“Genel Etkileşim” sayfasına dön