Duygusal Ergen :)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Duygusal Ergen :)

Mesaj gönderen Prince »

1453 yazdı:Emo emo dediklerinin acayip hayvanlara benzetilmesine hak veriyorum :) Fakat burası video paylaşım sitesi değil arkadaşlar.

İyi forumlar

[GM]zembekoğlu
yahu şöyle bi durum var.. ben bu adamlara saygı duyuyorum aslında, yani emo olmakta bir seçimdir, benim "uyuz" olduğum taraf özenti.. ama neden bizde onlara karşı saygı yok, neden emolara, gotiklere, satanistlere! , yada eşcinsellere saygı duyulmuyo, bunların hepsine karşı yapılan özentiler cidden çok saçma sapan hareketler, ama olmakta bir seçim.. benim saygım var, ama neden sizde yok.. neden aşağılanıyo, neden böyle bir toplumuz..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Duygusal Ergen :)

Mesaj gönderen fenomen »

Prince yazdı:
1453 yazdı:Emo emo dediklerinin acayip hayvanlara benzetilmesine hak veriyorum :) Fakat burası video paylaşım sitesi değil arkadaşlar.

İyi forumlar

[GM]zembekoğlu
yahu şöyle bi durum var.. ben bu adamlara saygı duyuyorum aslında, yani emo olmakta bir seçimdir, benim "uyuz" olduğum taraf özenti.. ama neden bizde onlara karşı saygı yok, neden emolara, gotiklere, satanistlere! , yada eşcinsellere saygı duyulmuyo, bunların hepsine karşı yapılan özentiler cidden çok saçma sapan hareketler, ama olmakta bir seçim.. benim saygım var, ama neden sizde yok.. neden aşağılanıyo, neden böyle bir toplumuz..

satanıst lere saygı mı duyulur adamlar kedı kesıyor

escınsel lerede saygı duyulmaması lazım kendı cınsınden hoslanan ınsan :)

emolar ve gothıc lerde bazen ısı cok abartıyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön