[KukLacı ] Lodosların acizLiği . ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

[KukLacı ] Lodosların acizLiği . ..

Mesaj gönderen Elfetih »

Öncelikle Merhabalar

Size İçinde Bulunduğum Durumun Ne Kadar Vahim Bir oLay Olduğunu Anlatmak İçin Bu Konuyu Açmış Bulunmaktayım.

Meteor Bölgesindeki Lodoslar Sayıca Çok fazla Olduğu Halde Arzların Herzaman Ki Baskında Gidip Korkak Eminönü Faresi gibi EN uç Kısma Saklanan LODOS lardan Söz Ediyorum .Burası Kuklacı . Eski Kuklacıdaki Lodos Arkadaşlar ' Emanetinize Sahip Çıkamadık.Yazıklar Olsun.Böyle bir Klan'a.Sadece Yaptıkları Tek iş Keskin Kılıcı Kendi Klan arkadaşına Saplamak.(Vs. yapmak ).

Ayrıca Lodoslar Eskisi Gibi Değiller Kuklacıda 100 Defa Kadim Hidra Kesilmiş İse Bunların 96 sı aRzlar tarafından Kesilmiştir.

[GM] ve Yönetici Arkadaşlarımızdan İsteğimiz. ; Kuklacı Sunucusunda Klan Savaşlarının Yapılması Yoksa . Klan Adlı Kelime Kaybolucak..
Ayrıca
[DEV]LATHANDER ' i Lodos Klanına Bir El Atması İçin Burdan Sesleniyoruz...

Arzların Lodoslara Karşı Büyük Bir Üstünlüğü Söz Konusu.Bunun En Büyük Sebebi Ya Lodos Arkadaşlarımızın Ölümüne Lodos Dediği Halde Bu Sebep Yüzünden Arz Klanını Tercih Etmesi Lodosların Sonunu Getirdi Diye Düşünüyorum...

Suçlu Kim ?

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Sagoist [Lodos] - Kuklacı
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: [KukLacı ] Lodosların acizLiği . ..

Mesaj gönderen Prince »

Öncelikle konuna sonuna kadar katılıyorum..
Bunun sebepi bence bizim Lodos kardeşlerimiz çok rahata alışmış gibi,
Yani arzların onlara asla ama asla çatamıcağını zannediyor, ama yanlış, yanı başındaki savaşa tenezzül bile etmiyorlar,
Oysaki ben savaşta yeri geldiğinde ölmesinide, kaçmasınıda bilirim,
Eğer savaşıcaksak, erkekliğe uygun, oyunun kuralları yönünde, ve cesurca savaşmalıyız,
Yoksa öyle durmadan birbirinizle vs etmekle olmuyo arkadaşlar..
Teşkilatta da aynı sorun var evet, ama bu işlere Gm'ler değil, bizim el atmamız gerek,
Yani klan kanalından bir konuştumu herkesin susup dinliyeceği çok saygı değer bir kişinin gelip lodoslara liderlik etmesi gerek, bence bu kişiler Gm'ler değil, Teşkilatta bir ad verebilirim bu konuda, kendisinede durumu açtım zaten,
O ad, Bacardı'dır bence, lodosların sözünü dinleyeceği bir ad, ama gerçek Bacardı, biz oyuna başladığımızda listenin ilk sırasından düşmeyen Bacardı, lodoslar onun sözünü dinlerler bence..
İşte gerçek savaş böyle olur, ve bence de böyle olmalı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön