Oyunda o kadar çok açık varki adamlar hangisini kullanacağını şaşırıyor.
Duvardan geçen mi dersin madeni saniseyle çekenler mi dersin.
Adam daha madenin noktaları çıkmadan çekiyor.
+
Oyunda bir problem var.Karakter seçme sayfasından en soldaki karaktere tıklıyorum karakterin altında sarı yuvarlak halkalar çıkması gerekirken en sağdakinde çıkıyor halkalar.Başlat deyince de hiçbir karaktere girmiyor nasıl düzelecek bu?
Ya artık kafayı yiyicem ne biçim bir oyundur bu!
-
mertberat1
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
-
mertberat1
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
Re: Ya artık kafayı yiyicem ne biçim bir oyundur bu!
Upppp
yok mu çözümü bilen ne biçim oyun bu
yok mu çözümü bilen ne biçim oyun bu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
1) Duvardan geçmek daha önce hiç rastlamadım fakat oyuncuya zarar verecek bişey olduğuna inanmıyorum varsa
2) Madenleri bu şekilde çeken kişiler varsa hemen foto alıp Desteğe yollamanız en uygunu
3) Karakter seçerken çıkan hatalar bu is oyunu silip baştan yükleyin.Ekran kartınız düşük ise yenileyin.
2) Madenleri bu şekilde çeken kişiler varsa hemen foto alıp Desteğe yollamanız en uygunu
3) Karakter seçerken çıkan hatalar bu is oyunu silip baştan yükleyin.Ekran kartınız düşük ise yenileyin.
Duvardan geçmek mi ? :lol:
sanırım depar atıldığın da veya oyunda lag olduğu sıralar gerçekleşiyor ama karakter duvardan geçmiyor sana öyle gözüküyor
bende de şu aralar savaşcılar teleport oluyor büyücümün yanına ışınlanıyorlar hemen :?
madeni hemen çekenler ise bir takım makro programı kullanıyor (tafsiye etmem yasak)!
ee tabii kimileri kendi bileği ile hızlı çekebiliyor
ben karakteri normal seçip giriyorum sorun sadece sende sanırım bilgisayarı yeniden başlat ekran ayarlarını fln düzelt bilgisi olan arkadaşlar yardım eder benden bu kadar
sanırım depar atıldığın da veya oyunda lag olduğu sıralar gerçekleşiyor ama karakter duvardan geçmiyor sana öyle gözüküyor
bende de şu aralar savaşcılar teleport oluyor büyücümün yanına ışınlanıyorlar hemen :?
madeni hemen çekenler ise bir takım makro programı kullanıyor (tafsiye etmem yasak)!
ee tabii kimileri kendi bileği ile hızlı çekebiliyor
ben karakteri normal seçip giriyorum sorun sadece sende sanırım bilgisayarı yeniden başlat ekran ayarlarını fln düzelt bilgisi olan arkadaşlar yardım eder benden bu kadar
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
:?: lag evet ama soyle bısey soz konusu savaşcı deparladı yanıma geldı 1 tane sert vurdu ıkıncı sanıyede aramda 1 m mesafe gozukuyor hem vurmus oluyor hem yanıma gelmemıs oluyor bu oyunun hatasımıdır sızce :?:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Evet bu tür hatalar var. Yeni sürümde(grup bölgeleri) birçok hata düzeltilecek. Ayrıca ileride bu tür hatalar için optimizasyon yapılacaktır.hanedanxbutcher yazdı::?: lag evet ama soyle bısey soz konusu savaşcı deparladı yanıma geldı 1 tane sert vurdu ıkıncı sanıyede aramda 1 m mesafe gozukuyor hem vurmus oluyor hem yanıma gelmemıs oluyor bu oyunun hatasımıdır sızce :?:
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.

- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Hahahhahaa lag'ı kaldırmak mıOveRCLocK yazdı:Evet bu tür hatalar var. Yeni sürümde(grup bölgeleri) birçok hata düzeltilecek. Ayrıca ileride bu tür hatalar için optimizasyon yapılacaktır.hanedanxbutcher yazdı::?: lag evet ama soyle bısey soz konusu savaşcı deparladı yanıma geldı 1 tane sert vurdu ıkıncı sanıyede aramda 1 m mesafe gozukuyor hem vurmus oluyor hem yanıma gelmemıs oluyor bu oyunun hatasımıdır sızce :?:
bunu yapmak için epey bi çaba lazım
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
kertenkele yazdı:Hahahhahaa lag'ı kaldırmak mıOveRCLocK yazdı:Evet bu tür hatalar var. Yeni sürümde(grup bölgeleri) birçok hata düzeltilecek. Ayrıca ileride bu tür hatalar için optimizasyon yapılacaktır.hanedanxbutcher yazdı::?: lag evet ama soyle bısey soz konusu savaşcı deparladı yanıma geldı 1 tane sert vurdu ıkıncı sanıyede aramda 1 m mesafe gozukuyor hem vurmus oluyor hem yanıma gelmemıs oluyor bu oyunun hatasımıdır sızce :?:
bunu yapmak için epey bi çaba lazım
oyun her geçen zaman altyapısını geliştiriyor.Bu imkansız bişey değil.0 a indirmek mümkün değil çünkü bu tür laglardaki sorun sizin pc niz yada net inizden kaynaklanıyor olabilir.Ama neden azltılamasın?
Şu anki sunucularda lag yok. Eğer lag varsa arkaplanda indirme yapıyor olabilirsiniz. Veya internet bağlantısına ihtiyaç duyan bir program çalışıyor olabilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|

Asıl sorunun bende de oluyor olma sebebleri ekran kartının zayıf kalması örneğin bir film-dizi izledikten sonra yada başka bir oyun oynadıktan sonra İkv yi açmayı denersen bu sorunla karşılaşırsın bu sorundan kurtulmanın tek çözümü Reset atıp başka bir oyun yada film-dizi açmadan önce İkv oynamak:) Bu sorunla karşılaştığın her vakit reset atmadan girişin zor:)
Yada oyuna girersin karakterin çok hızlı hareket eder 2 adımda düşersin...Bu 2. tip hatada da reset atıp gireceksen
Yada oyuna girersin karakterin çok hızlı hareket eder 2 adımda düşersin...Bu 2. tip hatada da reset atıp gireceksen
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK