sen büyücü kullanmayı bilion mu kons diosun kons açtık diyelim şifacı yanımaza gelecek hayvan çıkaracak hayvan bizi yavaslatacak şifacı yanımızda zaten 3-4 kere vurma imkanı tanıo hayvanda 3-4 kere vursa .....
ama doqru fiziksel olunmalı ama kons yok...
Kons açmazsan.
Kudretin yetmez şifacıyı indirmeye.Kons açarsan, can kurtaranı ve şifa yeteneğinin dolma süresini kullanarak cok büyük shovlar yapabilirsin
konsla hiç bir alakası yok 46 level büyüyüm dün tek başıma elektirik buz ve dirençle şifacı kestim.ayrıcada 40 kudretim kaldı kesince.
Benim olayım şu şifacıya karşı , hayvanı çıkarınca zihin atıyorum hayvanını öldürüyorum. Zihinden çıkınca küremi kurup saldırıyorum. Üstümde Ejder Asa+ Full meteorit ve 6 parça kritik eşya olduğundan zorlanmadan ashab lı bir şifacıyı öldürebiliyorum.Şayet asit veya zehiri varsada büyü bozma ile kaldırılabilir.
hakankusay yazdı:Benim olayım şu şifacıya karşı , hayvanı çıkarınca zihin atıyorum hayvanını öldürüyorum. Zihinden çıkınca küremi kurup saldırıyorum. Üstümde Ejder Asa+ Full meteorit ve 6 parça kritik eşya olduğundan zorlanmadan ashab lı bir şifacıyı öldürebiliyorum.Şayet asit veya zehiri varsada büyü bozma ile kaldırılabilir.
şfiacı kesmek için üstünüzde fevzi tek item olması da yeter.kons kesınlıkle olmamalı çünkü siz kons tayken o hayvan bırakır.üstünde yücelen varsa ya da urban 2000 vurabilir.8000 cabnı olsa 5 kere de indirir.onemlı olan yanına yaklastırmamak.
xxreddevilxx yazdı:şfiacı kesmek için üstünüzde fevzi tek item olması da yeter.kons kesınlıkle olmamalı çünkü siz kons tayken o hayvan bırakır.üstünde yücelen varsa ya da urban 2000 vurabilir.8000 cabnı olsa 5 kere de indirir.onemlı olan yanına yaklastırmamak.