felaketadam Kendisini 750 Bin İçin Hırsız İlan Ediyor...
felaketadam Kendisini 750 Bin İçin Hırsız İlan Ediyor...
Arkadaşlar Dediğim Gibi felaketadam Adlı Arkadaş 750 Bin Lik 1 Asa İçin Kendine Hırsız Dedirtiyor Tahrass Set Aldm Asanın Parasını Verdim Sadece Asayı Diğer Çarıma Verirmsn Dedim Ve Çara Girdim PM Atıyorum CVP Yok Neden Diyorum Vermicem Diyor Oysaki Ben Adamın Plusu Var Şaheseri Var Rütbesi Var Bizim Gibi Garibanın 750 Binini Bırak Hiç Bir Malına İhtiyacı Olmaz Diye Güvenmiştim Olsun Okullar Kapanıyor Karne Hediyem Olsun Nede Olsa Bunu Yapanlar Bir ÇOÇUK Adı Üstünde 1 İtem İçin Bunu Hakkettiklerini Düşünüyorlar Olsun Helali Hoş Olsun Bu Konuyu Açmamdaki Amaç Arkadaşlarınıza Dikakt Edin 1 Asa İçin Kendisini Satan Arkadaşlar Bulmayın Ve Onlarıda Sonra Bana Savunmayın Lütfen
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
Re: felaketadam Kendisini 750 Bin İçin Hırsız İlan Ediyor...
felaketadam SusuyoRsun Aferim Harçlığını Aldın Tabi 
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- ByFeLaKeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kes lan yetti artık be 750 bin için mal mal konular açmışın sen baştan yaptın bana adiliğini adamı kuklaya çeviriyon oraya gel buraya gel diye. ilkten 8 dedim 6 oldu sonra 5 oldu sonra gene yançizmeye başladın bide gelmiş gariban diyo kendine senin neren gariban len kaç tane charın var bn senin 750 bin inde dqlm kuklacıya çevirdiğin için sinirlendm ztn bişe yazıyom başka chara geçiyon yazdıklarımıda görmüyon 750 bin için böyle yapcaksan ohoo oo qeL 750m vereyim sana
oLm LafLa oLmas 750m veRecekmiş oLm cocuqsunuz 750 bni muhtaçsınız ve kuklaya ceviRmedim seni o bnm pazaRlık işimdir istedigim fiyata cekerim sen geldikden sonra onun için hırsızlık yapacak kadar ezik ve çocuksun 750 m veRecekmiş xD hadi evLat okuLa xD
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla