iyi geceler uLa
çok keyfliyim lan bu gece sebebide yok vallaha ölüceğimmi geldi ne
1 hafta foruma girmessem anlayın tası tarağı topladım tahtalı köydeyim
sonrada 1 fatiha edin arkamdan çarım aliye miras kalsın
O nasıl söz Hasan xD Sensiz Buralar çekilir mi hiç ?
Sariyerli yazdı:iyi geceler uLa
Karakter Transferinde Sobee üyeliğimi onaylattım, mynet üyeliğinize gelen mesajı da onaylatmanız gerekiyor diyor, az önce mynet hesabıma bağlı e posta adresime girdim mesaj gelmemişti.
Onay linkini hemen mi yolluyorlar yoksa belirli bir süre sonra mı
kasaphasan06 yazdı:Karakter Transferinde Sobee üyeliğimi onaylattım, mynet üyeliğinize gelen mesajı da onaylatmanız gerekiyor diyor, az önce mynet hesabıma bağlı e posta adresime girdim mesaj gelmemişti.
Onay linkini hemen mi yolluyorlar yoksa belirli bir süre sonra mı
Kardeş ilk o forumu doldur sonra mail gelecek ondan sonra geçiyor ben hiç sorun yaşamadan yapmıştım.
kasaphasan06 yazdı:O nasıl söz Hasan xD Sensiz Buralar çekilir mi hiç ?
Sariyerli yazdı:iyi geceler uLa
korkmayın hala yaşıyorum bugün sabahki sağanak yağmurda bi ara sele kapıldım ama yıttık gene
he taşkın bensiz bura çekilmez ama sensizde çekilmiyodu bea döndüğün iyi oldu
Kurtlarxfearx yazdı:Ben Lordvoldemort diye hesap açtım onu lokman yaptım lokman hesabım yoktu lazım olan madenlerden çekiyorum 5 ok sertleştirici 2 ökse çiçeği oldu bile ok sertleştirici madenine gidince ölüyorum onu daha toplayamadım
kardeşim koni yapragı madenlerini biliyorsun oksertleştirici madeni yok obsidyen toplaman lazım onun için
LAZIM OLAN MATERYALLER
koni yaprağı
gümüş
obsidyen
ok sertleştirici (8 obsidyenden olusuyor)
Rescuer yazdı:Loncamız için yapılan video çalışmaları kısa bir ara ardından devam etmektedir.
Dün gece toplantı ardından gözüme uyku girmeyince biilinçaltını bir yokladım ve tertemiz (bana göre güzel) bir senaryo meydana çıktı, bu senaryo alınacak oyuncular dahil (Murat abi dışında) kimseye açıklanmayacaktır bunun nedeni heyecanıın kaçma olasılığı
Oyuncu olarak:
4 şifacı
3 büyücü
ve
Murat abi katıldığı taktirde 3, katılmadığı taktirde 4 savaşçı gerekli.
Eğer oyuncular hemen bulunursa bu haftasonu çekimleri yapıp videoyu montajlayabiliriz.
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim katılmak isteyenler bu mesajıma alıntı yaparak;
Karakter ismi:Örneğin, Kurtlarxejder
Karakter seviyesi:Örneğin, 40
Karakter sınıfı:Örneğin, büyücü
yukardaki forumu doldurup mesajını yollayabilir, tekrar teşekkür ederim, herkese iyi forumlar...
yasin benim sifa da savaşcıda emrine amade ne zaman gerekirse oyunda olduğum müddet yanındayım