Öncelikle Merhabalar...
Arkadaşlar hemen hemen hergün rastladığımız hırsızlık olaylarına artık bi dur demek istiyoruz gerçi bize sadece önlem almak gerekli ama güvenliğin asıl sağlayıcıları GM'lerdir. Bende güvenliğimiz için bi öneride bulunmak istiyorum...
1. Fotoğrafta yeni açılıcak karakterlere '' Kasa Şifresi '' ibaresini görüceksiniz...
http://www.resimupload.com/ds907598769_ ... 09_19.html
2. Fotoğrafta Kasa Şifresi Sorulma Anı...
http://www.resimupload.com/ds209693269_ ... 09_18.html
3. Fotoğrafta kasamıza attığımız para,item vs.. artık güvende...
http://www.resimupload.com/ds191877241_ ... 09_00.html
Oyuncu önerileri kısmını pek bakmadığımdan böyle bi konu açılmışsa önceden özür diliyorum
Kullanıcı Kasa Şİfreleri [Güzel Bir Öneri] Alıntıdır..
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kullanıcı Kasa Şİfreleri [Güzel Bir Öneri] Alıntıdır..
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kullanıcı Kasa Şİfreleri [Güzel Bir Öneri] Alıntıdır..
Çok Güzel düşünmüsünde Ben Böle konu kaç kere açtım Gmler dinlemiyor :S
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili dostum.
bu belki ilerde ama. senin karakterin neden çalınsın ki ? sen şifreni gidip, birine güvenip vermedikden sonra.
bu belki ilerde ama. senin karakterin neden çalınsın ki ? sen şifreni gidip, birine güvenip vermedikden sonra.
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
hergun sayısız charların soyulup silindigi bir oyuna cok gerekli bir sistem umarım ileride böyle bir sistem getirilir. Char kasması ve onun güvenligi bizlere ait oldugunu bliyoruz ama böle bir sistem gelirse ikv de hemen hemen hicbir char soyulup silinmez herkezde gonul rahatlıyla oyununa devam eder görüyoruz hergun birinin charı gidiyor siliniyor destek ekibi her zmn hesab üyeliklerinin güvenligi sizlere aittir desede en ufak bir hatada onca caba emek ufalanıyor buna kac kez şahit oldum yaşadım ... iLeride umarım böyle sistem gelir.. iyi forumlar..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Çok güzel bir fikir ama pc de keylogers varsa oyuna ekran klavyesi ile girdin ama oyun içinde ekran klavyesini nasıl kullanacaksın bunlarada bir çözüm lazım. Ör: Oyunun kendi ekran klanyesi olmalı
Merhabalar
---Arkadaşlar öncelikle güzel bir öneri Fakat Burda yapılmış olan görselliğe aykırı pek hoş durmamış.
---Mesala çarımız bir başkasının eline geçti.Evet pişmanız Ama çarımız silinmemeli Bunun için çar silmelere bir şifre gelsin.
--- Gm ve yöneticiler başka mühim işlerle ugraşıyorlar.5-10 tane sunucuyla 400 binin üzerinde online karakterlerle ugrasmak hakikatten zor Zamanı var ilerde Bunların olacagını sanyorum.
Ve böyle resimli anlatım yapıpta Gm tekrar hatırlatmak Güzel bir davranış teşekkürler..
---Arkadaşlar öncelikle güzel bir öneri Fakat Burda yapılmış olan görselliğe aykırı pek hoş durmamış.
---Mesala çarımız bir başkasının eline geçti.Evet pişmanız Ama çarımız silinmemeli Bunun için çar silmelere bir şifre gelsin.
--- Gm ve yöneticiler başka mühim işlerle ugraşıyorlar.5-10 tane sunucuyla 400 binin üzerinde online karakterlerle ugrasmak hakikatten zor Zamanı var ilerde Bunların olacagını sanyorum.
Ve böyle resimli anlatım yapıpta Gm tekrar hatırlatmak Güzel bir davranış teşekkürler..
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Ha bide güzel bir fikir daha geldi aklıma
Başka cardan başka başka carımızın banka hesabına bahlana bilicez ancak bu durumda en kötüsü keyloger olur eğer pc nizde keyloger varsa şirenizi başkası öğrenir ve bankanıza girerbilir işte çözüm oyun içi ekran klavyesi şifreyi yazmak için
Başka cardan başka başka carımızın banka hesabına bahlana bilicez ancak bu durumda en kötüsü keyloger olur eğer pc nizde keyloger varsa şirenizi başkası öğrenir ve bankanıza girerbilir işte çözüm oyun içi ekran klavyesi şifreyi yazmak için
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Desteğe Gönderdim İnşallah Yaknda Böyle Birşey oLur Yere atılıcak eşyalar bile şifreli olmalıdır bence :S
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
Vakti zamanında eski forumda böyle defalarca konu açıldı . Yalnız o zamanalar oyuncular tarafından ikv fanatikleri tarafından denildiki m....2 oyunundada bu var biz onlardanmı özenerek bunu yapcaz kasa isteyen varsa oraya gitsin
Vala böle bişi eklenirse özentiden başka bişi olmaz herkes korusun hesabını benim kötürüya 3 sene dir birkez soyulmadı
soyabilcekte yok sanırım 
400 Bin kişi oldumu hakketten
ahmetakif yazdı:400 binin üzerinde online karakterlerle ugrasmak hakikatten zor Zamanı var ilerde Bunların olacagını sanyorum.
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Hadi Gel Sayalım...koturuya yazdı:Vakti zamanında eski forumda böyle defalarca konu açıldı . Yalnız o zamanalar oyuncular tarafından ikv fanatikleri tarafından denildiki m....2 oyunundada bu var biz onlardanmı özenerek bunu yapcaz kasa isteyen varsa oraya gitsinVala böle bişi eklenirse özentiden başka bişi olmaz herkes korusun hesabını benim kötürüya 3 sene dir birkez soyulmadı
soyabilcekte yok sanırım
ahmetakif yazdı:400 binin üzerinde online karakterlerle ugrasmak hakikatten zor Zamanı var ilerde Bunların olacagını sanyorum.
Nasreddin hocaya zamanı vaktinde sormuşlar
Hocam Dünyanın Merkezi Neresi ?
Hoca cevap vermiş Tam işte Ayagımın bastıgı yer
Ama nasıl olur derler hocaya ?
Hocada cevap verir İnanmazsanız Gidin Araştırın.Ölçün Der
Bizimkide oldu o Misal
Artık herşeye Şİfre isterler bu * ceket giyim parola yaz
Sakınma Aç Ama önce şifre yazman lazım
Çantayı acmanız için şifre yazmanız gerekmektedir.
Örs yapmanız için şifre ,
Hem bizi HEmde Gm yorar çok şifreler [Mesela şehire işportacı hala gelmedi Eee adamların bir bildiği vardır dmi ama ]
Rastgele...