Vs 5 de bitecekti Ve Kazanan 20 m Alacaktı Deathxyolkesen'den Anlaşmamız Buydu fakat,
Vs e Başladıgımızda Chembers Bana zihin atıp Vs menzilinden cıkıyordu kendisi yıldırıma puan verdiği için büyü atıp uzaklasıyordu habire Buz'un menzilinden cıktıgı icin hicbişey yapamadım ve ilk Vs 1,0 Oldu. Durumu kendisine anlattım bi daha yapmamasını rica ettim ve 2.Vsde hakkıyla kesti Ancak 3.Vs yine aynı şekilde oldu. Şaşırdım artık büyümü atıyım, büyü mü bozuyum yoksa adamın peşinden mi gideyim ? Sonra sinirlerime hakim olamadım ve karşı çıktım,mekanı ben belirledim tam oldu dedik bu Sefer Deathxyolkesen "Şerruh 1dk. süren var çabuk vs at yoksa parayı Chembers'e vericem"
Dedi, tepkim aynen "Sana parayı tut dedik hakemlik yap dedik ilk 5'e Ulaşana verirsin parayı diğer işlere karışma" Dedim
Bu sefer Hazırız Say diyorum Deathxyolkesen diyorki "Face gitsin burdan yoksa parayı Chembers'e vericem " Dedim sen ne sacmalıyorsun ya ? sanane milletten? kimseyi kovamassın.
Face'de benden Rica etti Son Vs 'i benimle atsın diye Benim için bir sorun olmadıgını ve Chembers'e de söyle dedim Ve o kabul etmedi Diye Deathxyolkesen"Faceyi çıkar burdan yoksa Chembers kazanmış olacak" diyordu sinirlerim iyice alt üst olmuştu ve Ben adama hala tamam say sen bitsin su Vs diyordum adam saymıyor ya resmen hakem diye tuttugumuz hatta Chembers'in hakem diye getirdigi adam Chembers'in tarafını tutuyordu ve Vs bitmeden yani Onca şey sonunda Ben Devam edelim dedigim halde parayı Chembers'e Vererek tabiri caizse " Hırsızlık" Yapmış oldular. Oyun içerisinde bunu ifade ettim fakat bazıları ağır itamda bulundugumu söyledi tamam biraz sinirle abartmış olabilirim fakat onların yaptıgı ne insanlıga sığar nede şeref'e sığar bu yaptıklar Nedir o zaman ?
Bir Vs'de Kaçılarak büyü atıldıgını hiç görmemiştim bu gün bunu yaşadım ve bunun Vs olmadığına kanımca karar verdim
BEN BU GÜN VS'de YENİLMEDİM,SOYULDUM !
Şerruh Vs Chembers
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şerruh Vs Chembers
Biryerlerde vs şöyle atılır vs böyle atılır diye kitapçık varda biz mi okumadık ? Lafım senin konunda, herkese.. Vs yi ister kanatmalı atarsın ister kaçarak atarsın bunu yapamazsın diye yazılı bir kural yoktur. Ancak vs ye başlamadan bunu sözleşerek belirliyebilirsiniz..
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
-
- İri Fare Avcısı
kacarak vs olunuyormu
- Serruhxeyup
- İri Fare Avcısı
Deathx te kendini sanırım kral sanıyor Chembers ten açıklama bekliyoruz.
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bana söylesin o zaman ben kacarak Vs atıcam diye bende kovalayarak başlıyım...Kholpaxreck yazdı:Biryerlerde vs şöyle atılır vs böyle atılır diye kitapçık varda biz mi okumadık ? Lafım senin konunda, herkese.. Vs yi ister kanatmalı atarsın ister kaçarak atarsın bunu yapamazsın diye yazılı bir kural yoktur. Ancak vs ye başlamadan bunu sözleşerek belirliyebilirsiniz..
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Büyücü vs büyücü bence ne zihin atacan ne kutup itemini konusturcaksan ver büyü bozmaya 15 yap vs n,i konsla baslasın.
ama büyücü büyücüden kaçmaz. Saçmalık bende kaça kaça tesla kurarım bütün eö yü dolaştırırım rakibime öle işmi olur büyücü savascı büyücü kaçar eyw ama büyücü vs büyücüde nede kaçar anlamsız zaten ikiside büyü atıo korkuyorsa ayrı konudur atmaz .
Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil
ama büyücü büyücüden kaçmaz. Saçmalık bende kaça kaça tesla kurarım bütün eö yü dolaştırırım rakibime öle işmi olur büyücü savascı büyücü kaçar eyw ama büyücü vs büyücüde nede kaçar anlamsız zaten ikiside büyü atıo korkuyorsa ayrı konudur atmaz .
Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil

- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
vs nasıl atılır çok bi fikrim yok çünkü arkadaşalrımla yaptıgım espiri olsun diye attıgım vslerden başka vs atmadım atmamda ama Şerruh sana sadece bir çift sözüm var kendini yenilmez sanma ...
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
bendensairolmaz yazdı:Büyücü vs büyücü bence ne zihin atacan ne kutup itemini konusturcaksan ver büyü bozmaya 15 yap vs n,i konsla baslasın.
Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil![]()
Katılıyorum Kardeşime
Selamlar
sunu belırteyim ki tamemen yazıyı okudum ben serruhh hakkı gördüm nedeni ise büyücü vs sinde kitap olsada olmasada kacmak olmaz bence bunu yapan biri bastan kaybetti o kişiyle hiç vs atmam ki vs 5 olmadan parayı chembers a vermenın mantıgı ne acaba ?
sunu belırteyim ki tamemen yazıyı okudum ben serruhh hakkı gördüm nedeni ise büyücü vs sinde kitap olsada olmasada kacmak olmaz bence bunu yapan biri bastan kaybetti o kişiyle hiç vs atmam ki vs 5 olmadan parayı chembers a vermenın mantıgı ne acaba ?
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
bendensairolmaz yazdı:Büyücü vs büyücü bence ne zihin atacan ne kutup itemini konusturcaksan ver büyü bozmaya 15 yap vs n,i konsla baslasın.
Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil![]()
Çok doğru açıklamışsın aynı şeyi söyliyecektim..Büyücü vs büyücü de asla kaçılmaz..Bu bir kuraldır..Ama arkadaşımızın dediği gibi Savaşçı vs Büyücüde büyücü istediği kadar kaçar çünkü kaçmazsa savaşçı daha ayrıcalıklı olur..bence ŞeRRuh haklı...Kural yoktur diyorsunuz..Ama bunlar kuraldır işte sözlü anlaşma farklıdır..Sözlü anlaşma savaşçı vs savaşçıda örneğin kanatma atma denir..Demeyle olur ama kurallar bilmekle olur..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)