Selam Arkadaslar
Öncelikle tartışan arakdaslarımıza sesleniyorum. Bir sorununuz varsa girin oyunda halledin foruma taşımayın böyle konuları, sizin tartısmanız yüzünden lonca sayfamızın kapanmasını istemiyorum. Kimsede istemez bu yüzden ya tartısmayın yada tartısmalarınızı foruma tasımayın benden bu kadar iyi oyunlar .....
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Korkmayın bundan sonra Adem Adınla kimseyle Tartısma cıkmıyacak Cunku Loncadan Cıkıyorum Evet Dusundum Tasındım Ve Ayrılma Kararıaldım Herkeze Basarılar Hossakalın Görüsmek Üzere Ben Herzaman Aynı Cardayım Yavuz,Hamza,Orhan,Sinan,Oguz,Asi,Ercan,Recep, Beni Ararsanız Yardıma İhtiyacınız olursa Gelirim Simdilik Hossakalın Ben Sevdiklerime Kosarım Sevmediklerime Degil....
Kardeşxadem
Kardeşxadem
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adem Abi Beni Sevmiyorsun Ölemi Kırdın Beni Adem Abi
Gerçekten Üzdün Beni Görüşürüz Adem Abi
Bu Arada Enes Noldu Bana Neden Küstün Sen Noldu Bişeymi Yaptım Sana
Saygısızlık Ettiysem Özür Dilerim Herkesden Yavuz Abi Seninle Tanışmak İsterim
Kardeşxzafer
Gerçekten Üzdün Beni Görüşürüz Adem Abi
Bu Arada Enes Noldu Bana Neden Küstün Sen Noldu Bişeymi Yaptım Sana
Saygısızlık Ettiysem Özür Dilerim Herkesden Yavuz Abi Seninle Tanışmak İsterim
Kardeşxzafer
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Meraba arkadaşlar
Öncelikle bu it dalaşı yapan arkadaşları kınıyorum ve onların nekadar çocuk olduğunu anlıyorum şuanda bu loncada ben çıkıcam ben ayrılırım diyen adamı ben loncamda tutmam ne loncam bidaha ona selam verir nede ben ona selam veririm akın adem bidaha eyer bidaha bu lonca sayfasında tartışmaya başlarsanız ozaman başınıza belayı alırsınız bu tehtid deyildir kimse kardeşx lonca sayfasında ahlaksızca seviyesizce tartışamaz ha tartışmakmı istiyorsunuz açın bi forum a konu orada isterseniz birbirinizi yiğin ama bu lonca sayfasında hiçbir tartışma görmek istemiyorum Kardeşlerim
Adem ve akın sizlere gelince adem seni bidaha bu lonca sınırları içine bile sokmicam artık çünkü seni kaç kez uyardık ben olsun orhan abin olsun kaç kere affedildin ama bu son adem maden gidicen hadi yolun Açık olsun Akın sana gelince sen nezamandan beri böyle konuşmaya başladın yaşınızı bilin ona göre davranın lonca içinde en ağır cezayı akın sende alıcaksın belki de loncadan gönderiliceksin bunu orhan abinle görüştükten sonra karar vericem
ben sizden bu konu buraya taşınmadan yanıma gelmenizi beklerdim ama neyse...
İyi forumlar kardeşlerim allaha emanet olun
Öncelikle bu it dalaşı yapan arkadaşları kınıyorum ve onların nekadar çocuk olduğunu anlıyorum şuanda bu loncada ben çıkıcam ben ayrılırım diyen adamı ben loncamda tutmam ne loncam bidaha ona selam verir nede ben ona selam veririm akın adem bidaha eyer bidaha bu lonca sayfasında tartışmaya başlarsanız ozaman başınıza belayı alırsınız bu tehtid deyildir kimse kardeşx lonca sayfasında ahlaksızca seviyesizce tartışamaz ha tartışmakmı istiyorsunuz açın bi forum a konu orada isterseniz birbirinizi yiğin ama bu lonca sayfasında hiçbir tartışma görmek istemiyorum Kardeşlerim
Adem ve akın sizlere gelince adem seni bidaha bu lonca sınırları içine bile sokmicam artık çünkü seni kaç kez uyardık ben olsun orhan abin olsun kaç kere affedildin ama bu son adem maden gidicen hadi yolun Açık olsun Akın sana gelince sen nezamandan beri böyle konuşmaya başladın yaşınızı bilin ona göre davranın lonca içinde en ağır cezayı akın sende alıcaksın belki de loncadan gönderiliceksin bunu orhan abinle görüştükten sonra karar vericem
ben sizden bu konu buraya taşınmadan yanıma gelmenizi beklerdim ama neyse...
İyi forumlar kardeşlerim allaha emanet olun
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Bnm bi sucum yok ve bu loncadan ayrılıyom Bidahada geri gelmicem Ne siz beni sorun ne de ben sizi TMm Bukadar artık Kardeşxadem yok Benden bukadar artık pess Kimsenin sozunlede durmam artık loncada bende bukadar Haydi eyw Tmm Hossakalın bida Donmicem bu loncaya
Kardeşxadem
Kardeşxadem
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- oguzhan
- İri Fare Avcısı
FianxLeewoht yazdı:Selam dostlarım nasılnız iyisiniz umarım .
Eyw Yaşar iyiz sen nasılsın Sağlığın Sıhatin iidr inş.
Oğuzz, Darkpoy
Abi ben kısaca konuyu anlatım..Benim büyühnnün ex 65 caferede dedimki senin yan çara girdde buu kasa ewy girdi tam kasıyoduk ademden pm gelmiş 49 olmadna yan çararaa girmek yasak..bunu yapmsıınn nedeni kendisini kas di,yeince kasmadğımız zamn mız olmadığın için buda bunu yanlış anladı ve dediki 49 olaman yan çara girmek yazak..tmm dityelin kenisi 45-46-47-48- ken ben onu Sonxasker imzagirll de görüyodum NEDEN YASAK DEĞİLDİ Bizi kasıncamı yasak oldu hem beni kasınca loncaya karoluyo zarar olmuyoki böle yapıyor ben bunu kendisinedince ana-bacı küfür etmeye başladı bedn kimsenin anasına veya -bacaınsa küfr etmem azımdan çıksa çıksa velet-it-köp-#@!? gibi cümlerle çıkar ama o senin anannı bacını senin **** gibi arko kelimeler koNUŞTU..eyer ben ona abi diyosamda havalanmasın 2 yaş fark var 2 yaş farkımı göstriyom aramızdaki farkı gösterdimden ona abi dedim...Ben bu locnada benden büyü ama abi demediklerim var Ben onları abiden öte görüyom onun gibi bi anda silcek adamalrdan değiliz biz...
Kardeşxenes(49)---Kardeşxakın(43)
Kardeşxenes(49)---Kardeşxakın(43)
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tmm Konuyu Büyütmeye Gerek Yok Bende Sıkıldım.
Adem Abi ÇIktığı İçin Üzüldüm.Bir İsteğin Olursa Söle Abi
Akın Abi Ben Tekrar Charı Dizcem Kasarım Sorun Yaratmayın...
Hamza Abi Ve Bütün Kardeşx Lonca Üyeleri Saygısızlıgımı Gördüysenız Veya Yaptıysam Özür Dilerim ....
Adem Abi ÇIktığı İçin Üzüldüm.Bir İsteğin Olursa Söle Abi
Akın Abi Ben Tekrar Charı Dizcem Kasarım Sorun Yaratmayın...
Hamza Abi Ve Bütün Kardeşx Lonca Üyeleri Saygısızlıgımı Gördüysenız Veya Yaptıysam Özür Dilerim ....
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
Kadir benim büyüyü 39 lwden 43 e kadar kastı ve 49 kadarda kasacak sen anca kstırmayı biliyosun sana bişe diyimmmi ben bu loncada 3 yetkili biliirim
Kardeşxorhan
Kardeşxhamza
Kardeşxoğuz bundan geri kalanlarıda bana bi açılama yapmadan emir veremez..
fORUMU SON KEZ RAHATSIZ EDİŞİMDİ k.bakmayın güle güle
Kardeşxorhan
Kardeşxhamza
Kardeşxoğuz bundan geri kalanlarıda bana bi açılama yapmadan emir veremez..
fORUMU SON KEZ RAHATSIZ EDİŞİMDİ k.bakmayın güle güle
- opasnoadem
- Cin Avcısı
tmm len yater kes artık kapadım ben konuyu canın cehenneme kimse benle muhattap olmasın tmm nafıs haydi işinize
Kardeşxadem
Kardeşxadem
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●