Re: Er Meydanın'da REKOR...
vs oyun içi bir anlamdır.Bi bakıma terim anlam da diyebiliriz.Lise 2 den terkim ama çok şükü bazı şeyleri biliyorum

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
vs----> versus İki şeyi karşılaştırırken kullanılan İngilizce bir kelimenin kısaltılmış şeklidir.Yani temelinde latince ve ingilizce var takmayın o kadar kafanıza:) Vs yerine OKO terimini kullanabiliriz kötünün iyisidir.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
isyanImvar yazdı:vs----> versus İki şeyi karşılaştırırken kullanılan İngilizce bir kelimenin kısaltılmış şeklidir.Yani temelinde latince ve ingilizce var takmayın o kadar kafanıza:) Vs yerine OKO terimini kullanabiliriz kötünün iyisidir.
bak isyanım var açıklamışElber yazdı:vs oyun içi bir anlamdır.Bi bakıma terim anlam da diyebiliriz.Lise 2 den terkim ama çok şükü bazı şeyleri biliyorum![]()
Ben Eminönü Den Hastayımsana Ben Lodos klanındayım ama iyorgee Lodosların Em satmadıkları ne maLüm Bnde TaNıK oLdUM SatanLaR vAR emi BunLaRa yazıkLar OlSun BagımsızLıgın Simgesi Hastayımsana
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
ARZLARI tebrık ederım basarısından dolayı lodoslarıda cıkmayıp mucadelsınden dolayıda onlarıda tebrık ederım .. İYİ FORUMLAR...