[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
Selam değerli loncam hani hatırlıyorsanız sizlere demiştim dostdan cok düşmanımız var ama gördüğünüz gibi hala ayaktayız biz köşkte ilk vardık sonuna kadar olucaz . Allaha şükür anlımız ak herkeze vericek cevabımızda var vız gelir tırıs gider . Biz bir aileyiz .ekemeyenler çok olucaktır [ antenleri fianna loncasından hediye ] millet konuşsun arkamızdan yüze soylicek yürek yok
herneyse boşverin gitsin bize karşı kuşanmış olanlara deve dikeni ile ilerlemeye devam
Bazılarının bilipte salağa yattığı o kadar çok şey bilyorumki kimln nekadar duzenbaz üçkağıtçı olduklarını tek tek dökerim . Ha unutmadan sölim bize karşı olanlar unutmasınlar bu loncadan geçtiklerini
1 hafta sonra oyunda görükmek dileği ile.
Kimse kimsenin lonca sayfasına tartışma yaratıcak söxlerde bulunmasın lütfen.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
1 Hafta da hiç geçmedi gittiFianxLeewoht yazdı:Selam değerli loncam hani hatırlıyorsanız sizlere demiştim dostdan cok düşmanımız var ama gördüğünüz gibi hala ayaktayız biz köşkte ilk vardık sonuna kadar olucaz . Allaha şükür anlımız ak herkeze vericek cevabımızda var vız gelir tırıs gider . Biz bir aileyiz .ekemeyenler çok olucaktır [ antenleri fianna loncasından hediye ] millet konuşsun arkamızdan yüze soylicek yürek yokherneyse boşverin gitsin bize karşı kuşanmış olanlara deve dikeni ile ilerlemeye devam
Bazılarının bilipte salağa yattığı o kadar çok şey bilyorumki kimln nekadar duzenbaz üçkağıtçı olduklarını tek tek dökerim . Ha unutmadan sölim bize karşı olanlar unutmasınlar bu loncadan geçtiklerini
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Eflatun yazdı:1 Hafta da hiç geçmedi gittiFianxLeewoht yazdı:Selam değerli loncam hani hatırlıyorsanız sizlere demiştim dostdan cok düşmanımız var ama gördüğünüz gibi hala ayaktayız biz köşkte ilk vardık sonuna kadar olucaz . Allaha şükür anlımız ak herkeze vericek cevabımızda var vız gelir tırıs gider . Biz bir aileyiz .ekemeyenler çok olucaktır [ antenleri fianna loncasından hediye ] millet konuşsun arkamızdan yüze soylicek yürek yokherneyse boşverin gitsin bize karşı kuşanmış olanlara deve dikeni ile ilerlemeye devam
Kimse kimsenin lonca sayfasına tartışma yaratıcak söxlerde bulunmasın lütfen.![]()
Son 4 sınav birde seneye hazır olsun diye ev bakıcaz arkadaşlar ile hayırlısı
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Sabri
- Cin Avcısı
- Lonca: Fianna(Fianx)

sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı

Herkes uyur,FİANNA lılar uyumaz....
(Sabah saat 05,35 çekilmiştir)
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Tam bir maden rekabeti olduğunu da ekleyeyim :mrgreen:
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Duman
Hişşşt ben geldim
Ne var ne yok kardeşlerim nasılsınız uzun zamandır yokum malesef :? inşallah geliyorum 3-4 gün sonra şu sınavlar bi bitsinde :ugeek: Görüşmek üzere
BEYAZATLI
SINCE BETA
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
BEYAZATLI yazdı:Hişşşt ben geldimNe var ne yok kardeşlerim nasılsınız uzun zamandır yokum malesef :? inşallah geliyorum 3-4 gün sonra şu sınavlar bi bitsinde :ugeek: Görüşmek üzere
![]()
Dört gözle bekliyoruz...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Merhabalar ..
Uzun süredir takip edemediğim oyun ve Loncada gördüm ki yeni isimler var,tabii ki beni ilgilendiren loncamıza katılanlar..
Loncamıza katılanlara "hoşgeldiniz" deyip , oyun adına ve Loncamız adına başarılı eylemlere imza atmalarını dilerim..
Saygılarımla , Fianxaspendos.
Uzun süredir takip edemediğim oyun ve Loncada gördüm ki yeni isimler var,tabii ki beni ilgilendiren loncamıza katılanlar..
Loncamıza katılanlara "hoşgeldiniz" deyip , oyun adına ve Loncamız adına başarılı eylemlere imza atmalarını dilerim..
Saygılarımla , Fianxaspendos.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM