Gecelerinsavasci olarak veda ediyorum.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gecelerinsavasci olarak veda ediyorum.

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

Oyunda çok güzel anılarım ve arkadaşlarım oldu ama son günlerde ikvden çok sıkılmaya başladım.Ve oyunu bırakmaya karar verdim oyunu bırakma nedenim ne çarımın çalınması nede itemimin çalınmasıdır.Sadece sıkıldıgım için oyunu bırakıyorum.
oyuna 49 lwl ler geldi ve çogumuz oyunu bıraktık bende onlardan birisi olacagım.

2-3 ay sonra belki oyuna tekrar dönebilirim.Hoşçakalın arkadaşlar kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.Arkadaşlarınızın ve güzel olan tüm anılarınızın önemini unutmayın ;)
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
Kullanıcı avatarı
MeZoPoTaMYa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Gecelerinsavasci olarak veda ediyorum.

Mesaj gönderen MeZoPoTaMYa »

abdullahsezgin yazdı:Oyunda çok güzel anılarım ve arkadaşlarım oldu ama son günlerde ikvden çok sıkılmaya başladım.Ve oyunu bırakmaya karar verdim oyunu bırakma nedenim ne çarımın çalınması nede itemimin çalınmasıdır.Sadece sıkıldıgım için oyunu bırakıyorum.
oyuna 49 lwl ler geldi ve çogumuz oyunu bıraktık bende onlardan birisi olacagım.

2-3 ay sonra belki oyuna tekrar dönebilirim.Hoşçakalın arkadaşlar kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.Arkadaşlarınızın ve güzel olan tüm anılarınızın önemini unutmayın ;)
Kararın hakkında Bize sadece kal Demek düşüyor.Fakat kararını vermişsin Gerçek hayatta Başarılarının devamını dilerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön