Ulubatlıxosmanlı İmansız bir hırsız!
- SonBasKentli
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ulubatlıxosmanlı İmansız bir hırsız!
Evet, muhteşem hazırlanmış bir planla 2milonmu çaldı "#@!?" ve işin acı yönü: İşe imanını kattı, Yemin etti imansız ? Allahımdan korkusuna güvenip verdim parayı. İmansız hırsız sadece ona güvenmeyin dostlar

Basicxqeometry
Basicxchemistry
Basicxgrammar
Basicx (Temel) Loncası Başkanı
- Skmxkorsan
- İskele Babası
Re: Ulubatlıxosmanlı İmansız bir hırsız!
Valla kardeşim hiç şaşırmadım zaten hırsızlar ve kfrbazlar hep ulusx lerden çıkıyor örneğin geçen gün foruma koymuşlardı başkanı bile kfr etmiş.
Skmxkorsan
KuKLaCı
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.
Mevlana
KuKLaCı
Mevlana
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Ulusx Loncası ıLe ne aLakası var şimdi çıkaramadım ULUBATLIXOSMANLI dıyor evet bu adam hırsız ama ulus larla alakası yok bu adamın diğer çarı KanunıxosmanlıSkmxkorsan yazdı:Valla kardeşim hiç şaşırmadım zaten hırsızlar ve kfrbazlar hep ulusx lerden çıkıyor örneğin geçen gün foruma koymuşlardı başkanı bile kfr etmiş.
Lilreb
- Skmxkorsan
- İskele Babası
StReetVaNdaL yazdı:Kardeşim Ulusx Loncası ıLe ne aLakası var şimdi çıkaramadım ULUBATLIXOSMANLI dıyor evet bu adam hırsız ama ulus larla alakası yok bu adamın diğer çarı KanunıxosmanlıSkmxkorsan yazdı:Valla kardeşim hiç şaşırmadım zaten hırsızlar ve kfrbazlar hep ulusx lerden çıkıyor örneğin geçen gün foruma koymuşlardı başkanı bile kfr etmiş.
Kardeşim k.b ama adam ulusx loncasında emden kaçıyor adam lonca başkanı millete kfr yağdırıyor hele bir tane daha vardı k.b adını hatırlıyamıyorum oda en adi kfrrbazın tekiydi yani kardeşim dier üyeleride söyle söyliyim adamların em tamamladığını görmedim en basitinden hani insan düşer falan filan ama adama düştün mü diyorum yok düşmedim çıktım dior.Bunu yapan insanlara bana savunma ltfen.
Skmxkorsan
KuKLaCı
Mevlana
KuKLaCı
Mevlana
-
- Salgın Koruyucusu
Lan ev ladım Kanunixosman lı kimse en adi #@!? olsun Hiç bir alakam yoq sadece
Yaverxosmanlı denilen arkadaşta hırsızlık yapıyor kimse güvenip item karizma v.s almasın arkadaşlar...1.75 m gibi bir parayı kendisine verdim benim için 1 2 3 M sorun değil tek üzüldüğüm bu kadarcık para için karaktersizlik yapmaları...Üzücü
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yaverxosmanlı iLe KanunixosmanLı aynı kısıdır .LaStSiN yazdı:Yaverxosmanlı denilen arkadaşta hırsızlık yapıyor kimse güvenip item karizma v.s almasın arkadaşlar...1.75 m gibi bir parayı kendisine verdim benim için 1 2 3 M sorun değil tek üzüldüğüm bu kadarcık para için karaktersizlik yapmaları...Üzücü
Lilreb
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
evet Ulusx lerle ne alakası varStReetVaNdaL yazdı:Kardeşim Ulusx Loncası ıLe ne aLakası var şimdi çıkaramadım ULUBATLIXOSMANLI dıyor evet bu adam hırsız ama ulus larla alakası yok bu adamın diğer çarı KanunıxosmanlıSkmxkorsan yazdı:Valla kardeşim hiç şaşırmadım zaten hırsızlar ve kfrbazlar hep ulusx lerden çıkıyor örneğin geçen gün foruma koymuşlardı başkanı bile kfr etmiş.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Geçende benim konuma yazmıştın bunlar hırsız diye.Bana getirmeden kanıt hiç birşeye hiçbirşekilde inanmam.Bunlar hırsız bunlar emden kaçıyor demekle olmaz.Başkanları küfrediyor demekle olmaz.KANIT getireceksin tıpış tıpış kabul edeceğizSkmxkorsan yazdı:Valla kardeşim hiç şaşırmadım zaten hırsızlar ve kfrbazlar hep ulusx lerden çıkıyor örneğin geçen gün foruma koymuşlardı başkanı bile kfr etmiş.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil